maandag, 24 april 2006
Doorsturen Doorsturen   Printen Printen

“Global Warming” door de mens is een feit

Schwarzenegger heeft het zelf gezegd!

Arnold Schwarzenegger is nu Gouverneur van California. Minimaal wil hij dat nog 4 jaar blijven, maar ondertussen zou het fijn zijn als hij ook nog president van de USA zou kunnen worden.

Daarvoor moeten dan wel een paar punten in de grondwet worden veranderd, maar “so what!”

Arnold beweert daarvoor dat die “Global warming” door de mens wordt veroorzaakt. Logisch, want als dat niet zo zou zijn, kan hij er in zijn politieke campagnes ook geen gebruik van maken. Arnold zegt dat de overheid en de hele wereld er veel agressiever tegenaan moet!

Arnold:”De mensen moeten in kleinere auto’s gaan rijden, en er dan nog minder gebruik van maken. De benzineprijzen moeten omlaag, want iedereen heeft benzine “nodig”! En de overheid is er om het volk te beschermen!”
Wel, dit laatste zou voor de Nederlandse overheid al heel eenvoudig zijn. Gewoon de accijnzen een flink stuk verlagen en de benzineprijs wordt meer dan gehalveerd!

Wij, u ook, verwarmen de aarde te snel, en onze achter-achter-kleinkinderen zouden daar wel eens last van kunnen hebben! Dat is toch de redenering van die milieufreakjes?
Dat het tot groot voordeel van die zelfde nakomelingen zou kunnen dienen, komt in hun hersens niet op. Dat zou immers geen goed argument zijn om de eigen machtspositie te vergroten.

Het idiote en het gevaarlijke in deze en dergelijke zaken is dat het volk, de kiezer, vaak beter luistert naar wat een filmster of voetballer zegt, dan dat ze zelfstandig naar de feiten kijken.

Elke keer als je weer een politicus (of wie dan ook) over “doomsdayscenario’s” hoort praten, probeer dan te begrijpen wat zijn eigen belangen daarbij zijn.
Arnold zou in november opnieuw verkozen moeten worden!

 
Waardering: 
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Door , topic: Politiek
Reacties op dit artikel kunnen gevolgd worden op de RSS 2.0 feed.
Reacties
 1. Een Libertariër schreef op : 2

  Verder valt te beredeneren dat juist schonere lucht zorgt voor opwarming, er wordt dan immers minder straling tegengehouden. Als je de twee gegevens koppelt blijkt het nog zeer goed te kloppen ook, een schoner wordende atmosfeer en een stijgende temperatuur blijken een opmerkelijke correlatie te vertonen.

 2. Politiek incorrect schreef op : 3

  Ik zag vandaag toevallig op tv op NG een domunentaire over vulkanen.
  Vulkaan de Pinatubo op de Filipijnen heeft 2 jaar voor een lager temp. op aarde gezorgd door het uitstoten van as en roetdeeltjes. Lijkt me geheel in overeenstemming met de bovenstaande theorie.

 3. Marcellus schreef op : 4

  [2] ja maar, als Arnie het zegt dan moet het toch wel waar wezen? Want wie weet er nu meer van dan een man die heel zijn leven in sportscholen en filmstudioos heeft rondgehangen?

 4. M. schreef op : 5

  [4] Een (Oostenrijks) econoom?

 5. Een Libertariër schreef op : 7

  [6] Die bron gaat nog steeds van diverse onbewezen veronderstellingen uit. Zo hebben ze het over het door de mens veroorzaakte broeikaseffect. De BBC heeft er ook een handje van zichzelf onafhankelijk te noemen, maar inmiddels braaf achter de milieufrikjes aan te huppelen.

 6. Marcellus schreef op : 8

  [7] dat klopt. Tot nu toe is algehele onwetendheid het enige wat echt bewezen kan worden in het hele klimaatverhaal. Ik vond het echter wel grappig dat global dimming (afkoeling en/of beperking van de stijging van temperatuur oiv. kleine deeltjes in de atmosfeer) genoemd werd.

 7. Vlad Tepes schreef op : 9

  [8]

  ja inderdaad, de mensheid doet het wat dat betreft ook niet gauw goed volgens de ‘wetenschappers’.