Na het teleurstellende maar toch eerlijk gezegd wel een beetje verwachte uitblijven van een reactie van onze voormalige blogvrind Hans van Baalen, had ik me eigenlijk voorgenomen geen woorden meer aan deze vaak-naar-binnen-trekkende-rechtsbuiten van de VVD vuil te maken. Soms moet je gewoon je verlies nemen, niewaar? Maar de eeuwige man in de schaduw, de Frans van Dusschoten van de Volkspartij voor Vrijheid en Democratie doet er blijkbaar alles aan om mijn aandacht te trekken.

Van Baalen is, zoals bekend, een groot voorstander van actie, actie, harde actie tegen terroristen en de schurkenstaten die deze terroristen ondersteunen. Mede dankzij van Baalens optreden mogen de jongens en meisjes van de landmacht drie Panzer Houwitzers 2000 meenemen om een mooi maanlandschap te maken van de papavervelden in Afganistan. Ja, van Baalen doet van dik hout, geen halve maatregelen, gewoon knallen.

Zo ook in de kwestie Iran. Na het nieuws dat president Ahmadinejad thans verrijkte yellow cake kan serveren bij de koffie vindt van Baalen dat Iran niet meer mee mag doen aan het WK voetbal dat dit jaar in Duitsland wordt gehouden.

Dat zal ze leren Hans!

8 REACTIES

 1. Is hij bang dat de Iranese voetballers vals gaan spelen met speciale atoom schoenen ofzo?

 2. [2]

  helaas, maar al te waar wladi.

  wat erger is, is dat ‘wij’ anti-commies (verzamelnaam) een obscuur minderheidje zijn in NL en dat wij ook OMRINGD worden door volslagen idioten die die andere idioten dmv hun stem in de positie gezet hebben om ons te regeren.

 3. Toch heeft Hans hier een punt:
  Laten we dan consequent zijn en ALLE clubs uit staten waarvan de overheid iets te verwijten valt, uitsluiten.
  Alleen vermoed ik dat er dan geen enkele overblijft!

 4. Ik moest hardop lachen toen ik het vandaag op de radio vernam, maar eigenlijk is het te triest voor woorden. De bemoeizucht is doorgeslagen. Een gevaarlijk gegeven bij mensen die mening en "wet" als wapen gebruiken en het nog normaal vinden ook.

  De Nederlandse normen en waarden lijken weer als vanouds de Wereld over te gaan zonder rekening te houden of te beseffen dat buiten onze grens Nederland ophoudt en daarmee ook de gecreëerde veiligheidszone. Ik krijg de indruk dat Nederland een gevaarlijk land aan het worden is met dank aan machtposities in onbekwaamde handen.

 5. Wat onze Hans Wiegel lookalike maar niet wil beseffen is dat Afghanistan nu eindelijk eens voor zichzelf moet gaan zorgen. We zien aan de leiding dat het allemaal krijgsheren waren, waarvan sommigen zelfs voormalige Talibanleden waren. Moeten daar onze soldaten voor sterven en ons belastinggeld daarna toe?

Comments are closed.