Woensdag 12 april kwam er zoveel politieke, gevaarlijke, nonsens op ons af, dat we even niet wisten waar het nu over moesten hebben.

Hier alleen even een paar van de punten. Geeft u zelf maar commentaar.

Eerst hoorden we dat de WETENSCHAPPELIJKE Raad voor het Regeringsbeleid (WRR) uit de officiële EU-lijst van terroristische organisaties met name HAMAS heeft geplukt. En dan stelt de WRR voor aan de Nederlandse regering om die Hamas met liefde te gaan behandelen.
Als ze je op de linkerwang slaan, bied ze dan ook je rechterwang aan. Als ze Rotterdam bombarderen, bied ze dan ook Amsterdam aan!

Dan komt het bericht dat Jan Peter Balkenende bij zijn bezoek aan Indonesië daar al een voorschot op heeft genomen door te vertellen dat de Islam ook een “geloof” is net als het zijne. En het “geloof” kan ons verbinden. En weet ik welke nonsens nog meer.
Als een opperhoofd van Nederland iets dergelijks gaat verkondigen, wordt het wel heel gevaarlijk. Zeker als hij dat betrekt op een geloof als de Islam dat stelt dat de staat, de maatschappij, ondergeschikt is aan een boek dat een “profeet” heeft geschreven!
Geloof is prachtig om thuis in je eentje te beoefenen, waar niemand er last van heeft. Dat mag ook in een libertarische maatschappij!!
In een samenleving horen mensen met elkaar om te gaan op basis van rationaliteit, van feiten en niet van “geloof”. Stel dat je een hersenoperatie moet ondergaan en de chirurg gaat in je hersenen snijden niet op basis van feiten die hij weet, maar op basis van dingen die hij gelooft!

En dan vernemen we ook nog dat de EU nu officieel censuur gaat verordonneren. Zij willen verbieden dat er bepaalde woorden en uitdrukkingen vanaf nu nog worden uitgesproken.
Geert Wilders is daar terecht op ingesprongen en eist dat de NL-regering daar fel tegenin gaat.
today.reuters.co.uk/news/ne…

Wat moet je nu met dergelijke “wetenschappers” en dergelijke “politici”?

4 REACTIES

  1. Die Balkenende met zijn internationale, religieuze, EU bezoekjes. Kunnen we hem geen zelfmoord-bomriempje-met-ontsteking-op-afstand omdoen, zoals in bepaalde geloofskringen gebruikelijk is, en zeggen dat er boterhammetjes voor onderweg in zitten?

  2. Balkie terugbrengen naar de kinderboerderij, ezels horen niet in de regering te zitten. En die zogenaamde wetenschappers meteen weer opsluiten in het tehuis voor zwakzinnigen.
    En mijn vermoedens zijn dat deze gebeurtenissen nog maar een klein voorproefje is van al het moois dat de ‘linkse lente’ ons denkt te gaan bieden.

  3. Op de site ‘Little Green Footballs’, alert op krankzinnige ontwikkelingen, valt men achter elkaar van de stoel van verbazing over zoveel onbenul van deze ‘Dutch Schoonen…BOOM!’.

Comments are closed.