Onlangs zag ik televisiefragmenten waarin gedemonstreerd werd dat Rita Verdonk en Pim Fortuyn door dezelfde mediatrainer klaargestoomd waren en bijna letterlijk dezelfde soundbites ten gehore brachten met dezelfde mimiek en gelijke handgebaren.
De vertoning van deze fragmenten deed bij mij de wens opkomen, enkele trainings-sessies van politici bij te wonen.

Misschien kan Hubert hier een brief over schrijven ?
Welke politici zijn zo rechtdoorzee dat zij mij zullen toestaan, hun training bij te wonen?

Uiteraard ben ik ook zeer geinteresseerd in de omzet in deze branche. Als iedere poilicus bekendmaakt, hoeveel hij het afgelopen jaar aan mediatraining uitgegeven heeft, zullen wij een duidelijk, rechtdoorzee overzicht krijgen!
Hugo van Reijen

4 REACTIES

 1. Geeft toch maar weer aan dat polietiek Den Haag een popenkast is!!

  anderzijds blijft het belangrijk om te leren om je boodschap goed over te brengen. En dat geld ook voor ratelslag verdonk.

 2. [1] De grote inhoudsloze op dat gebied heet anders nog steeds Wouter "lekker kontje" Bos… De meeste mensen weten niet waarom ze op hem stemmen, maar dat is ook volkomen onbelangrijk, wat de man ook voor onzin beweert, het wordt zodanig gebracht dat er kolonnes domme mensen zijn die hem op zijn woord geloven.

 3. Maar ere wie ere toekomt.
  Wouter Bos schijnt onlangs bij zijn vertrek uit India gezegd te hebben dat het land een corrupte troep is.
  Dat is een ware maar ongebruikelijke uitlating voor een politicus.

 4. [2] Beste Libertarier,

  Waneer je niet begrijpt wat een andere polietieke stroming vind, of het er niet mee eens bent hoeft dit niet per defenietie inhoudloos te zijn. Wilders of de VVD vind ik op gebied van uitspraken nog enger dan Bos. Ik denk dat Bos, waneer je zijn boekje hebt gelezen de beste aanloop is naar een liberalistich land. Hij blijft echter wel een sociaal democraat.

Comments are closed.