Maart was weer een nieuwe Topmaand voor de Vrijspreker.
Het vorige succes dat we vermeldden was een gemiddelde van 6000+ unieke bezoekers per dag*).

Over de hele maand maart is dat al gestegen tot 8000+ unieke bezoekers per dag en hadden we zelfs een piekdag van 12.000+ unieke bezoekers.

Het totale aantal bezoeken over maart was 250.000+. Als we dat zouden kunnen handhaven en berekenen over een jaar, dan komt dat al uit op 3 miljoen bezoeken!
Maar nu komen de vakantiemaanden, en dan zijn de bezoeken altijd minder. Laten we met beide voeten op de grond blijven! We zullen zien en u op de hoogte houden.
Wie weet echter waartoe uw hulp in staat is!!!**)

Het blijkt dat er een groeiende belangstelling is naar objectief kritische beschouwingen over wat er zich in onze maatschappij afspeelt en een groeiend besef over hoe de politici de situatie steeds maar weer verslechteren.

Het is belangrijk en verheugend, dat steeds meer mensen gaan inzien dat de enige morele, en daardoor ook de meest praktische, manier waarop mensen met elkaar samenleven, de vrije maatschappij is. De maatschappij waarin ieder individu soeverein is.
—————————————
*) www.vrijspreker.nl/blog/?it… Succes van de Vrijspreker / Uw hulp.
**) Doorsturen, Visitekaartjes verspreiden, zelf schrijven en stukje(s) aan ons sturen om te plaatsen, en niet te vergeten: financiƫle steun.

4 REACTIES

 1. Hub, wat zijn je marketingtruuks?

  "Het is belangrijk en verheugend, dat steeds meer mensen gaan….."

  Maar nu de politiek nog……………………………

 2. Gefeliciteerd Hub ! Niet in de laatste plaats dankzij de Vrijspreker zie ik steeds meer signalen in de samenleving van bewustwording.
  Neem bijvoorbeeld de particuliere actie van Maurice de Hond tegen het OM aangaande de Deventer moordzaak (http://www.maurice.nl). Het platform dat Charles Groenhuijsen (weggestuurd door de politiek-correcte NOS) wil bouwen om burgerinitiatief te stimuleren. De reclameman in Amsterdam die een commercieel uitzendbureau voor Marokkanen opzet en zo de hele hulpverlening te kakken zet.
  Zo maar een greep uit de laatste maand, weliswaar niet 100% libertarisch maar zeker een stap in de goede richting!

 3. Welke meetgegevens gebruiken jullie? Gezien de minimale hoeveelheid reacties durf ik de bezoekersaantallen wel in twijfel te trekken.

  Overigens vindt ik vrijspreker een uitstekende site.

Comments are closed.