Vandaag en morgen wordt in Italië gekozen wie daar het opperhoofd mag worden. Wie kiest u?

Laat maar zitten, u hebt niets te kiezen in deze zaak.

En toch gaat de uitkomst u beïnvloeden. Want het zal wel invloed hebben op de EU en dus op Nederland en België en dus op U.

Silvio is niet een groot doordrammer voor vergroting en versterking van de EU. Onder zijn leiding houdt Italië zich bvb al vier jaar achter elkaar niet aan de afspraken om de euro een stabiele munt te houden. Hij trekt er zich niet zoveel van aan en als groot land kan hij zich dat permitteren.
Romano is de grote voorvechter voor de EU. Hij was hoofd van de Commissie. Hij zal, als hij president wordt, alles doen om de EU meer macht te geven.
Prodi is anti-Amerikaans terwijl Berlusconi net pro is. De verhouding die de EU met Amerika krijgt, wordt dus ook door deze verkiezingen beïnvloed.

En u? U staat erbij en u kijkt er naar! Veel meer kunt u ook niet doen. Het gaat over u, zonder u.
Het enige dat u wel kunt, is in Nederland en België aan iedereen duidelijk maken dat een politieke EU een heel slechte zaak is.
Begin met het promoten van de Vrijspreker!!

2 REACTIES

  1. Berlusconi is geeneens een groot ondernemer. Zijnnimperium heeft hij voor een groot deel kunnen opbouwen omdat hij niet op een vrije markt hoefde te opereren, maar onder protectie van de corrupte socialist Bettino Craxi stond.

    Kortom, Italie kan kiezen uit twee boeven. Een protegé van Craxi en een opvolger van Craxi.

  2. Waarom gaan jullie geen commentaar geven op bv. de site van @home nieuws, dat word door veel mensen gelezen, gaan er misschien bij nog meer mensen de ogen open en komen ze vanzelf op de vrijspreker terecht eventueel met behulp van link of n subtiele hint

Comments are closed.