De staat krijgt steeds meer invloed. Er is helemaal niks meer waar de overheid niets over te vertellen heeft. Waarmee de Nederlander in feite een soort ****** van de ****** is geworden.

Dienstmededeling
In het kader van uw persoonlijke veiligheid en de strijd tegen het terrorisme, zedendelicten en onwelgevallige meningen is dit artikel van overheidswege komen te vervallen. Wij bieden u onze excuses voor de overlast.
Wij vertrouwen er op dat u inziet dat uw overheid slechts haar plicht doet ten behoeve van de bescherming van haar burgers. Het tegengaan van verspreiding van mogelijk opruiende teksten, afbeeldingen of anderszins aanmatigende zaken behoeft de hoogste prioriteit. Deswege heeft uw overheid de beslissing genomen deze pagina te verwijderen.

Tegen deze beslissing kunt u beroep aantekenen. Neem daartoe contact op met de officier van justitie:
Directoraat-generaal internetregulatie
Afd. subversiviteiten
Postbus 1248
9608 AB Leeuwarden

De beroepstermijn verloopt binnen 6 weken na publicatie. Vergeet bij het instellen van beroep niet het IP-adres te vermelden van de website, een kopie bij te sluiten van de betreffende website, een kopie legitimatiebewijs, een uittreksel uit het bevolkingsregister, een bewijs van goed burgerschap (te verkrijgen bij uw lokale politie-servicepunt), een kopie van uw internetgebruikerslicentie en twee recente pasfoto’s.

Deze tekst is opgemaakt in een geautomatiseerd proces, en is derhalve niet ondertekend.

5 REACTIES

 1. Uit het hart gegrepen Kim. Prima stuk! Een enigst positieve gevolgtrekking zou kunnen zijn dat ‘De Staat’ van harte zichzelf aan het opvreten is. Niet alleen de staatsrepressie, maar ook in fysiek volume neemt zij niet meer te verantwoorden proporties aan. Ik kan me niet voorstellen dat zij dit zelf niet beseffen, toch? De waanzin heeft het stadium ‘grotesk’ reeds ruim overschreden!

 2. Goed stuk Kim,

  Wat mij vanmorgen toch overkomen is! Ik heb een aantal jaren geleden een staandaardbeleggersrekening bij de Postbank afgesloten, nu moet je sinds een aantal maanden vanuit de overheid een beleggersprofiel aanmaken! Allerlei persoonsgegevens invullen etc. Onder het mom om aandeelhouders te beschermen geloof ik.

  Nu daar had ik geen zin in en zo winstgevend was die beleggersrekening nu ook weer niet dus ik heb m’n aandelen uit laten betalen.

  Staat er dus vanochtend een postbode voor m’n deur met een brief van de postbank. Let op: of ik mijn paspoort kon laten zien, anders kon de brief niet afgegeven worden! Nou ik hem mijn paspoortnummer op laten schrijven en de brief opengemaakt, nou een heel lulverhaal dat ik nog steeds geen beleggersprofiel heb en dat ik daardoor niet meer van de effectendiensverlening meer gebruik kan maken!

  Terwijl ik mijn enige girobeleggingsrekening allang heb laten uitbetalen en allang overgemaakt is op mijn gewone girorekening!

  Een retourenveloppe erbij met koeieletters: SPOED erop..Implicaties dat je zelf je beleggingen dient te verkopen voor 27 juni Suggesties dat je moet voorkomen dat je beleggingen verkocht wordt etc.

  Gekkehuis dus.

  Banken.. het blijven criminele organisaties.

 3. [3] Achilles, de Postbank doet dat niet voor haar lol: 600.000 lieden zien te overtuigen dat ze dat profiel invullen is nogal wat!
  Dit keer is het niet de bank, maar de regelneverij die AFM heet.

Comments are closed.