Er is een actie aan de gang om tegen die waanzinnige maandelijkse EU verhuizing van Brussel naar Straatsburg te protesteren. Wij hier schreven er ook al vaak over.
Die flauwekul kost zo’n onnodige 200 miljoen per jaar. Stel dat het inderdaad lukt dit via handtekeningen af te serveren, dan hebben we tenminste een klein speldenprikje uitgedeeld, al juich ik daar niet onverdeeld bij, want ik weet ook wel dat die uitgespaarde miljoenen, echt niet naar u teruggaan. Daar is een fundamentelere, libertarische handtekening actie voor nodig.
Maar toch: alle beetjes helpen: www.oneseat.eu

7 REACTIES

 1. HAHA Woutertje roept ook zijn PVDA leden op om dit te ondertekenen, toch grapig.

 2. Helaas deugt dit initiatief niet. Op de site staat: "The European Parliament should be located in Brussels". Ik kan dat onmogeljk steunen.

  Ik kijk uit naar de actie ‘Noseat.eu’.

 3. [1] [2] Woutertje roept op vanwege nog meer (centralistische) macht, ik omdat alle beetjes helpen. Maar NOseat is inderdaad veel beter

 4. [2]

  je hebt groot gelijk. natuurlijk moet de eu opgedoekt worden, en wel zo vlug mogelijk.

  echter, ik heb toch meegedaan, al was het maar om die kut-fransen te dwarsbomen.

 5. Wanneer je spint op een teloorgang van de EU, lijkt het mij strategisch zeer onjuist te investeren in een verbetering van hun processen.

  Hun inefficiëntie is onze vriend.

  Niet tekenen dus.

  Met groet,

  CN

 6. [5]

  hoezo niet?

  wie weet stappen die chauvinistische teringfransen wel uit de eu als het pleuroparlement niet meer bereid is dat land nog langer ‘respect’ te tonen door er eens in de zoveel tijd te vergaderen.

  frankrijk zal in het geval van afschaffing van dit rondtrekkend circus zeer zwaar gepikeerd zijn en het is niet denkbeeldig dat het dan niet meer hoeft voor hen. de enige reden dat frankrijk in de eu zit is uberhaupt dat ze zo kunnen profiteren van andere lidstaten en ook nog een grote invloed op ze kunnen uitoefenen ook.

 7. [6] Daar kon Vlad Tepes wel eens gelijk in hebben.Misschien dan toch maar mee helpen met de handtekeningenactie. Alle middelen zijn geoorloofd zolang ze maar op enigerlei wijze ondermijnend zijn,al is het maar he zelfvertrouwen van de EU parlementariers dat ondermijnd wordt. Elk nee is er één. Anne

Comments are closed.