Hoe dit door Fleur Agema deels gered werd.

Peter Siebelt stuurde ons een voorbeeld van de gang van zaken bij de subsidie-industrie en hoe deze uitgave werd voorkomen door waakzaamheid en actie van Fleur Agema (Statenlid Noord Holland):

:
Hoe een ‘geMAKzuchtige’ propaganda met gemeenschapsgeld voorlopig spaak liep.

“De geschiedenis van Nederland in acht vertellingen door Geert Mak.”


ZIE: www.libertarian.nl/NL/archi…

2 REACTIES

  1. Ik ben toch wel benieuwd naar de geschiedenis van Nederland volgens Mak. Durft hij het aan om een kritisch standpunt in te nemen? Of maakt hij van de Romeinen vroege wegbereiders van de Europese Unie en van de volsverhuizingen een rechtvaardiging van het multiculturalisme?

  2. Natuurlijk wordt er "geknoeit " met subsidies,dat is de macht van het NETWERK ,als je niet SPOORT geen sub.Als je niet de juiste mensen kent geen sub. Als je een goede ondernemer bent en een goed idee hebt moet je een sub.makelaar inhuren tegen 30 % Com.
    om aan sub.pot te geraken. Wat een sukkels. Dit werkt niet,geen wonder dat de Chinezen winnen,die zeggen dat dat ze (niet) corrupt zijn,de Nederlanders zijn bandieten,ze coveren hun curruptheid. Lijkt wel Prins Bernhard,die man is al lang dood.

Comments are closed.