Terwijl de media alle aandacht van het volk trachten te trekken naar zaken als:

-Heet Ayaan nu Hirsi Ali of heet ze Hirsi Magan?

-Wie gaat er leider worden van het VVD clubje, Mark, Rita of Jelleke?

-en dergelijke onbelangrijke dingetjes,

gaat de grote politiek rustig door met haar macht te vergroten en de soevereiniteit van ieder persoon verder uit te hollen.

Let daarvoor maar eens op de ritselarij om de macht van de EU verder te vergroten.

Opperhoofden van alle EU-landen proberen dat op hun manier te verwezenlijken. Of door krenten uit de pap te pikken, zoals het afschaffen van vetos voor de afzonderlijke landen, of door voor te stellen dat bepaalde maatregelen pas over een aantal jaren van kracht hoeven te worden. Of door nog andere trucs. (Bvb. enquêtes met voorgeprogrammeerde vragen)

De Vrijspreker tracht regelmatig de vinger op dit geritsel te legen. Belangrijker is echter als alle lezers ook zelf letten op waar die politici mee bezig zijn. En als u dan aanwijzingen tegenkomt die niet helemaal zuiver zijn, laat dat dan ook zoveel mogelijk aan zoveel mogelijk mensen weten. Om te beginnen kunt u al op een reactie op de Vrijspreker dit aankondigen. Maar sterker nog, u kunt dit via “Zelf schrijven op de Vrijspreker” op de voorpagina geplaatst krijgen, waardoor uw mening nog meer impact krijgt.

Let wel, alles wat een EU doet om grenzen en hindernissen af te schaffen is een heel POSITIEF aspect. Ze kunnen niet genoeg afschaffen!

Maar achter deze positieve façade wordt de politieke macht van Brusselse politici stiekem groter en groter.

Nederland moet uit die politieke Unie.

En daarna (en voor zover mogelijk gelijktijdig) moet de macht van de interne Nederlandse/Belgische politici ook worden verminderd.

Hub

4 REACTIES

 1. Het is duidelijk dat de staat geen "nee" accepteert. Ze willen het in 2009 een nieuw jasje geven om het alsnog door te drukken. Een omweg dus met misleidende bedoelingen tegenover de bevolking.
  Als het nu nog niet duidelijk is voor de mensheid hoe corrupt de overheid is dan zijn we verdoemd.

 2. De Huidige europesche uni is een gedrocht maar zou het niet mooier zijn als de hele uni een libertarischtishe zone wordt? DAn houden de afzonderlijke staatjes gewoon op met te bestaan. Voor het gemeenschapelijk gevoel houd je dan wel gemeenteraden natuurlijk
  Groet Jeroen

 3. Waarom zouden Nederlanders wakker worden? Ze gaan –nog- drie keer per jaar op vakantie. De overheid geeft hen in navolging van de Romeinen “Brood & Spelen” hier dus voetbal met hun goden en
  de politiek correcte smerige toverdoos verplicht gegeven. Ondertussen kunnen zij hun gang gaan, luid roepend dat we een rechtsstaat zijn en een democratie,toe maar! Maar ze trekken zich geen zier aan van wat het volk wil. Ze denken werkelijk dat wij er voor hen zijn en niet andersom.

  Zolang de Rijksoverheid. de provinciale-overheid, de gemeentelijke- overheid, de energiebedrijven, de schappen, waterbedrijven en noem maar wat en wie er allemaal gerechtigd zijn mensen te plunderen vanuit hun marmeren paleizen, zolang zal men niet luisteren. Als op de avond van de gemeenteraadsverkiezingen
  die walgelijke Brinkhorst zonder reden ons nog eens onder de neus komt wrijven dat “we” -de kiezers- boos zijn over de toetreding van het niet-Europees en islamitisch land Turkije, ons geen illusies hoeven te maken, want hoe dan ook de Turken komen erbij.
  De voorbesprekingen zijn dus gewoon een wassen neus! Het is immers allemaal al beslist in hun oneindige wijsheid! maar wat mij betreft hebben ze het verstand van een garnaal.

  Hetzelfde deed die arrogante Bot vorige week na bekendmaken van de internetenquête over de EU. Die werd massaal door ge invullers
  afgekeurd, maar geen punt hoor. Het feest met de Turken gaat door
  onderdrukken of moorden het doet er niet toe ze mogen bij de club bloedzuigers. je vraagt je af waarom ze eigenlijk die enquête hebben gehouden in de hoop misschien dat we toch enthousiast waren?

  Het wordt tijd, de hoogste tijd om ze te verjagen deze zakken-vullers, deze reislustige niksnutten, regeltjesbedenkers om het publiek zo lastig mogelijk te maken, maar vooral om hen te ontmoedigen.

  Wannes

  Nederland let op uw SAECK!

Comments are closed.