Omdat op een andere draad van de Vrijspreker (LIEGEN) hevig gediscussieerd wordt met betrekking tot Ayaan Hirsi Ali plaatsen we hier het bericht van de NOS 15 Mei 2006 14:42
In Den Haag wordt rekening gehouden met het vertrek van Ayaan Hirsi Ali. De Volkskrant meldt dat ze in september bij het American Enterprise Institute (AEI) begint, een conservatieve denktank in Washington.

Hirsi Ali kwam vorige week in opspraak na nieuwe berichten dat ze bij haar komst naar ons land gelogen heeft, onder meer over haar naam. Minister Verdonk heeft daar een onderzoek naar gelast.

Dat Hirsi Ali naar de VS wilde, speelde al langer, maar haar vertrek is mogelijk versneld doordat ze in augustus haar beveiligde huis in Den Haag uit moet. Ze geeft morgen een persconferentie.
—————————————
Tot zover het NOS bericht.

Wij hebben ondertussen naar de ons bekende 149 andere Tweede Kamerleden een mail gestuurd met de vraag of zij nooit gelogen hebben.

Misschien gaan er nog wel meer naar Amerika!

62 REACTIES

 1. Ik vraag me nu wel af of ze vroeger besneden is? Zou dat ook een leugen zijn? Is zij vroeger werkelijk zo onderdrukt?

  Ze past als pion in ieder geval wel in het duivelse spel van de illuminaten om tot 1 wereldregering te komen. En het grote obstakel: de islam te elimineren.

  Net zoals ze de multikul, feminisme, homoseksualitiet bevorderd hebben en natiestaten, volken, en het traditionele gezin ook bijna geelimineerd hebben.

 2. Hebben ze de positie van koffiejuffrouw ook eindelijk vervuld daar bij het AEI

 3. Jazeker, ik wil graag origineel zijn 😀

  Maar je hebt ergens wel gelijk, ik zit de laatste tijd wel (te) vaak op het internet das waar. Te verslavend.

  Conspiracy, conspiracy de politiek is volgens mij 1 conspiracy.

  Maar bedankt voor je bezorgheid 😀

  Maar als je bovenstaande zo gek vind, moet je misschien zelf eens op onderzoek uitgaan, op het internet, er gaat een wereld voor je open!

 4. Ayaan heeft een duidelijke missie en kamerlidmaatschap is/was daar een middel toe evenals liegen om Hollander te kunnen worden. Nu meent ze –als de Volkskrant niet liegt– dat een denktank in Washington haar betere mogelijkheden kan geven.

 5. [7] Goeie site en interessante beweging ook. Bedankt,misschien eens kijken of het de moeite waard is om lid te worden.

  Groet,

  Achilles

 6. En alweer moet zij vluchten!
  Ben het eens met de stelling: De politiek is 1 conspiracy. Is niet vergezocht en zeker niet onmogelijk.
  Politieke wereldheerschappij: "Moriah Conquering Wind"

 7. Ayaan uit de Tweede Kamer.
  Juichen of huilen?
  Er komt een ander voor in de plaats.
  Dan komt de vraag of dat een verbetering of een verslechtering voor ons is.
  Arthur Doctors van Leeuwen staat al in de starthouding! Ik denk niet dat dit een verbetring is.

 8. Hirsi naar conservatieve denktank in VS.
  Een goede aanwinst voor Bush en Condaleezza,maar er is wel een probleem.Ze is geen WASP,white Anglo-Saxon Protestant.
  Dan rest haar nog één ding: doe net als Condoleezza , wordt reborn christian . De beste weg om de weekends in Camp David te kunnen doorbrengen.Daar doen ze dan aan bijbelstudie,als onderdeel van de war on terror.
  Anne

 9. [13] Welnu, als iemand die al decennia gelijktijdig in Noord Amerika ( VS en Canada) en in Europa woont en werkt, weet ik hoe het daar precies aan toe gaat.

  Men kan letterlijk alles bij elkaar liegen en zelfs de gemeenste dingen uithalen, als men maar niet gesnapt wordt, want dan is het voorgoed over.

  Want zoals in de meeste Engelssprekende landen wordt men er a priori op zijn woord van eer geloofd, beschaamd men die echter dan is het echt voorbij …

  Maar wat AHA probeert te doen is om in het zeer lucratieve talk-circuit te geraken. Helaas heeft zij dan in de feministische anti-gemossel business zeer zware concurrentie van uiterst gekwalificeerde en tevens uiterst welbespraakte moslima. Vooral de Iraanse dames zijn daar inmiddels zeer goed in en zoniet nog meer fanatiek, en dan hangt het ook nog van haar Engelse tongval af …. Ik denk dat zij nog vaak gaat denken hoe zij in het achterlijk Nederland furore maakte …

  En om ooit Amerikaans staatsburger te worden zit er bijvoorbaat helemaal NIET meer in, vanwege haar eerdere grootschalig gelieg …

  Overigens is AHA echt niet de eerste, want doctor Ossama "SAM" Cheribbi ging haar voor …. die nu aan e.o.a. derde rangs universiteit in de Deep South is verbonden …

 10. Het moge dan zo zijn dat Ayaan heeft gelogen om haar doel te bereiken (welke politicus heeft dat nooit gedaan?) en ook dat ze de belastingbetaler een hoop geld heeft gekost (welke politicus doet dat niet?) – dus beter kwijt dan rijk kun je zeggen.
  Maar ze is ook een kleurrijk (figuurlijk bedoeld!) personage en je kunt niet ontkennen dat ze ‘guts’ heeft. Iets wat je, behalve van Wilders (ongeacht zijn politieke kleur), niet van het andere stelletje politici kunt zeggen.
  In ieder geval wéér een opmerkelijk persoon die Nederland verlaat. Nederland is ook in dit opzicht plat.
  We krijgen er dadelijk gewoon weer zo’n saaie, grijze, betweterige, politiek-correcte politicus voor terug!

 11. [14] Het idee alleen al dat ze een echte besneden vrouw is spreekt zo tot de verbeelding van het publiek dat ze een streepje voor heeft op de andere Moslima`s. daarbij ziet ze er ook nog goed uit. En het verhaal van Nederland en Theo Van Gogh … neen het kan voor Ayaan niet meer stuk denk ik – en het is haar gegund.

 12. [16] Voor de achtergebleven fans een mogelijke troost, maar ik denk echt niet dat zij het in de STATES gaat maken, omdat zij daar een absolute NOBODY is, de concurrentie te competent en machtig … en de kwade geruchten vooruit gesneld. En wat kleurrijkheid betreft, daarvan zijn er in de VS vele miljoenen … Binnen een paar maanden zwerft zij geheid weer in Europa rond, en probeert in Brussel aan de bak te komen. Watch my words …

  Het gekste vind ik nog dat Bud op die manier naar de parlemenarire kadavers kijkt. No wonder the country is in such a deeeep trouble …

 13. [17]
  Volkomen kut dat jouw kakdoos (ddr) nog steeds te kampen heeft met "verstopping".

  De aandrang blijft, met strontkramp tot gevolg, zodat jij je genoodzaakt ziet dit ongemak ergens anders te willen dumpen.

  Kan het je niet kwalijk nemen doch,
  reageer nu eens concreet, blijf jezelf nu eens niet herhalen en tegenspreken.

  Met andere woorden, kom eens "to the point" in begrijpenlijke taal.

 14. @ jetze

  Op DDR nam nauwelijks iemand ACP serieus. En niet zonder reden. Ieder forum heeft zijn ‘dorpsgek’ en op DDR was dat ACP.

 15. Het verschil tussen Hirsi Ali en de rest van de politici is dat zij er voor is uitgekomen dat ze heeft gelogen. Bovendien is Nederland te klein voor zo’n grote moedige dame. Ik wens haar dan ook heel veel succes.

 16. ik ben van mening dat deze vrouw ons alleen maar belastinggeld gekost heeft.
  Ze heeft niets bereikt alles wat ze deeed was ter eigener eer en glorie.
  Ze heeft binenkort een greencard en een Nederlands paspoort,haar toekomst is verzekerd,financieel. Slim wijf die Ali.

 17. Daarnet op RTL nieuws wist men te melden dat die AEI zeer veel invloed op de regering Bush heeft, dus Ayaan Hirsi X. belandt de komende tijd waarschijnlijk niet in de vergetelheid. Ze zit dan wel in het obscure schimmerijk van vergaderclubjes dat veel te veel macht heeft. Wie weet er meer van dat "American Enterprise Institute"; komt dit ook uit de koker van ‘Skull and Bone’?

 18. [19]
  Ben het met jou eens, doch kan me niet aan de indruk onttrekken te maken te hebben met….. Germen Roding.

 19. [25]
  Verdiep je eens in die stijfkoppen der Friezen, en leuter dan verder.

 20. Stel Ayaan was lid gebleven van de partij van de arbeid? Ik moet Ayaan nageven dat ze perfect nederlands spreekt, dat kun je van de toekomstige koningin van nederland nog niet zeggen, deze madam kost ons ieder jaar toch heel veel meer belastingcenten dan Ayaan.

 21. [21]" ik ben van mening dat deze vrouw ons alleen maar belastinggeld gekost heeft.
  Ze heeft niets bereikt alles wat ze deed was ter eigener eer en glorie.
  Ze heeft binenkort een greencard en een Nederlands paspoort,haar toekomst is verzekerd,financieel. Slim wijf die Ali."

  Well Arnold, so what? Je kunt letterlijk precies hetzelfde zeggen over die 149 anderen, met het enige verschil dat het die niet eens gelukt is een green card te krijgen, hun toekomst nog niet verzekerd, en dat ze niet eens slim zijn!

  Doe je best om ook van die af te komen.

Comments are closed.