Omdat op een andere draad van de Vrijspreker (LIEGEN) hevig gediscussieerd wordt met betrekking tot Ayaan Hirsi Ali plaatsen we hier het bericht van de NOS 15 Mei 2006 14:42
In Den Haag wordt rekening gehouden met het vertrek van Ayaan Hirsi Ali. De Volkskrant meldt dat ze in september bij het American Enterprise Institute (AEI) begint, een conservatieve denktank in Washington.

Hirsi Ali kwam vorige week in opspraak na nieuwe berichten dat ze bij haar komst naar ons land gelogen heeft, onder meer over haar naam. Minister Verdonk heeft daar een onderzoek naar gelast.

Dat Hirsi Ali naar de VS wilde, speelde al langer, maar haar vertrek is mogelijk versneld doordat ze in augustus haar beveiligde huis in Den Haag uit moet. Ze geeft morgen een persconferentie.
—————————————
Tot zover het NOS bericht.

Wij hebben ondertussen naar de ons bekende 149 andere Tweede Kamerleden een mail gestuurd met de vraag of zij nooit gelogen hebben.

Misschien gaan er nog wel meer naar Amerika!

62 REACTIES

  1. [22] Bush is on his way … OUT. Nauwelijks te begrijpen waaarom jullie je zo druk maken om zo’n iemand … Anderzijds verklaart dat ook de komende undoing van Nederland …

  2. [58] Hoezoo "dat was hij ook niet?" Is hij dood?
    Ik kom niet uit Israel.
    Wel Erg nobel van hem dat hij tegengas (gaf)

Comments are closed.