zaterdag, 13 mei 2006
Doorsturen Doorsturen   Printen Printen

Identificatieplicht

De Volkskrant meldt dat de politie wat te enthousiast is met uitdelen van bekeuringen aan mensen die geen identiteitsbewijs bij zich hebben. Het blijkt dat in Rotterdam 80 procent (!) van de bekeuringen door het parket als niet deugdelijk afgeschoten worden.

Ondertussen heeft men het er natuurlijk maar druk mee. De eerste gerelateerde Melkert-baan is ook al in het leven geroepen: arrondissement Utrecht heeft namelijk een kwaliteitscontroleur aangesteld.

Cijfers over het aantal aanslagen dat dankzij de identificatieplicht verijdeld is ben ik nog niet tegengekomen, maar ik heb het wetenschappelijk bureau van de Vrijspreker een schatting laten maken, en die komen uit op niks, nakkes, nada.

 
Waardering: 
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Door , topic: Algemeen
Reacties op dit artikel kunnen gevolgd worden op de RSS 2.0 feed.
Reacties
 1. Maserati Teun schreef op : 1

  Ze zijn heerlijk bezig met "zand in hun eigen machine te het gooien".

  Vooral zo doorgaan.

 2. SpyNose schreef op : 2
  Spy-Nose

  [1]
  Maserati Teun,
  "Ze" WILLEN niets leren. Minder regering lijkt me de enige weg.

 3. Albert S. schreef op : 3

  Wat we nodig hebben is een goede opsporingsdienst van politie en een efficiënt justitieel apparaat, want dan zijn zowel preventieve fouillering als legitimatieplicht niet nodig en kunnen direct worden afgeschaft. Dit zijn gewoon zaken, waarbij de overheid zich moreel failliet verklaart.

 4. SpyNose schreef op : 4
  Spy-Nose

  [3]
  Precies Albert S., maar hoe krijg je het zover ?

 5. Henri schreef op : 5
  Henri

  Cijfers over het aantal aanslagen dat dankzij de identificatieplicht verijdeld is ben ik nog niet tegengekomen, maar ik heb het wetenschappelijk bureau van de Vrijspreker een schatting laten maken, en die komen uit op niks, nakkes, nada.

  LOL!! 🙂

 6. elpiojo schreef op : 6

  Ik kom wel eens op een politieschool, het gemiddelde type wat daar rond loopt, dat wil je nog niet bij AH achter de kassa. Het is gewoon om te huilen het lijken wel melkert banen.

  Zulke sukkels maken natuurlijk veel fouten na hun degelijke VMBO vooropleiding.

 7. SPY schreef op : 7

  [2] Ze KUNNEN niks leren: de enige competentie die je voor dat vak beslist nodig hebt is autisme

 8. SiteWings schreef op : 8

  Gevleugelde vrienden,
  zoals jullie bezig zijn is prachtig.
  SiteWings vliegen op dit moment boven jullie artikelen en pikken er iets uit om daar mee door te vliegen naar het volgende nest via hier.is/vansitenaarsite
  Tot laturzzzzz