Ik stel al jaren dat politiekcorrect denken zwaar hersenletsel veroorzaakt en het gebeuren in België rond de moord op een zwarte vrouw bevestigt dit weer eens

Een kaalhoofd heeft uit frustratie een willekeurig voorbijkomende zwarte vrouw en een tweejarig wit Belgisch kindje vermoord. Heel triest en totaal onnodig zijn hier twee levens genomen zou je als normaal mens redeneren maar voor de politiekcorrecte meute is iedere mogelijke verontwaardiging voornamelijk afhankelijk van de motivatie van de moordenaar: een moord op racistische gronden is niet toegestaan en roept heftige linkse reacties op terwijl een roofmoord bijvoorbeeld wel acceptabel lijkt en geen reacties uit die hoek oproept. Kortom, had dezelfde moordenaar dezelfde zwarte vrouw bij het roven van haar portemonnee vermoord dan zou dat dus aanzienlijk minder erg geweest zijn.

Ik vraag mij af of de motivatie van de moordenaar iets uitmaakt voor de slachtoffers en wat ook opvalt is dat er alleen maar ophef wordt gemaakt over de zwarte dode en niet over het witte Belgische kindje van 2 jaar dat ook is vermoord. Dat is dan geen racistische moord en daarom verder oninteressant voor de poltiekcorrectelingen.

Een ander fraai staaltje van hersenbeschadigd links redeneren is de manier waarop deze moord aan het Vlaams Blok (Belang) wordt gekoppeld.

De moordenaar zou een neef van een VB-kamerlid zijn en is volgens linkse denkers het VB vanzelf de hoofdschuldige hier en moet direct worden verboden. Prachtige linkse logica natuurlijk want we krijgen nu het verschijnsel dat zelfs de wandaden van willekeurige familieleden van partijprominenten deze partij worden aangerekend. Ik vraag mij af of deze denkwijze alleen voor het VB geldt of ook voor de overige partijen en tot hoever die familieaansprakelijkheid eigenlijk reikt. Gaat dat dan ook op voor achterneven, zwagers, opa’s en oma’s ? En hoe zit het met buren en fietsenmakers van VB- prominenten, is het VB ook verantwoordelijk voor hun gedrag ?

Het lijkt er sterk op dat deze afschuwelijke moord door links België is gekaapt en nu met 35 handen wordt aangegrepen om de twee traditioneel favoriete rooie hobby’s te bedrijven: om de eigen ethische voortreffelijkheid van individuele politici te etaleren en om een verbod te krijgen op concurrent VB.

Dit is het zoveelste geval van lijkenpikkerij van links en past precies in het rijtje van het leed en onrecht aangedaan aan bijvoorbeeld Anne Frank en de moord op 6 miljoen joden die ook door links hier zijn gekaapt om het eigen rooie fascisme te bevorderen en door te drukken.

26 REACTIES

 1. Uitstekend artikel dat precies verwoord hoe ik er over denk. Ik heb deze tragische affaire met een stijgende verbazing gevolgd.

  Het stinkende politiek opportunisme dat de reacties kenmerkt is te walgelijk voor woorden.

 2. Goed artikel, was die gek een simpatisant van extreemrecht of was het een gothic gek? Hij had zwarte lokken in z’n nek laten groeien. En was gek van de film de Matrix. Waar ook geschoten wordt met een (dubbel)loopsjachtgeweer. Is het niet gewoon een product van amerikaanse geweldfilms?

  Overigens is het niet alleen lijkenpikkerij van links, maar van de gehele politiek en media. Guy Verhofstad van de VLD pikt volgens mij ook gewoon mee. Om de grootste ECHTE oppositiepartij de schuld te geven.

 3. [3] net als hier hebben ze in Belgie alleen maar linkse partijen, dat is de VLD dus ook. Overigens is het VB ook een doodgewone collectivistische linkse partij met als extra een nationalistisch programma.

 4. Ik ergerde me er gisteren ook alweer groen en geel aan toen bij Nova een of andere linkse dame zat te verkondigen dat mensen als Hirsi Ali ervoor verantwoordelijk zijn dat er "een klimaat is ontstaan waarin agressie gedijt". Voor agressie is maar één verantwoordelijke en dat is de agressor. Hoe je verder ook over Filip de Winter en zijn kornuiten mag denken: het is complete onzin hen deze verschrikkelijke dubbele moord in de schoenen te schuiven.

 5. [4] Dan kun je beter ”links” veranderen in : ”de politiek” is duidelijker. 😉

  Traditioneel wordt alles vanaf D66 als links gezien nl.

  VB is idd een collectieve partij net als iedere partij. Zij zijn Nationalistisch idd wat erg hinderlijk is voor de internationale bankiers en hun Euro, EU, Navo en VN.

 6. Goed artikel.

  Verder is het altijd hetzelfde format :

  "Bruine schiet witte dood" : de media
  zwijgt en als ze het er toch moeten over hebben, dan luidt het dat we dit niet de hele gemeenschap moeten aanwrijven, dat het te wijten is aan kansarmoede en geprovoceerd door racisme en eigenlijk de schuld van extreem-rechts… en het draait er op dat de politiek weer de subsidiepotten open trekt "om de integratie" te bevorderen

  "Witte schiet bruine dood" : De media
  zijn in alle staten.Voorpagina-nieuws,
  ruime aandacht in de teevee-journaals
  en het is natuurlijk allemaal te wijten aan racisme en extreem-rechts…en het draait erop uit dat
  er weer een batterij maatregelen wordt
  genomen tegen "racisme" en de wapenwet
  weer wordt aangescherpt.

  Groetz,

  Cincinnatus.

 7. Prima artikel Wladimir! Slinxse logica: als jij op je fiets naar het werk gaat, omdat slinkx ‘schone luchten’ propageert, en je hebt de pech daarbij in het verkeer dodelijk te verongelukken, dan is slinx schuldig aan moord. Op jaarbasis: massamoord! Misschien moeten we ze wel gelijk geven, joh. Zeggen dat het echt zo in elkaar steekt. Dan kan immers gelijk de hele politiek zijn boeltje pakken en opsodefl…….!

 8. Bleef gisteren al zappend even op het Belgische Journaal hangen. Daarin het bericht van een veroordeling tot 4 maanden celstraf van een Belg die in een snackbar tegen een Marokkaan had geroepen dat tie moest oprotten naar zijn eigen land. De Marokkaan in kwestie had geen aangifte gedaan maar de houdster van de snackbar wel. Resultaat: 4 maanden brommen voor de Belg. De eis was overigens 12 maanden.

 9. Mooi stuk, ookk helemaal mee eens.
  Op racistische daden reageren alsof er een doodzonde bedreven is, is toch niet meer van nu. De doodzonde is hier moord/doodslag. De motieven kun je verfoeilijk vinden, maar in een samenleving waarin verschillende mensnen wonen zijn ongelijkheid en onderlinge afgunst, irrationeel groepsgedrag en extremen daarvan een niet te ontkennen feit. Wie geen bloed op zijn achterbank heeft, werpe de eerste steen.

 10. Mooi stuk, ookk helemaal mee eens.
  Op racistische daden reageren alsof er een doodzonde bedreven is, is toch niet meer van nu. De doodzonde is hier moord/doodslag. De motieven kun je verfoeilijk vinden, maar in een samenleving waarin verschillende mensnen wonen zijn ongelijkheid en onderlinge afgunst, irrationeel groepsgedrag en extremen daarvan een niet te ontkennen feit. Wie geen bloed op zijn achterbank heeft, werpe de eerste steen.

 11. Nog even vermelden dat zogenaamd racisme slechts een voorwendsel is om het Vlaams Belang te kunnen framen.
  De echte reden van de strijd tegen het VB is hun secessionisme, zij willen een onafhankelijk Vlaanderen en zijn iets te goed op weg om daar goed werk van te maken. Dus bestrijdt het Belgische establishment hen met alle middelen.

 12. Zou het daarentegen niet net zo kunnen zijn dat HERSENLETSEL … tot Linx denken leidt?

  Misschien dat er een gesoepsidieerde studie tegenaan gegooit kan worden om te onderzoeken of bijvoorbeeld een ietsje later in werking treden van de longen na de geboorte, en/of andere soorten onbekende (en niet beheerste) complicaties bij het passeren van de geboortekanaal … specifieke (verborgen) hersenletsel veroorzaken, dat later automatisch het brein beperkt tot LINX-denken?

  Zoiets procedureels moet het volgens mij wel zijn … anders is het allemaal veels te toevallig …

  Me dudunk

 13. Guy Verhofstadt pastte de ‘logica’ toe dat het VB mede schuldig is aan de moord, omdat zij hebben aangezet tot haat.

  Ik zou diezelfde Verhofstadt willen vragen of volgens diezelfde logica de linkse partijen in NL dan ook schuldig zijn aan de moord op Pim Fortuyn? Zij hebben immers ‘ook’ aangezet tot haat.

  Ook staat bewust tussen aanhalingstekens. Ik volg als NL-staatsburger het VB niet op de voet, maar wat ik tot nu toe in de media van deze partij gelezen heb heeft zij beduidend minder aangezet tot haat jegens allochtonen dan de progressieve politici dat gedaan hebben jegens Pim Fortuyn.

  Vermoedelijk zwijgt Verhofstadt als het graf zodra we hem confronteren met bovengenoemde stelling en zijn eigen ‘logica’.

 14. [14] het viel mij op dat in alle berichten en in alle media sterk wordt benadrukt dat de moordenaar een neef van een VB-kamerlid zou zijn en dat daarmee een oorzakelijk verband tussen de moord en het VB wordt gesuggereerd.

  Frappant is ook dat het VB zich dat verband laat opdringen omdat zij gillen als geslachte varkens om dat verband juist te ontkennen. Een simpele ontkenning zou sterker overgekomen zijn.

 15. [14] Hoogste tijd om MELKERT en zijn partijtje alsnog te vervolgen dus …

 16. [15] Laten wij het onder ogen zien … Belgen houden eenmaal van excessen …

  Maar wat alle partijen daar vooral beseffen is dat zij tesamen koste-wat-kost de internasjionaal-sjosjiaal-demekraten ( die het 3de Reich van de nasionaal-sjosjiaal-demekraten voortzetten) in Brussel moeten zien te houden … Of niet soms?

  Ik zou me daarom al helemaal niet druk maken om wat de Belgen elkaar aandoen. Maar Pleuropees-Linx moet men omwille van de negotie wel zijn …

 17. Als het Vlaams Belang verantwoordelijk is voor de dood van die zwarte vrouw, dan is volgens dezelfde logica Guy Verhofstad en zijn nep-liberale partijtje verantwoordelijk voor de dood van die jongen, die in de Brusselse metro van zijn iPod werd beroofd. Wanneer gaat men de VLD verbieden?

 18. goh, ik ben blij dat jij hier een stuk over ingestuurd hebt wladi want zelf ben ik niet zo’n stuurder van stukken.

  maar je verwoord exact hoe ik erover denk. de gekte die nu ten toon gespreid wordt tart elke beschrijving.
  Cincinnatus, het is maar goed dat jij je tv buitengeflikkerd hebt, want de mate van gestoorde praat op de Vlaamse tv wordt echt met de dag erger. niet alleen wat deze affaire betreft, maar gewoon het hele jaar rond. tegenwoordig heb je zo’n prietpraatprogramma wat uitsluitend bevolkt wordt door extreem politiek correcten en ongelooflijke kippen zonder koppen zoals bv de illustere schrijfster (ongetwijfeld van intellectueel onvoorstelbaar arme proza)kristien hemmerechts. niet om te harden echt.
  [13]

  interessante stelling AC, dat eerste. waarschijnlijk is dat toch een voorwaarde om zo te gaan denken. dát, en/of pure kwaadaardigheid natuurlijk.

 19. [10] Mijn waarde Tofuburger,
  Laat jij je niet teveel inspireren door een linxe zanger uit het Nijmeegsche? Was het niet Kerwin die een stel kort geknipte jongelui aansprak op het niet hebben van een eerste klas kaartje voor de trein naar huis? En die vervolgens daarna, zonder tussenkomst van de conducteur, zelfstandig een taxi moest bellen?
  Maar alle gekkigheid op een stokje, de schrijver heeft gelijk. Sinds wanneer moet een skinhead dienen om het heilige cordon sanitaire in stand te houden? Wellicht heiligt het doel alle middelen en waar hebben we dat eerder gehoord?
  Neen, het Vlaams Belang vertegenwoordigd een veelheid aan kiezers en is daarom een factor van belang. En wat zegt dat over de democratie? Zeker een democratie die in stand wordt gehouden door een elite opdat de Belgische staat niet uiteen valt omdat dan het linkse falen in Wallonie pas echt goed aan het licht komt. En weet: Wat Walsch is, Valsch is!

  Groet, De Waal

 20. Het netwerk van de linkse kliek werkt als een speer. Ze hebben de Nationale Tv hoernalisten in de zak,ze hebben hun eigen door de belastingebetaler gefinancierde TV (laster) programma s en ze hebben alle ambtenaren in de zak die voor hun inkomen afhankelijk zijn van die linkse maffia bende. Als er een opstaat die ze niet aankunnen,lees Pim Fortuyn of van Goch of hirschi Ali worden ze uitgeschakeld en het maakt niet uit met welk middel. En in Belgie is het al niet anders.Hier in Spanje met die laffe Socialist Zapatero is het al niet anders,eerst gaat hij duizenden vreemdelingen"legaliseren"en vervolgens zit hij met zn handen in het haar als er duizenden Afrikanen aanspoelen op de Spaanse kusten.
  Heel Europa is een socialistisch complot aan het worden,ze snappen dr niks van.

 21. "…nu met 35 handen wordt aangegrepen om de twee traditioneel favoriete rooie hobby’s te bedrijven: om de eigen ethische voortreffelijkheid van individuele politici te etaleren en om een verbod te krijgen op concurrent VB."

  Verder is het vooral een perfect excuus geworden om er een draconische wapenwet door te krijgen, zo tussen het gekrijs over sereniteit door.

 22. Heb dank, m’n beste Noorderburen, voor al die wijze woorden en voor jullie inzicht in de Belgische ‘pollentik’. (een ’tik’ met de handjes: zakkenvullen dus)

  Hoe zeggen ze ook weer in de Franse politiek? Le coeur à gauche et le portefeuille à droite!

  Ik zie mezelf als Groot-Nederlander en jullie dus niet als buitenlanders.

  @ ACP: je zegt:

  Maar wat alle partijen daar vooral beseffen is dat zij tesamen koste-wat-kost de internasjionaal-sjosjiaal-demekraten ( die het 3de Reich van de nasionaal-sjosjiaal-demekraten voortzetten) in Brussel moeten zien te houden … Of niet soms?

  Ik zou me daarom al helemaal niet druk maken om wat de Belgen elkaar aandoen. Maar Pleuropees-Linx moet men omwille van de negotie wel zijn …

  De Belgische (Euro-)politiek heeft Brussel systematisch verfranst.
  Als Vlaams-Nationalisten hebben we daar keihard tegen gestreden, haast zonder middelen.
  Het voelt als overtuigde Groot-Nederlander niet prettig om zoiets uit een Nederlandse pen te moeten vernemen. Ik betreur wat je zegt.

 23. Oh ja… ook dit nog. Indien de Franstaligen het zo erg vinden om met die ‘verdomde fascistische Vlamingen’ te moeten leven… wat houdt hen (als minderheid van 40% van alle Belgen) eigenlijk tegen om zélf uit dat Belgische staatsverband te stappen?

  ’t Is maar een suggestie maar… zou het ‘iets’ te maken hebben met een (door de Belgische staat niet ontkende!) jaarlijkse ‘geldtransfer’ van ruim 12 miljard verse Vlaamse Eurootjes per jaar die ze van ons ‘stinkfascisten’ aan ‘solidariteitsbijdrage’ ontvangen (afdreigen eigenlijk).

  Je moet als Vlaming al een geweldig xenofobe haat ontwikkeld hebben om je zuiderburen in ruil voor een hoop bruine verwijten (want méér staat er écht niet tegenover!) 2 maandlonen per gemiddeld Vlaams gezin over een taalgrens te gooien.
  Daarna beginnen we pas aan onze eigen belastingen af te dokken.
  Ja, die Vlamingen… echt vreemdelingenhaters zijn het!

  Als u dan weet dat een verkozen Vlaming in het Federale parlement 45281 stemmen moet krijgen om te zetelen, waartegenover een Franstalige er gemiddeld exact 37008 moet behalen (om de ‘evenwichten’)… dan moet je niet vragen hoe ‘fascistisch’ zo’n Vlaming wel is.

  Mijn laatste staatshoofd heette ‘Willem’.

 24. Op ARTE, de Belgische Frans-Duitse cultuurzender gaf de franstalige professor Leo Delwit zelfs duiding waarom Vlamingen "van nature fascistisch zijn". Als dat geen racisme is.
  Lees erover op de weblog van Luc Van braekel: http://www.lvb.net .
  Verder is het schrijnend hoe de VRT linkse haatcampagnes opzet tegen alles wat niet links is.
  Het marxisme tollereert niets anders dan zichzelf, een zoveelste bewijs.
  Verder vind ik het goed dat eindelijk eens gezegd wordt dat marxisme, "democratisch" marxisme en nationaal-socialisme slechts verschillen in kleine nuances.

Comments are closed.