Dat zeggen zijn socialistische vrienden oud PvdA-minister Marcel van Dam en Oud-burgemeester Peper van Rotterdam over hun leider! (NOS)

Bos misleidt de kiezer en het lijkt nog te werken ook. Maar volgens Van Dam worden de gepensioneerden in de plannen van Bos “keihard gepakt”.

“Gepensioneerden gaan straks meebetalen aan hun eigen AOW, zegt Van Dam. Bos zegt dat zijn plannen alleen rijke ouderen benadelen, maar dat is een pertinente leugen, stelt Van Dam. Hij roept CDA en VVD op om in hun campagnes het behoud van de AOW tot hoofdpunt te maken.”

Helemaal mooie politiek is dat de socialist van Dam dan bij de VVD en het CDA om hulp gaat bedelen!

Als dergelijke “prominente” volgelingen van de leider zoiets in het openbaar beweren, dan moet het toch wel waar zijn!
Of liegen die nu ook? Het zijn ook politici!

10 REACTIES

 1. Hub reken maar gerust dat het waar is.De meeste mensen snappen de berekeningen toch niet, pas als de afrekening komt. Als ik het zo hoor moet iemand met alleen AOW (dat zijn er nog heel veel) l9% inleveren.Volgens mij gaat dat die mensen 300 euro in de maand kosten.Dus dan komt oud nederland op straat te staan.Er moeten dus asielzoekerscentra worden gebouwd en gaarkeukens.

  Maar ik ben het met je eens, moeten we nu van Marcel van Dam en Peper naar de andere partij.Ze zijn er zelf rijk van geworden!Van hun partij!!!

  Of is dit de inleiding tot het oprichten van een Ouderenpartij.Die is broodnodig en dat moet dan uitgebreid worden tot alleenstaanden,want die zijn ook massaal de klos.

  Daar had Peter de Vries zich op moeten richten.Het kan nog,peter R.
  Anne

 2. "Als dergelijke "prominente" volgelingen van de leider zoiets in het openbaar beweren, dan moet het toch wel waar zijn! ".

  Dan zijn het kennelijk geen volgelingen (meer). Van Dam is bezig van Bos een Brinkman te maken en heeft daar ongetwijfeld een doel voor.

 3. De rijke bejaarde Bram Peper en de nog rijkere bejaarde Marcel van Dam gaan, solidair als ze zijn, in protest tegen de plannen om rijke bejaarden meer te laten betalen.

  Ergens proef ik iets van eigenbelang 🙂

 4. [3] van de ¤ 1000, AOW komen deze heren echter niete meer uit hun bed.

 5. Op de site van de telegraaf kan vaak worden gereageerd op artikelen.

  Ik wil jullie vragen/ uitnodigen om daar ook regelmatig inhoudelijk te reageren om artikelen.

  Het wordt tijd dat meer mensen zich gaan realiseren dat de overheid niet de oplossing is maar het probleem.

 6. [6] Is goede actie.
  Kan op den duur echt helpen.
  Vermeld dan tevens de Vrijspreker, dan sla je twee vliegen in een klap!

 7. [6]
  Verspreid het woord, verspreid het woord!

  [ps. ik zou zo af en toe misschien wel wat versterking kunnen gebruiken op het LinkseLenteForum. Reacties zijn wel lachen daar. Tenminste, als je er de humor van in kan zien .]

 8. [8] Een heel goede actie om ook linkse sites te bezoeken en met deze te debatteren.

Comments are closed.