Precies volgens de traditie beschreven in mijn artikel www.vrijspreker.nl/blog/?it… wordt Rutte nu alom geportretteerd als het aanstormende toptalent van dienst dat het wel even helemaal gaat maken en ons van de ondergang zal redden terwijl zijn immens geweldige kwaliteiten al enige tijd bij kenners bekend waren.

Deze staatspaparazzi hebben er nooit aan getwijfeld dat de man het dankzij die fantastische gaven heel ver zou brengen al dachten zij dat het nog wel even zou duren wat weer extra pleit voor deze hoogstbegaafde Van Rutten.

De verliezende Verdonk heeft, zoals het hoort, die inhoud helemaal niet en is slechts een holle kretenslaakster zodat wij allemaal toch maar erg gemazzeld hebben met deze zo talentvolle Mark.

The winner takes it all, zeg maar.

De werkelijkheid is dat Rutte ooit ergens een pretstudie geschiedenis heeft gedaan en dat soort studies leidt onvermijdelijk naar een nutteloos staatsparasietenbaantje al heeft Rutte nog een al of niet succesvolle tussenstop bij Unilever gemaakt. De man heeft nog nooit iets weten te presteren, hij zit tenslotte niet voor niets bij de overheid.

Het is 3x niks, het blijft 3x niks en het wordt nooit meer dan de zoveelste 3x niks.

47 REACTIES

 1. Ik zag op websites al koppen verschijnen hoe geweldig deze Wouter Bos kloon wel niet zal kunnen opschieten met de originele Boskawouter. Inderdaad, ze worden verkocht als ‘Nieuwe Messias I’ en ‘Nieuwe Messias II’. Samen met Messias III -ook bekend als Balkie- is dit natuurlijk een zaligmakende troika a la Noord-Korea. Mensen die nog zelf denken weten de waarheid wel, uiteraard is het 3x nix.

 2. Goed artikel,
  De 1 geschiedenis, en de ander (Verdonk) met haar Sociologie zou dom zijn..

  Maar goed ik had 2 weken geleden al 100 euro gewed dat Rutte het zou worden en dat is nu dus ook zo. 😀

  Het zou mij overigens niets verbazen als met de stemuitslag gesjoemeld is.

  Ook heel smerig die uitzondering dat de mensen die al gestemd hadden voor de gigantisch opgeblazen Ayaan affaire hun stem weer opnieuw konden geven, of hun eerdere stem weer konden intrekken via email ofzo.. lekker eerlijk overzichtelijk democratisch stembeleid… Not!

 3. Wladimir,

  elk artikel geeft uiting aan mijn diepste gevoelens.
  Nu nog een uitnodiging bij het flutprogramma Jensen .
  Nogmaals denken jullie na over de macht achter de macht?

 4. [3] Beste R Fierig,
  Wij hebben het hier regelmatig over de Illuminati, Rothschilds, Rockefellers trilaterale-cie etc.

 5. [4] De EU is een product, 1 lievelingsprojecten m.i. van de Illuminati om steeds meer macht te verkrijgen, bij iedere uitbreiding.

  Of ze alleen zo blij zijn met Euro betwijfel ik, die concurreert onverwacht te veel met de Dollar, ook een Illuminati-munt.

 6. [3] R. Fiereg [4] Achilles,
  Jullie raken een gevoelige snaar. Daarom zal ik het Wladimir nazeggen: "Wladimir heeft ALTIJD 100%gelijk".

 7. Rutte zat bij Unilever, een multi-national waarvan de topman in een commissie zit om de Nederlandse burger de Europese grondwet door zijn strot te wringen. Bos zat bij Shell, een multi-national waarvan topman Rein Willems in een energiecommissie zit (…) Zie
  http://www.nu.nl/news.jsp?n
  Met andere woorden een uitwisselbaar geheel wat met vrijheid, ondernemerszin en verantwoordelijkheid bijzonder weinig
  te maken heeft.

 8. [7] dat ik altijd gelijk zou hebben heb je mij niet horen zeggen, ik zwets ook regelmatig uit mijn nek en daar zijn dan de reacties voor, om zulks te corrigeren.

  [6] ik hoop niet dat we hier weer een discussie krijgen over die samenzweerderige illuminatie, straks gaat iedere discussie daarover

 9. [9]
  Je straalt je eigen gelijk op deze site wel heel erg uit, Wladi. Zeg eens eerlijk: heb je eigenlijk ooit wel eens ONGELIJK bekend ? 🙂

 10. Ik hoorde Rutte op de radio zeggen dat Nederland weer moet leren dingen positief te zien… Hiermee wekte hij bij mij de suggestie dat we niet de omstandigheden waardoor we negatief zijn gaan denken moeten aanpakken maar dat we allemaal een hersenspoeling nodig hebben. Ik ga alvast een kastje ontwikkelen dat Postbus51 spotjes gaat blokkeren. Bestellingen kunnen hieronder worden gepost (tot het moment dat deze wegens groot succes worden verboden, net als de Bavaria Leeuwenhose.)

 11. [11] ???? dus je verwacht van een publicist dat hij stukjes openbaar maakt waarvan hij van te voren zeker weet dat ze fout zijn ?

  En nogmaals, de reacties dienen om eventuele dwalingen naar voren te brengen, vertel maar waar ik ongelijk heb.

 12. [13]
  Dat bedoel ik nou. Je laatste twee volzinnen zijn al niet consistent. Wat wil je nog meer ?

 13. [15]
  Ik vroeg je wat, namelijk of je ooit wel eens ongelijk bekend had. Je komt met een inconsistent antwoord, waarna ik vraag, wat je nog meer wilt. M.a.w. moet ik nu op zoek gaan naar meer voorbeelden, terwijl het voor de hand gelegen had, dat jij ongelijk zou bekennen en dat eenvoudig niet doet ?

  Ik weet het niet, maar ik dacht het niet.

 14. [17] Wat zijn dit voor persoonlijke jaloerse? aanvallen?

  En forumvervuiling!

  Heb jezelf ook niet een groot ego IKHEBALTIJDGELIJK? Wie ben je? Wat wil je? Wat vind je van het artikel? Of de Illuminati? 😀

  Waarom word je dan ook geen publicist? Kun je ook je eigen gelijk halen.

 15. [17] het zal niet van mij worden gezegd dat ik niet bereid ben om een ander gelukkig te maken en dus bij deze: je hebt helemaal gelijk, ik heb ongelijk.

 16. Met de strekking van je stukje ben ik het wel eens, Rutte is een zeemlerenlap, bij wijze van spreken dan.

  Alleen beargumenteer je dat in je stukje erg slecht tot niet.

  Studies geschiedenis leiden niet altijd naar parasietenbaantjes, dat is geheel afhankelijk van de persoon en staat los van de studie.

  Verder vind ik dat je je niet zo druk moet maken om wie er nou op welke plek zit bij de deelnemende partijen aan de democratie. Het komt uiteindelijk allemaal op hetzelfde neer.

  Door mee te doen aan de hype van dat er verschil zou zijn tussen deze of gene, doe je mee aan de handhaving van de mythe die democratie heet.

  Bij een democratie heeft een deel van de bevolking te slikken wat een ander deel hen oplegt. Of dat nou door Rutte of door Verdonk verwoord wordt, het blijft crimineel en het maakt dus helemaal niet uit hoe het poppetje heet.

  Je bent in de val gelopen die de politici voor je gelegd hebben door net te doen alsof het wel zou uitmaken hoe het poppetje heet! Zo houden ze de democratie levend, en maken ze het spannend voor de mens. Terwijl het uiteindelijk niets verandert, want democratie is democratie.

 17. Rutte heeft een "negenpuntenplan" opgesteld om iedereen rijker en gelukkiger te maken.

  Van "laissez-nous faire" heeft deze nepliberaal zeker nog nooit gehoord.

  Maar het past wel bij de jonge generatie VVD-ers: zij slaan op liberaal vlak allemaal de plank volledig mis door te pleiten voor een overheid "die het ondernemen stimuleert".

  Als je iets kapot wilt maken moet je zorgen dat de overheid het stimuleert. Beeldende kunst en muziek zijn hier een goed voorbeeld van. Gelukkig dat een sprankje hebzucht hier en daar ervoor zorgt dat ondernemers niet zo makkelijk stuk te krijgen zijn, maar of dat zo blijft wanneer zelfs de liberalen pleiten voor staatsbemoeienis…

 18. [21] Je hebt gelijk, het is niet links of rechts, dat is een Hegeliaanse misleiding, maar Zij (de overheid en dus de Illuminati, excuses Wlad :D) en Wij (de rest, het volk).

  Toch denk ik dat Verdonk wel degelijk een luis is in het politieke establishment.
  En toch redelijk dicht bij het Wij staat.

 19. [21] "Door mee te doen aan de hype van dat er verschil zou zijn tussen deze of gene, doe je mee aan de handhaving van de mythe die democratie heet."

  Klopt! Op een andere draad merkte onlangs iemand op dat dit hele lijsttrekkersgedoe een voorop gezet spelletje is om de VVD weer in de aandacht te brengen.
  En dat is ze wel goed gelukt.
  Wie hun idol is, maakt inderdaad niets uit.

 20. [3]

  In Nederland steekt de macht veeeel eenvoudiger in mekaar. Te beginnen met de Zwolsche Thorbecke en de VVD, die in 1848 de monarch van roemloze wisse ondergang redden, en zich daarmee verhieven tot de grootste volksverraders ooit.

  De geschiedenis herhaalt zich nu echter weer, ook al gaat het dit keer over allemaal ordinaire … "doorleerders" in plaats van Thorbeckes. Helaas is het slechts uitstel van executie, omdat dit land en volk imiddels suicidaal is geraakt door zich te multikulturiseren, in de EU op te gaan, economisch zichzelf te kanibaliseren …

  Nu staat er echter ergens (http://nl.wikipedia.org/wik…) een factuele en impirische beschrijvinkje van deze Nederlandse politieke beerput (waarvan critici beweren dat het een onbewezen conspiratie-theorie is alsof de politiek en geschiedenis een "wetenschap zou zijn, al net zoals het fenomeen van de paperclip zeg maar, waarvan nergens ooit "wetenschappelijk" is bewezen hoe of dat tie die werkt, …).

  Dat de laatste tijd echter allerlei telefoontjes over en weeer zijn gepleegd is echter meer dan duidelijk. VERDONK moest en zou men (net als een Fortuyn) zien te stoppen … binnen de Nederlandse one-party show waar alle politieke partijen in feite NSB-achtige partijen zijn. Daar werkt toch zeker iedereen aan mee … Of niet soms?

 21. [24] Dat lijkt er erg sterk op, Hub. PR-technisch was het uitmuntend, petje af voor de VVD. Inhoudelijk sloeg het nergens op.

 22. Inderdaad Wladimir, welke liberaal zit er nu te wachten op een aartscorporatist van Rutte, deze Wiegelkloon zal ervoor zorgen dat de VVD de volgende verkiezingen smadelijk zal verliezen en terecht.

 23. [9]
  Als de illuminati overal aan de touwtjes trekken is het niet vreemd dat er vaker naar gerefereerd word 😉

Comments are closed.