Vreselijk! De Koningin de Nederlanden is op een officieel bezoek in België en gaat daar pleiten vóór de EU waarvan “haar onderdanen” net tegen de voorgestelde EU-Grondwet hebben gestemd.
Ttrix toont daarmee een volledige minachting voor het gemene volk en probeert haar eigen mening via België aan dat domme volk op te leggen.

Hier volgen enkele citaten uit een ANP bericht die voldoende duidelijk maken aan welke machten u bent overgeleverd: (nadruk van ons)

– “De burgers van Europa zullen zich er weer bewust van moeten worden hoe belangrijk de Europese Unie is voor ons aller bestaan, voor onze vrede, veiligheid en welvaart”. Dat zei koningin Beatrix dinsdagavond in Laken, tijdens het banket op de eerste dag van haar staatsbezoek aan België.

“Nu het verdrag voor een Europese grondwet door de bevolkingen van Frankrijk en Nederland is verworpen, is er behoefte aan reflectie. Hoezeer ook tijd voor reflectie en overleg nodig is, dit mag niet leiden tot politieke stilstand. Er moeten concrete stappen worden genomen die tot zichtbare verbeteringen van de Europese samenwerking leiden. De Unie moet zich ook institutioneel vernieuwen en versterken“, aldus de vorstin.

Later werden zij en haar gastheer en hun families toegezongen door kinderen op de volgepakte, door scherpschutters bewaakte Grote Markt
Een actiegroep greep de gelegenheid aan om de demonstreren voor scheiding tussen Walen en Vlamingen, iets wat hardhandig de kop werd ingedrukt.

Tot zover enkele citaten.
Laat dit tot u doordringen. Maar misschien moet je eerst maar rustig gaan slapen, want te veel adrenaline is daar niet goed voor.

14 REACTIES

 1. Ik euh…wou reageren maar weet je wat, ik ga eerst toch maar slapen want dat van die adrenaline dat klopt wel ja, ik reageer morgen wel.

 2. Eh… ik kan niet slapen, dus reageer ik maar. Oh, het gaat over Dhimmietrix en het Vierde Reich.

  Film at eleven.

 3. Hmm Ik kan mij herinneren dat ik het ooit met jou over het gevaar van Beatrix heb gehad…?

  Volgens mij gaat zij hier haar boekje te buiten. De grondwet bepaald dat zij geen politieke uitspraken mag doen en dat de ministers verantwoordelijk zijn. Niet Beatrix!

  Natuurlijk spreekt zij namenens Blakenellende maar zij zet wel degelijk een politieke pet op als zij deze uitspraken doet.

  Waarom heeft onze altijd actieve en kritische pers dit niet opgemerkt?

  Omdat de pers in Nederland het schoothondje is van de zittende macht en de gevestigde orde.

  Ik denk niet dat het ooit bij de pers opkomt om een zo machtig instituut te bekritiseren als het koningshuis!

  Ach ja, consensus he?

 4. Het wordt tijd dat we een republiek der vrije Nederlanden krijgen en Trix en haar andere parasiterende familieleden verbannen, zoals andere koninkrijken dat ook hebben gedaan met dictatoriale monarchen.

 5. Een grote schande dat Beatrix propaganda maakt voor de EU met ons geld. Tijd voor een republiek, moet er niet aan denken dat vakantieman Willem H2o op de troon zit samen met zijn golddigger.

 6. Ach, het klootjesvolk, die weten niet wat ze willen. Toch, Beatrix en regenten?

  Maar aan de andere kant, geef Beatrix eens ongelijk.

  Als je ziet hoe er met die vrouw geheuld wordt in staatsomroepland, en overigens ook bij de commerciele omroepen, dan begrijp ik haar strategie die ze nu voert.

  Ze wordt door nederlandse journalisten behandeld alsof het hun moeder is, enige kritiek op de vrouw is een doodzonde.

  Beatrix speelt het spel van despoot tot nu toe goed en slim, dat is zeker.

 7. Jong geleerd is oud gedaan zullen we maar zeggen.

  Mevrouw van Oranje-Nassau was er bewust bij toen de Nederlanders door haar oma overgeleverd werden aan de duitsers. Iets waar zelfs de duitsers zelf niet op gerekend hadden. Kregen ze zomaar het burgerlijke bestuur in handen! Danke schon.

  De huidige machtsovername gebeurt dan wel met ambtenaren, stapels papier en bestuurlijke regelgeving en niet met stormtroepen, mitrailleurs en tanks, de reflexen van het huis van oranje blijven hetzelfde.

  Oftewel:
  "Hier heb je het hele zooitje en als je ons zoekt, wij zitten in Canada. Stuur ff een berichtje als je ons weer terug wilt hebben …und Tschüss!"

 8. Er bestaat een club ten Bosch van l9 redakteuren en journalisten.De club wordt geleid door Felix Rhodius (van kabinet van de koningin, dat officieel onder curatele van Balk zou komen maar officieus gewoon doordraait zoals het dat al 25 jaar doet) en Maartje van Weegen maakt ook deel uit van deze club.Zij hebben besloten (na huwelijk Maxima) om alleen nog positief over de oranges te berichten.Er waren 20 in de club,maar l rebel is er uitgezet.Ik weet niet wie dat is,helaas.Konden we die eens aan de tand voelen.
  Maar de pers is hiermee mooi gebreideld en Maxima wordt als boegbeeld permanent naar voren geschoven.Kijk eens wat ze allemaal doet,al die reizen om Nederland te promoten.Vanmorgen op het nieuws: En natuurlijk is"onze"Maxima ook op de tribune. En zo gaat de indoctrinatie door en nog eens door.

  Er moet een Republikeinse Partij komen.
  Velen ergeren zich in stilte.Maar niemand durft het hardop te zeggen want voor je het weet ben je in een ruzie verwikkeld.

  Anne

 9. [8]

  Ja, de voortreffelijke Nederlandse bevolkingsadministratie ontworpen door ambtenaar J.L. Lentz, het overijverige hoofd van de Rijksinspectie van de Bevolkingsregisters, kregen de Duitse bezetters op een presenteerblaadje.

  Iets waar Rob Gonggrijp (xs4all oprichter) ook al voor waarschuwde. Met een chipkaart voor het openbaar vervoer, een traceerbare GSM en traceerbare email die providers niet alleen moeten bewaren maar waarin ze ook inzage moeten geven, kunnen niet alleen al je gangen worden nagegaan, maar ook je intenties.

 10. 18 Vlaamse activisten, deels orangisten, groot-nederlanders, heel-nederlanders en Vlaamsnationalisten kwamen het Wilhelmus zingen, "Belgie barst!" en "de Nederlanden een!" roepen.

  Men vond dat dat de orde verstoorde en sloot hen alle 18 op zolang de show duurde. Ik kan dat wel begrijpen want er waren amper 1000 "royalisten" komen opdagen om met driekleurtjes te zwaaien, onder wie een groot deel schoolkinderen. Die overstem je met 18 overtuigde activisten natuurlijk gemakkelijk.

 11. Als NL de nieuwe DDR is, dan is Belgie het nieuwe Tsjechoslowakije. Wat een wanvertoning is dat staatsbezoek. Weet iemand toevallig of Beadhimmi haar uitspraken in het Nederlands of in het Frans deed? Dat is best relevant, want zo ver ik weet heeft het Belgische hof niet zo veel op met de Nederlandse taal. Dus wie buigt er voor wie (al dan niet letterlijk)?

  Als ik de media mag geloven, blinkt golddigger Maxima Z. uit in shoppen in Londen en Milaan. De regeringsfokker maakt overuren

Comments are closed.