Maar wel ter meerdere eer en glorie van de politici!

We hebben u deze week al enkele keren pijn gedaan door een paar sadistische feiten te noemen over wat de Nederlandse overheid met uw zuur verdiende belastingcenten doet.

(En die zelfde maffia verwacht ook nog dat u het volgend jaar weer op hen gaat stemmen.
Gokken ze daar terecht op? Laat u zich weer lijmen?)

Diezelfde overheid zweemt ook met de EU. Daar gaat ook nog een belangrijk deel van uw belastingcenten heen. Daardoor kunnen ze u fijn pesten met allerlei regels en voorschriften. Alles om uw masochisme te bevredigen!

Het geld wat die Euro-politici niet voor zichzelf kunnen verantwoorden, smijten ze rond. 200 miljoen euro belastinggeld verspillen ze door heen en weer te rijden tussen Brussel en Straatsburg.

Het Duitse magazine “Stern” onthult nu dat in Brussel jarenlang 6 miljoen euro belastinggeld is besteed aan kantoorruimte die ze helemaal niet gebruikt hebben. (Een compleet kantoorgebouw aan de Rue Belliard.)
Ook de kantoorruimte voor de 10 nieuwe lidstaten is veel te duur. Aan het publiek wordt het budget voorgeschoteld van 96,5 miljoen euro belastinggeld, terwijl de werkelijkheid meer dan twee keer zo hoog is. Terwijl daarboven nog een 60 miljoen euro belastinggeld komen voor audio-visuele behoeften.

Het blijkt dat de huisvesting in Brussel nog wel meer schandalen geeft dan in Straatsburg. Verzoeken om dit eens te bespreken op de opperhoofden-vergadering van de komende week lijken geen kans te hebben. Ze houden liever maar onder tafel wat er niet op moet. Zeker als het gaat over schandalige verspilling van uw belastingcenten.

Let op, de opperhoofden vergadering de komende week donderdag en vrijdag zal u weer onthullende informatie geven. Maar dan moet je wel goed luisteren wat ze precies zeggen/bedoelen!

9 REACTIES

 1. De directe kosten van de overheid zelf is nog het minst waar ik me zorgen over maak omdat het in het niet valt bij bijvoorbeeld de 40 miljard subsidie voor inefficiente egocentrische arrogante boeren.

 2. Verhuur gebouwen aan de EU (via vastgoedfonds Cofinimmo bv.) en wees blij 😉

 3. Als al die spilzucht meewerkt aan de ondergang van de eUSSR, kan ik er wel mee leven (tijdelijk). De originele USSR stortte uiteindelijk in elkaar door diens eigen onkunde. Over de incompetentie van de eurocraten zijn denk ik al bibliotheken volgeschreven. Hebben ze intussen al eens een jaarrekening opgeleverd die is goedgekeurd door de accountants?

 4. [1] De boeren zijn niet de schuld dat ze afhankelijk zijn van subsidie.

  Ze worden gedwongen om aan allerlij quota te houden en benouwende wetgeving. Daarnaast zijn er allerlij prijsafspraken die eenzijdig worden gemaakt door de overhijd. Verrvolgens krijgen ze staadssteun omdat zij niet fansoenlijk kunnen boeren (ondernemen) en het volk toch eten nodig heeft. En je zuld het met me eens zijn dat het onverstandig is om afhankelijk te zijn van voedsel dat van de andere kant van de wereld komt. Er zal daar maar ineens een oogst misluken, hebben wij niets te vreten.
  Dus geef niet af op de boeren dit zijn gewoon ondernemers die klem worden gezet, het is niet voor niets dat het boeren bedrijfsleven steeds kleiner word.
  Groet Hyrominus

 5. [3] "Als al die spilzucht meewerkt aan de ondergang van de eUSSR, kan ik er wel mee leven (tijdelijk)."

  Die ondergang komt alleen maar als er voldoende mensen van overtuigd raken dat de EU op zichzelf een immorele organisatie is.
  De spilzucht, betutteling, dwang en dergelijke zijn daar slechts de symtomen van. Waarop we natuurlijk wel moeten wijzen om meer mensen tot het inzicht te laten komen.

 6. Al dat gezeur over de Nederlandse staat, de EU, politieke partijen..

  Misschien moeten wij gewoon terug naar de tekentafels en een nieuw land oprichten. Net als Montenegro of Boer nation..

  http://releases.usnewswire….

 7. [4]
  De Tuinders in NL krijgen geen enkele subsisdie en toch kunnen ze de meeste redelijk rondkomen.

 8. [6] NG, dat klinkt heel interessant.
  Nieuws van vandaag.
  Ik zou daar wel meer van willen wetem.
  Kun je uitvinden wat zij nu precies willen?

 9. [6] "1. The Boerevolk is a definite entity and must be recognized as such."
  2. There is a distinct difference between a Boer and an Afrikaner."

  Dit riekt naar superioriteits waan.
  Ik adviseer een cursus genetica (voor beginners)
  Het komt mij toch voor dat het liberalisme uit moet gaan van gelijkwaardigheid van elk individu.
  Huub

Comments are closed.