Staatssecretaris Wijn van Afpersing & Chantage heeft bepaald dat particulieren voortaan huishoudelijke hulp maximaal 3 dagen mogen inhuren zonder dat ze daar werkgeverspremies over hoeven te betalen, dit was eerst twee.

De hulp zelf moet uiteraard wel belasting over die inkomsten betalen.

Ik heb een veel beter plan: dit gewoon helemaal zwart doen want dan kun je de hulp zelfs 7 dagen per week krijgen zonder werkgeverspremies af te dragen terwijl de hulp over het verdiende geen belasting hoeft te betalen.

Iedereen blij behalve Wijn dan en dat is weer meegenomen.

3 REACTIES

  1. Wijn, wat dacht je van het volgende, voor alle euro’s gestolen door de staat dmv belasting krijg je als tegenprestatie van diezelfde staat een uitkeringsgerechtigde ter beschikking in verhouding tot het gestolen bedrag.

  2. "Als de Wijn is in de man, is de wijsheid in de kan."
    Zo zie je maar weer, Wladi, hoe waar die oude spreekwoorden zijn! 😉

  3. Ya … waaron niet? Volgens de BBC zijn in Portugal, Spanje, Frankrijk, Italie en Griekenland minsten een 20% van de respectievelijke economien zo ZWART … als de nacht. En in Italie en Zuifd Frankrijk is zelf meer dan 30 % in handen van de maffia … die zuiver uit principe ook liever alle belastingen ontduiken …

Comments are closed.