de nieuwe indeling in klassen

De nieuwe klasseindeling van het Nederlandse volk is vermoedelijk als volgt:
( Ik geef mijn mening graag voor een betere)

Klasse 01.
Het Koninklijk Huis plus entourage.
Klasse 02.
Vooraanstaande politici die tijdens massavergaderingen kunnen optreden op Oscarniveau, voetbalsterren en topondernemers.
Klasse 03.
Uitkeringstrekkers, minimumlijders , overige belastingontvangers zoals beeldende kunstenaars en ander stemvee met ingebrand lijstnummer.
Klasse 04.
Belastingbetalers.
Klasse 05.
Stemloze asielzoekers en andere ongedocumenteerde immigranten in spe.
Hugo van Reijen

22 REACTIES

 1. Nou, die monarchie doen we weg, de democratie trekken we door maar de overheid perken we in zodat er meer ruimte is voor persoonlijke representatie, die extraatjes schaffen we af – ze zullen er beter van worden, en die migranten kunnen hier perfect wat komen boeren als de zorginstituten afgeschaft zijn (we zullen dan wel eens zien hoe graag ze nog zullen komen).

 2. Klassen? Ik denk eerder in 2 klassen om het wat eenvoudiger en begrijpelijker voor het electoraat te houden.

  Politiek en Leugens zijn twee handen op dezelfde buik. Door de jaren heen zijn er zelfs (ex)politici geweest die dit feit onomwonden hebben bevestigd. (Als ze tenminste niet logen!!!)

  Dientegevolge zijn er 2 klassen: zij die de leugen koesteren en zij die de waarheid koesteren.

 3. [4] … die gelijk heeft. Er zijn slechts twee groepen. Te weten, PARASIETEN en geparasiteerden.

  Tot de eersten behoren de majesteit en politieke pachters, zowel als TACHTIG PROCENT van het electoraat en uiteraard de hier AANGESPELDEN, (waarvan er inmiddels al MEER dan een miljoen zijn). Zij zijn echter allen mensen die geen rooie cent aan WELVAART weten te creeren of opbrengen. Het ironische daarvan is dat het toevallig ook geldt voor de meesten die zich hier "libertariers" noemen ( in het onderwijs, verzorging, allerhande diensten … En ook zij die zich "kapitalisten" noemen …you name it)

  Het FEIT dat de parasieten hier reeds tot de grote meerderheid behoren bepaalt ook het lot van dit land en volk dat onherroepelijk duidelijk naar de knoppen gaat …

  Want van een netto besteedbare inkomen van rond 500 miljard ( waarbij reeds de belastingen zijn bijgeteld dat de overheid heeft weten binnen te graaien) geven de parasieten jaarlijk het leeuwendeel uit (300 miljard).

 4. Wij hebben het uiteraard over de … AANGESPOELDEN en niet over de "aangespelden" …

  De belangrijkste boodschap is echter dat ook de meeste "Libertariers" tot de parasiterende klasse behoren … of niet soms? Zegt u mij wat u voor de kost doet en ik zal u vertellen of u behoort tot de parasieten danwel tot de geparasiteerden …

 5. Klasse 01 bazin Bea was afgelopen weekend aanwezig bij de geheime Bilderbergconferentie in Canada, haar foto stond voor op de Ottawa Citizen maar dat mogen de onderdanen natuurlijk niet weten.

 6. Hugo,

  Zoals de geniale James Burnham destijds schreef :

  1)All politics is concerned with the struggle for power among individuals and groups;
  2)genuine political analysis involves correlating facts and formulating hypotheses about the future without reference to what ought to happen;
  there is a distinction between
  3)the "formal" and "real" meaning of political rhetoric, which can only be discovered by analyzing the rhetoric in the context of the actual world of time, space, and history;
  4)“political man” is primarily a “non-logical” actor driven by “instinct, impulse and interest;”
  rulers and political elites are
  5)primarily concerned with maintaining and expanding their power and privileges;
  6)rulers and elites hold power by “force and fraud;”
  7)all governments are sustained by “political formulas” or myths;
  8)all societies are divided into a “ruling class” and the ruled;
  and

  9)in all societies the “structure and composition” of the ruling class changes over time.

  Uiteraard hoor je dit nooit op NOVA.
  Groetz,

  Cincinnatus

 7. [6] ACP, ik begrijp dat je in de stemming bent voor een partijtje knokken met woorden. Laat ik dan eens voor de verandering voor advocaat ven de duivel spelen. Misschien krijgen we het nog wel wat warmer! 😈

  "Zegt u mij wat u voor de kost doet en ik zal u vertellen of u behoort tot de parasieten danwel tot de geparasiteerden"

  Nu heb ik eens gekeken in de DvD onder parasieten. Daar staat : 1 iem. die ten koste van anderen leeft.

  Ten koste, is echter wel iets anders dan ‘op kosten van’. Maar dat laatste is volgens mij echter wel de definitie die jij beoogt. Of vergis ik me?

 8. Volgens mij horen de topondernemers ook in klasse 1 thuis. Groenink, van der Veer etc die verdienen toch net zo veel als trix, of meer zelfs? Overigens is Trix grootaandeelhoudster, van de koninklijke olie.

 9. [6] Ik leef van de winst van mijn winkel. Doorsta ik de ACP-parasietentest?

  Met concrete argumenten graag, voor de verandering!

  Hoeveel procent van de Nederlandse economie tors jij dan op je schouders?

 10. [10] Bollocks! Wat die topondernemers verdienen is meestal niet door (dreiging met) geweld afgedwongen. Trix heeft letterlijk een leger klaarstaan. Volgens mij zitten topondernemers in 04 (tenzij ze leven van de subsidies, maar dan zijn het in mijn ogen geen topondernemers). De andere klassen kunnen wat mij betreft gewoon samengevoegd worden tot die van de dieven. Voetballers zitten nu eens in de ene, dan weer in de andere klasse.

 11. [7] Barbara, dat is mij ook opgevallen.
  En mijn vraag aan Hugo is: tot welke klasse reken je gepensioneerden? De arme sukkels die meer dan veertig jaar het meeste hebben afgedragen in vertrouwen op een onbezorgde oude dag,als ze dat redden wat de gezondheid betreft. En dit laatste is weer sterk afhankelijk van het inkomen,want arme mensen (weinig geld voor goed voedsel, armoedige behuizing in troosteloze straatjes,geen geld voor vakantie etc.) zijn veel ongezonder dan degenen die zich in weelde wentelen.
  Anne

 12. [9]

  ….. die zegt dat een parasiet TEN KOSTE van een ander leeft, maar nog niet zo kwaad als tie dat slechts op andermans kosten doet.

  Welnu … zeker de monarch en de politieke pachters (MPP) zijn niet alleen doodgewone UITZUIGERS, maar hebben ook BLOED an hun handen …

  En de leraar, de ambtenaar of de hoernalist zijn immers ook al geen haar beter als zij om hun eigen misserabel bestaan te prolongeren … behulpzaam zijn om de jeugd en het volk van kansen te beroven door medeplichtig te zijn aan de hersenspoelerij en te helpen om het publiek in een politiek korrekte dwangbuiz te persen… Of niet soms?

 13. [14] Geen enkel probleem mee. Helemaal mee eens! Ik dacht even dat je een andere kant op wilde. Ik vergiste me. Kan gebeuren met die hitte…

 14. [12] Dus Trix in der 1-tje is de oppermachtiste persoon in Nederland? Gek dat die topondernemers dan toch zoveel belasting betalen aan Trix, blijkbaar zien ze toch wel waarde in de monarchie en de rest van het establishement.
  Of zouden de topondernemingen niet hetzelfde zijn als het establishment?

  Hoeveel top CEO’s zouden er libertariers zijn?

  Ik denk vrij weinig.

 15. [11] [11]

  … het volgende citeerd: "" Ik leef van de winst van mijn winkel. Doorsta ik de ACP-parasietentest? ""

  Volgens mij wel. Geert wordt definitief GEPARASIETEERD …

  1. Hij levert toegevoegde waarde in de vorm van diensten waar vraag naar is, en loopt hij zakelijke risicos.
  2. Hij betaald driedubbelle belastingen en/of is daar mintens 3x slachtoffer van. Eersten moet hij BTW afdragen dat uiteindelijk ten koste gaat van de haalbare prijs/winst/vraag. Ten tweede betaald hij persoonlijke inkomstenbelasting, en. Ten derde, is hij ook nog eigenaar of aandeelhouder van een BV of winkelketen, dan moeten die eerder ook al belasting op de winst betalen.
  3. Hij wordt in feite GEDISCRIMEERD omdat hij de volle pond aan (persoonlijk) premies moet betalen … terwijl anderen voor de helft voor rekening van de overheid of prive werkgever komen. En om zijn EIGEN AOW (plus rente) te kunnen incasseren moet hij ook nog tenminste 110 jaar kunnen worden …

  PS. Wat mijn bijdrage aan de Nederlandse economie betreft. Ik heb in laatste 30 jaar

 16. [13] De gepensioneerden behoren zonder enige twijfel tot klasse 4.

 17. PS. Wat mijn bijdrage aan de Nederlandse economie betreft: … het gevolg van mijn professionele bemoeienisen is dat er in de laatste 30 jaar voor netto (export minus import, en dus aan toegevoegde waarde) vele honderden miljoenen is uitgevoerd. En van de belastingen dat mij hier wordt ingehouden kan al vele jaren, elk jaar, een volwas kabinet minister worden bekostigd … Druppeltjes op de gloeiend hete plaat weliswaar, maar toch …

  Maar ik hou echt geen pendanterige lezingen over het begrip "kapitaal" …

  Gelukkig is het dit jaar voor het laatst dat ik hier fiscaal nog wat "verschuldigd" ben .

 18. [7] DE Bilderberggroep is samen met de vrijmetselaars de machtigste groepo in de wereld(nog wel).
  Zorg aub dat je nooit hierbij aansluit, je zult er voor moeten boeten met je ziel.
  Helaas weten weinig mensen van de Bilderberggroep.
  Dat Beatrix hierbij hoort wist ik al.
  Daarom ben ik ook niet meer voor deze monarchie!
  Het erge is dat deze groep is opgericht in Nederland!

 19. [6]

  nou, die aangespoelden zijn ons anders wel mooi op de mouw gespeld door de solidairen.

  zijn we mooi klaar mee anno 2006.

Comments are closed.