Van sommige politici ben je al weer vergeten dat ze bestaan, totdat ze weer eens van zich laten horen. Lousewiesje, de huidige fractievoorzitter van D66, is zo iemand.
In de Telegraaf van 7 juni ontvouwde ze enkele van haar plannen, waarmee ze de dolende Nederlandse samenleving uit het slop denkt te halen.

Lousewiesje wil dat iedereen op de middelbare school leert hoe een condoom omgedaan moet worden. Ze vindt het namelijk belangrijk dat iedereen deze handeling kan verrichten. Dat dit bij de opvoeding van ouders hoort, wordt voor het gemak even onder het tapijt geveegd. Of Lousewiesje dit zelf komt demonstreren en daarbij een echt mannelijk lid van een van de (minderjarige) leerlingen zal gebruiken dan wel eentje op batterijen uit de catalogus van de Pabo, bleef helaas onduidelijk. Vermoedelijk kan het voorstel van Lousewiesje op brede steun rekenen van de partij voor Naastenliefde, Vrijheid en Diversiteit (NVD), die zondermeer een aantal vrijwilligers beschikbaar zal stellen om het plan van Lousewiesje ten uitvoer te brengen.

Maar Lousewiesje heeft nog meer grootse plannen voor ons in petto. Ze wil namelijk alle Islamitische, Protestante, Christelijke en Joodse scholen verbieden, omdat deze scholen de integratie van kinderen zouden belemmeren.
Met integratie bedoelt Lousewiesje natuurlijk dat iedereen uiteindelijk moet voldoen aan het mensbeeld dat de Staat der Nederlanden voor ogen heeft. Een dergelijk proces verloopt natuurlijk het soepelst als iedereen hetzelfde soort onderwijs volgt en uiteraard is de Staat het aangewezen orgaan om daar voor te zorgen. Als het aan Lousewiesje ligt gaan we dus allemaal naar dezelfde soort scholen waar dezelfde propaganda gepreekt wordt en waar we, bij wijze van afleiding, tussen de preken door ook nog een condoom leren omdoen. De maakbare samenleving van de EUSSR komt weer een stapje dichterbij. Stalin kijkt al glimlachend van boven op ons neer. Hij is maar wat trots op ons kleine Lousewiesje.
———————————-
Ingezonden door Snake Plissken

5 REACTIES

 1. [1]

  op welke planeet?

  [2]

  van ver af ook hoor, brrr!
  overigens een heel goed en duidelijk geschreven artikel.

 2. Ze is niet de eerste die dit wil.
  Allen die dit voorstellen, sturen hun
  kinderen naar elitaire scholen (bos
  melkert)

  Dus hoezo allemaal gelijk?
  Toch animal farm

Comments are closed.