De Belgische kroonsprins Flip heeft puik werk geleverd tijdens z’n bezoek aan Moskou. De handelsmissie die hij leidde, sloot vele contracten af en immer charmante en bevallige prinses Mathilde stal de harten van de Russen inclusief de anders zo stugge president Putin.

Zo stond te lezen in de recente editie van het blad “royals”. En na de storm van kritiek die over zich heen kreeg na z’n matte en ongeïnteresseerde optreden op eerdere handelsmissies
een opsteker voor de geplaagde prins.

Het opmerkelijke aan dit bericht was echter dat op het moment dat dit nummer van de persen rolde, Flupke nog moest vertrekken naar Rusland en het niet eens zeker was dat Putin tijd zou uittrekken om de Belgische nationale pias en z’n gade te ontvangen….

www.royals.be/
www.nu.nl/news/764556/122/B…

11 REACTIES

  1. Eerst fotos manipuleren, nu dit. Het gaat de goede kant op met de Belgische pers.

  2. Koningin Beatrix, Alexander en Maxima op bezoek in Belgie en Prins Filip was er ook bij. Zijn eerste opmerking tegen Maxima: "Ik heb u deze morgen nog gehoord op de radio. Op het weerbericht. Maxima tot 18 graden." (Raf Coppens)

  3. Is prins Flupke niet die prins die nog steeds met speelgoedtreintjes speelt?
    De Belgische media zijn nog erger afgetakeld dan die in Nederland. Zo’n voorgebakken artikel vol leugens doet mij wel heel sterk aan (voormalige) oostblokleugens denken…

  4. Ik vraag me af wie dat snoepreisje nu weer gaat betalen. Ik ben namelijk bang dat mevrouw en meneer kapsones dit niet zelf gaan doen…..

  5. Het Belgische koningshuis is nog idioter dan het Nederlandse en dat zegt nogal wat.

  6. [9] Goh… Dan denk ik dat onze Bea maar beter een rechtzaak tegen dat Belgische gesticht voor kapsones…… moet doen. Zij heeft daar namelijk al sinds jaar en dag patent op.

  7. Interessant, wie verzint er een reisverslag van pagina’s lang? Is dit vooropgezette propagande voor de Belgische monarchie? Of klinkt dat te paranoide?

Comments are closed.