Als de politici denken meer geld nodig hebben, zult gij gewoon meer betalen! Punt uit!

En als je het durft om te protesteren, dan ben je geen goede vaderlander!

We zien dan wel hoe we je pakken!

Zie NOS bericht:

13 Juni 2006 21:34
Missie Uruzgan mag meer geld kosten

Geld mag geen belemmering zijn bij de militaire missie naar Uruzgan. Dat is in het debat over de missie gezegd door de drie coalitiepartijen.

Aanleiding voor het debat was een brief waarin het kabinet heeft gezegd dat in plaats van 1200 nu 1400 militairen naar Uruzgan gaan en dat de risico’s in het gebied zijn toegenomen. Volgens CDA, VVD en D66 moeten legerleiding en minister de handen vrij hebben om te handelen.

RED: Dit geluid hebben wij niet gehoord toen de missie er door gedrukt moest worden. U wel?
Belastinggeld speelt geen rol. Dat moet u gewoon betalen als de politici dat nuttig achten!

10 REACTIES

 1. Geld mag geen belemmering zijn! Ho even!

  We sturen wel onze mensen wel met dat geld de dood in. Dat er doden gaan vallen onder de NL-ers is voor een zekerheid.

  Laten ze dat geld voor betere doeleinden gebruiken.

 2. En Aardbei-Jan De Kneus heeft vandaag in de 2e afperserskamer het voorstel gelanceerd om werkgevers vanaf komend jaar verplicht bij te laten dragen aan de kinderopvang van werknemers.

  Ja, en dan vreemd opkijken als (met name kleine) ondernemers sollicitanten die jonge kinderen hebben of de leeftijd hebben dat ze nog kinderen zouden kunnen krijgen niet aan zullen nemen. En tevens besluiten de aflopende contracten van werknemers die in dezelfde positie verkeren niet te verlengen.

  "Socialism, it can’t work!"

 3. [1] Die doden vallen er al, die zijn ook in Irak gevallen. Dit zijn geheime missies die officieel niet bestaan en waar dus ook geen slachtoffers vallen.

 4. Wakker worden mensen. Cliëntelisme voert hoogtij in dit land.

 5. We gaan toch voor een zekere return on investment naar Uruzgan? Dat een militaire operatie budgettair uit de hand kan lopen, mag niet de aandacht afleiden van waarom we daarheen gaan en in hoeverre de belastingbetaler daar aan wil bijdragen.

 6. [1] Een militair is per definitie een ambtenaar, sinds de dienstplicht werd afgeschaft.

  Ben je na deze toelichting nog steeds zo bezorgd of de troepen de dood ingejaagd worden?

  Dat zijn wel dezelfde lui die i.g.v. een volksopstand of heuse revolutie tegen "ons" zouden worden ingezet om de belangen van de monarchie, politici en overige parasieten veilig te stellen…

  Hoe meer troepen in Afghanistan/Irak, hoe beter.
  Als belastinggeld daar voor dient, is het tenminste beter besteed dan wanneer het anders zou worden uitgegeven aan politie die ons hier onder de duim probeert te houden door verkeersboetes uit te schrijven en willekeurig alcoholcontoles uit te voeren bij automobilisten die helemaal geen ongeval begaan hebben.

 7. [6] "Ben je na deze toelichting nog steeds zo bezorgd of de troepen de dood ingejaagd worden?"

  Die vrees lijkt me niet het essentiele punt. Ook gevaar om gedood te worden hoort bij hun (vrijwillige) beroepsrisico.

  De basis is dat er een deel van de arbeid (belastinggeld) van mensen wordt afgenomen, en besteed …aan die missie.
  (Ook andere bestedingen zijn fout)

 8. [5] Eeh..ik geloof niet dat die rotspartij Afghanistan cumulatief meer kan opleveren dan de kosten van een maandje militaire Westerse activiteit.

  Of gaan we voor de grootschalige heroine-handel? Het is te hopen dat die markt zeer klein blijft, anders gaan we sowieso ten onder.

 9. [6] Helaas delen Justitie en Defensie hun budget niet… Die missie kost gewoon EXTRA geld. Dit wordt "verdiend" door meer sociale voorzieningen op werkgevers af te wentelen.

 10. Ja, de brutaliteit van dit kabinet en de serviliteit van die zogenaamde tweede kamer kent geen grenzen!
  Vrolijk bericht vandaag in de krant.We hebben na het zuur nu zoveel zoet gehad (wat was dat dan?) dat er in 2007 weer zeer veel zuur zit aan te komen vanwege de vergrijzing.
  En inderdaad , de kleine ondernemers nog verder wegpesten door bijdrage kinderopvang. Die arme mensen mogen blij zijn als ze een minimum loon uit hun bedrijfje halen.
  En nu weer de toekomsige slachtoffers in Uruzgan de dood in jagen van ons belastinggeld.

  Gister hoorde ik om elf uur op Hilversum l (het oog) eindelijk iets van verzet. Een 91-jarige grijsaard had in blinde woede met een ijzeren staaf 22 ramen van stadhuis Lelystad ingeslagen en opdezelfde smoorhete zomerdag had een man van middelbare leeftijd een emmer poep in een gemeentehuis gedeponeerd,ergens in Brabant.Zie zo, die zitten.
  Oude provo’s kom uit6 je caravans en laat de magistraten een poepie ruiken,want de jongeren zijn constant in staat van verdoving in oranje speelpakjes gehuld aan het nietsnutten.

  Anne

Comments are closed.