Vaclac Klaus noemde de hele opperhoofden koempoelan een “Word Game”!

Het superresultaat is dat de EU-Leden nog twee jaar meer gaan praten over hoe ze de burgers in een EU-grondwet kunnen lijmen.

Het is: “Slaap kindje, slaap”. En als jullie dan allemaal slapen, heb je kans dat je daarna wakker wordt in complete slavernij van “Brussel”.

6 REACTIES

  1. Niet bitter worden Hub. Jij niet. Dat bewonderen we juist zo in je. Keep the faith.

  2. Stapje terug en geniet weer even echt van je koffie.

    Ik deel wel je menig, voetbal is big business en slaapverwekkend.

  3. Er is ook hoop. Ik las ergens dat een aantal landen niet aan een referendum wil (hoewel eerst toegezegd) omdat ze de uitslag eigenlijk als weten. Ik ben nog in het bezit van een foldertje van de staat waarin duidelijk staat vermeldt dat de grondwet niet door gaat als 1 lidstaat tegen stemt. Dit bewijst maar goed dat de NSB een pot nat is vergeleken met de EU promotors van nu.

  4. Discussies over de EU volg je niet onder het genot van bier in de kroeg. Mensen willen show!

  5. [1] Het is niet "bitter" bedoeld, Kirk, maar misschien een beetje droevig dat het zo moeilijk is om mensen wakker te maken 🙁
    Maar ik blijf optimistisch dat de vrijheid het uiteindelijk toch zal winnen. Promise! 🙂

  6. [3] Precies, ik zag het artikel van die Quisling van een Guy Verhofstadt, waarin hij vond dat het ratificatieproces moest doorgaan, want daar had iedereen indertijd mee ingestemd. Hopende dat de Grondwet alsnog doorgang kan vinden. Waarom heeft dit heerschap toch zo’n bord voor zijn kop? Hij weet dat het een verloren strijd, hou toch op en neem ontslag, want zo doe je ons allemaal een plezier Guy en val ons niet meer lastig.

Comments are closed.