Beatrix is weer extra betrokken bij de politiek.
Door het geklungel van de politici gaat de koningin nu bepalen hoe het verder moet.


!++39++!

9 REACTIES

 1. Het domme wicht mag weer eens wat blaaten!

  Ik hoop dat ze tegen de adviezen ingaat en haarzelf bovenop een schandpaal zet…

 2. Ik heb ‘heel groot’ gestemd, maar bedoelde ’te groot’. BVO bewijst keer op keer dat ze niet ‘boven de partijen’ staat. dat maakt haar minder geschikt voor haar taak als kabinettenmaker.

 3. Trix heeft volgens afspraak al die fractie-jongens en meisjes hun zegje laten doen.
  Ze toen naar huis gestuurd en bepaald dat haar voorkeur is een "Missionair Kabinet".

  Toen heeft ze een clubgenoot van Jan Peter opgtrommeld: Ruud.
  (Die was toch min of meer zonder baantje omdat hij het (waarschijnlijk) niet kon laten in de billen van zijn vrouwelijke personeelsleden te knijpen. (Kan hij ook niet helpen!)

  En Ruud gaat nu ritselen om het beleid van Trix uit te voeren. Om het doorgang te laten vinden moet hij imers een meerderheid in de Tweede Kamer achter de beslissing zien te krijgen.

  Persoonlijk begrijp ik niet, als Trix en Ruud het al zo eens zijn dat er nu een "Balkenende-3" moet komen, waarom Ruud dan niet meteen "Formateur" wordt.

  P.S. Zou Jan Peter uit zijn op een record poging? Naar Balkenende-13? Of naar Balkenende 23?

 4. Als ik Koningin was, had ik de hele zooi teruggestuurd in het hok en net zo lanf later vergaderen totdat er een oplossing was.

  Het is toch te gek voor woorden dat je kabinet moet vallen over de Nationalitiet en het paspoort van één mens.

  Tijdens die ellenlange vergaderingen zijn er tientallen het land binnengekomen zonder paspoort.

 5. [7] "Tijdens die ellenlange vergaderingen zijn er tientallen het land binnengekomen zonder paspoort."

  Dit zet de hele farce goed in het juiste perspectief. Goed opgemerkt!

 6. Voor wat het waard is … (en reeds eerder op dit forum naar is verwezen …)

  De CIA zegt het volgende over de "uitvoerende macht" van de Nederlandse kaas-monarchie … Terwijl het met de "wetgevende" en de "judiciele macht" al even treurig is gesteld …: Zij behoren namelijk allen tot de ZELFDE geteisemgroep. Het volk heeft werkelijk geen een moer in te brengen, ook al denkt het van wel.

  "" … chief of state: Queen BEATRIX (since 30 April 1980); HEIR Apparent WILLEM-ALEXANDER (born 27 April 1967), son of the MONARCH
  head of government: Prime Minister Jan Peter BALKENENDE (since 22 July 2002) and Deputy Prime Ministers Gerrit ZALM (since 27 May 2003) and Laurens Jan BRINKHORST (since 31 March 2005)
  cabinet: Council of Ministers … APPOINTED BY THE MONARCH
  elections: none; the MONARCHIE IS HEREDUTARY; following Second Chamber elections, the leader of the majority party or leader of a majority coalition is usually APPOINYED prime minister by the MONARCH; vice prime ministers APPOINTED BY THE MONARCH
  note: there is also a Council of State COMPOSED OF THE MONARCH, HEIR APPARENT, and councilors that provides consultations to the cabinet on legislative and administrative policy …""

  http://www.cia.gov/cia/publ

  Meer dan duidelijk is daarom dat iedereen met open ogen steeds wordt belazerd maar dat nauwelijks in de gaten heeft. En in die staat van algemene stommiteit wordt hier even de belachelijke "vraag" gesteld wat men wel denkt van de "invloed" van een machtszieke Beatricks.

  Welnu … een ieder mag uiteraard ervan "denken" wat hij/zij wilt … Het maakt immers allemaal geen eene ruk uit.

Comments are closed.