“Wij” hebben er weer 18 afgeschoten! Zo roeien we alle terroristen in de hele wereld uit! Goed resultaat voor een dag. Maar elke dag pakken we wel een paar. En dat alles zonder eigen verliezen!

Jammer nou dat de hoogste NATO-opperbevelhebber nu waarschuwt dat het in Afghanistan helemaal fout dreigt te lopen.

De hoogste NATO Commandant in Afghanistan, generaal David Richards, verklaart in tegenstelling tot de verhalen van de politici, dat het fout loopt. “Forces short of equipment and running out of time” .
Hij zegt dat het land steeds meer in een chaos raakt door allerlei organisaties die onderling met elkaar vechten en door de corruptie.

Verder durven de NATO-troepen natuurlijk niet de papaverteelt te stoppen. In tegendeel, ze beschermen daar de grootste heroïneproductie in de wereld. Die is daar de kern waarop de economie drijft! Vernietiging van de papaveroogst zou de bevolking nog meer opzetten tegen de NATO.

Afghanistan is nu een van de armste landen met economie en infrastructuur in diggelen. De Taliban is er weer sterk aan het groeien, en er zijn geen verbeterigen zichtbaar. In tegendeel. Voordat het Westen Afghanistan binnenviel hebben de Russen jarenlang geprobeerd het land te beheersen Ook zij zijn daar niet in geslaagd.

“Nederland” zou eerst 1100 militairen de boel laten “wederopbouwen”. Dat werden er al snel 1200 en 1400+. En nu praten de Haagse politici er al over om dat aantal nog verder op te voeren.
“Nederland” is door de politici in een wespennest gebracht waarvan het einde nog helemaal niet in zicht is.

Zie ook www.rawstory.com/

10 REACTIES

 1. Papaver wordt gebruikt voor de productie van heroine, niet cocaine.

  Verder ben ik van mening dat de Afghanen zelf bepalen hoe ze hun land besturen. Ik kan me nauwelijks voorstellen dat daar ooit een fatsoenlijke economie en infrastructuur is geweest.

 2. Net als de WK zijn dit soort "overwinningen" goed voor de economie!

  Als "Onze" jongens het verzaken hebben we tenminste nog "Onze" jongens in afghanistan!

  Haal de beertenders, bitterballen en oranje versieringen maar weer uit de kast!

  Het word nog een HETE zomer
  HUP HOLLAND HUP

  Want we staan niet alleen hoog op de fifa voetbal ranglijst maar ook op de wereld ranglijst voor drugs aangelegenheden!

 3. Zie je wel we horen nu bij de grote jongens!

  felicitaties van over de hele wereld :
  http://www.militaryphotos.n

  "Hey, good job gettin some"
  "0-18 home team hammered by the dutch"
  "Good job Netherlands!!!"

  En meer. HART VERWARMEND!!!

 4. ook in afghanistan krabbelt de vrede weer op…..

  Schiet ze maar allemaal aan diggelen, die wrede terroristen die het op onze vrijheid hebben voorzien ! Wij zullen doorgaan tot de eerste burgerking in Kabul is geopend !

  Weet iemand waar ik me aan kan melden om mijn land te verdedigen ?

 5. Misschien wordt Nederland wel libertarisch, nu "we" begonnen zijn met het beschermen van de rechten van drugproducenten?
  En dit zelfs ver weg van Den Haag. Alsof grenzen niets meer betekenen.
  Een goed begin? 😉

 6. Wist je dat Heroine Cocaine van de eerste plaats heeft verstoten in veel grote steden in de US. De vredesmacht brengt vrede op plaatsen waar je het niet zou verwachten.

 7. Nederland voert een onverklaarde oorlog tegen een land, dat geen gewapende aggressie tegen ons land pleegt. Dat is nog eens wat anders dan wat Israel op dit moment doet.

Comments are closed.