voor haar maandelijkse Bijeenkomst

op dinsdag 12 september aanstaande, in Den Haag om 8 uur s avonds.

Theo Richel geeft een lezing met de titel:

“Voorzetje voor de tweede maatschappelijke discussie over kernenergie:
radioactiviteit is goed voor ons

De milieubeweging dacht dat de strijd gewonnen was, maar kernenergie staat weer pontificaal op de publieke agenda.
Dat betekent dat in de komende maanden, jaren, tal van eco-types zullen gaan roepen over hoe gevaarlijk en kankerverwekkend straling is.
Theo Richel gaat daar vanavond korte metten mee maken: straling is gezond voor ons. We krijgen er eerder te weinig van binnen dan te veel. In Tsjernobyl is – qua straling – niet zo veel gebeurd en de suggestie dat we het radioactieve afval door het cement moeten mengen zodat we thuis aangenaam bestraald worden, moeten we niet te licht verwerpen.

Bio van Theo Richel (1954):
Theo is free lance journalist en maker van de website de Groene Rekenkamer ( www.groenerekenkamer.nl ) In de jaren 70 was hij actief bij de Vereniging Milieudefensie, maar daarna brak al snel bij hem het besef door dat de milieubeweging een gevaarlijke, mensonvriendelijke richting aangeeft en dus dient te worden bestreden.
_________________________________

Boudewijn Bouckaert heeft toegezegd een lezing te gaan geven voor de LP; onderwerp en datum zijn nog onbekend maar wij hopen hem voor 3 oktober te kunnen strikken.
__________________________________

Voor meer informatie over de Bijeenkomsten kunt u met ons contact opnemen via de onderstaande communicatiemogelijkheden.
Met vriendelijke groet,
Toine Manders Voorzitter Libertarische Partij

Libertarische Partij p/a Haags Juristen College Landgoed Marlot
Leidsestraatweg 77A NL-2594 BB ‘s-Gravenhage

T 070-4262600 vrijh@wanadoo.nl

4 REACTIES

  1. Damn, ik zou er graag bij zijn. Ben helaas op vakantie. Ik mag Richel wel.

  2. Ik zou graag eens naar een vergadering of bijeenkomst van de LP komen, maar ik ben Vlaming en de trein werkt niet mee… Jammer.

Comments are closed.