“Nederland stuurt geen troepen naar de Libanon” vertelde Ben Bot enkele dagen geleden met duidelijk spijt in zijn stem.*)

Henk Kamp merkte echter op dat “Nederland zich zo veel mogelijk internationaal moet manifesteren”.

Daarop ging Ben naar de Libanon, sprak daar met een aantal politici en kreeg prompt het gewenste “officiële verzoek” om de marine te sturen.
Nu moet de demissionaire regering dat nog door de Tweede Kamer frunniken waarbij alle politici maar één doel hebben: “Winst uit zien te halen voor de komende verkiezingen.

Zo manipuleert de overheid het volk.
Hoeveel mensen hebben dit door en gaan toch nog stemmen?

———————————-
*) Zie de proefballon www.vrijspreker.nl/blog/?it…
Hoeveel mensen zijn dat al weer al lang vergeten?

4 REACTIES

 1. een schip is toch ook geen troepen ???
  hij heeft dus niet gelogen ! 😛

 2. Ach, die marinejongens moeten ook zo nu en dan wat te doen hebben. Die voelen zich al zo overbodig vergeleken met hun collega’s

 3. Ach, die marinejongens moeten ook zo nu en dan wat te doen hebben. Die voelen zich al zo overbodig vergeleken met hun collega’s

 4. Ha ha, hier spreekt uiteraard koopman Ben.
  Wel meedoen, maar wel zodanig dat Nederland zo min mogelijk schade lijdt, en anderen de volledige verantwoordelijkheid dragen.
  Zo kan Nederland ‘in the picture’ blijven bij de grote jongens die best wel miljoenenorders te vergeven hebben, zonder daarbij al te grote risico’s te lopen.
  En die koopman is opgegroeid met domineestaal: dus al dat opportunisme valt best wel in een fraai moreel jasje te steken.

Comments are closed.