Een ANP bericht meldt dat Australië 150 extra militairen naar Afghanistan stuurt. Dat is volgens premier Howard nodig vanwege de verslechterende veiligheidssituatie. De Australische missie telt straks 600 man. Dat is dus nu 1/3 deel meer.
Gaat “Nederland” om dezelfde reden ook meer troepen sturen?
Let maar eens op!
Het zal ons niet verwonderen!

6 REACTIES

 1. Dag,

  ik probeer op de essent @home site over hetzelfde onderwerp dit beridht te plaatsen maar ik word geweerd.

  Na wo2 werd er gezocht naar een thuisland voor de joden. Eerst werd er nog "gedacht" aan argentinie maar het werd natuurlijk palestina(bezetting), nu israel.

  Hoe is het eigenlijk mogelijk dat een volk(de joden) met de neus in de boter vallen en het voor hun meest heilige land(oa. de berg moria / tempelberg, waar nu "nog" de rotskoepel staat, maar waar ooit een joodse tempel zal moeten verrijzen om de komst van hun messias te laten plaatsvinden) toegewezen krijgen/mogen bezetten. Terwijl dit ook voor een ander volk (moslims) een van de meest heilige plaatsen is. Dit is alleen mogelijk geweest doordat het joodse volk in wo2 vervolgt en vermoord is en ze daardoor de wereld opinie met zich mee hadden.

  Bekijk de kaart van het midden oosten.
  afghanistan:bezet
  iraq:bezet
  saudi arabie:zakenpartners van de familie bush
  syrie:geen probleem land van nomaden
  libanon:binnenkort bezet, nu alleen nog plat gebombardeerd
  dan blijft er nog één "gat" over, en ja dat is iran.

  er word dan wel zogenaamd gevochten voor "ons" het westen tegen een “achterlijke” cultuur van vrouwen onderdrukking, geen vrijheid van meningsuiting, enz,enz. Maar in onze westerse maatschappij (mn.usa,GB,nl) worden er sinds 11-09-01 zogenaamd tegen het terrorisme er allerlei regels en wetten er doorheen gedrukt (usa, martial law) die ons onze vrijheid en burgerrechten ontnemen, die de terroristen niet treffen maar het volk.

 2. Militaire interventies van de internationale gemeenschap worden door oorlogshitsers simpelweg "vredesmissies" genoemd. De massamedia slikken het voor zoete koek.

 3. [2] Het doel van elke oorlog is toch vrede. Alleen vrede op JOUW voorwaarden…

 4. Aangezien alle militairen ambtenaren zijn lijkt het mij een goed idee alle Nederlandse militairen naar Afghanistan, Irak, Libanon of iedere andere gevaarlijke regio te sturen. De lokale "terroristen" vinden het fantastisch ons overschot aan ambtenaren wat uit te dunnen.

 5. Ik ben op zoek naar n officieel stuk tekst wat ik eens gelezen heb, dat gaat over verdragen (ergens rond 1970 volgens mij) tussen de arabische landen en de eeg over het importeren van moslims in ruil voor goedkope oliehandel ?

Comments are closed.