In de EU komen steeds meer valse euros in omloop. Vooral uit Frankrijk komen berichten dat de politie er niet goed raad mee weet, aldus “The Independent”.
De valse biljetten schijnen vooral uit oost Europa, Italië en Columbis te komen. De valse munters hebben kennelijk de ingewikkelde veiligheidscodes gekraakt.

Door het grote gebied waar de euro, in verschillende uitvoeringen, circuleert, is het de valse munterij aantrekkelijk geworden.
Oorspronkelijk was bij de valse munters vooral het biljet van 50 euro in trek. Dat schijnt zich nu verplaatst te hebben naar het 20 euro biljet. Het 100 euro biljet vinden ze ook aantrekkelijk, maar daar is in winkels toch meer controle op.

Als die bikljetten zo gemakkelijk na te maken zijn en deze trend zich verder voortzet, durven we straks niet eens meer een biljet van 20 euro aan te nemen!

Als we dan meer electronisch gaan doen, heeft de overheid weer meer controle op ons, en daar zullen ze blij mee zijn!

9 REACTIES

 1. Misschien zijn die valse binnenkort wel meer waard dan de echte…

 2. …En electronisch betaalverkeer is natuurlijk hartstikke veilig… NOT!

 3. We krijgen allemaal een onderhuids te implanteren microchip, compleet met GPS en allerlei snufjes waarvan Big Brother een strakke plasser krijgt…

 4. [2]

  … die volledig gelijk heeft. d’Pleuro is namlijk VALS en ONECHT, omdat het is gebaseerd op zuivere fantasie. Namelijk als zou er een werkelijk geintegreerd en integere eenheidstaat betaan.

  Voor Nederland zijn de grootste economische en politiek misdadigers echter: KOK, DUITENBERG, ZALM, DIJKSTAL en JORRITSMA … die daarvoor te samen opgeknoopt dienen te worden. Want en "eenheidsmunt" dient een bekroning te zijn van een succesvol samengaan … en niet een frauduleuze voorloper.

  Papier"geld" of rekeningcourant hetmakt immers geen eenn bal uit.en dat niet en kan bevatten …

 5. HHHHet IKV had destijds zo’n euke slogun: "Help de Euro de wereld uit, te beginnen uit Nederland!"…..

  of iets van die strekking……. 😉

Comments are closed.