Na de Reprorecht idioterie en na het idiote verpakkingenbesluit ben ik gaan inzien dat het wellicht beter zou zijn, als ik deze idiote dingen zou voorspellen. Ik heb dus gelijk een pakje speelkaarten te voorschijn gehaald en ze op paranormale wijze aan mijzelf voorgelegd.
En waarachtig! Het werkte! Een vijftal dingen wist ik doormiddel van de kaarten te voorspellen. Ik zal deze voorspellingen hier aan u voorleggen:

• 2007: Gezien de grote vervuiling die papier met zich meebrengt, zal onze Europese Unie een aantal maatregelen ondernemen. Doormiddel van deze maatregelen zal worden getracht de totale omvang van papier binnen de Europese Unie te doen verminderen. De hieraan verbonden maatstaf zal zijn: “De verbruiker betaalt”. We zullen nu een van deze maatregelen behandelen. De overheid zal de prijs van papier verhogen met een accijns van 1 cent per 5 gram papier. In de praktijk zal het gevolg hiervan zijn dat 1 vel A4-papier 10 cent duurder wordt en dus een pak papier nu niet voor 14.95 euro bij Office Centre in de winkel zal liggen maar voor (11 + 2500*0.01) 36 euro. De opbrengsten van deze accijnzen zal, volgens eigen zeggen, gebruikt worden om de vervuiling van papier verder tegen te gaan. Een stichting zal dit gehele proces gaat regelen. De naam van de stichting zal heten: “PapieroROM”.

• 2007-2008: De heer W.Bos zal met gemak de verkiezingen winnen en een formatie aangaan met het CDA. In de beginmaanden van het nieuwe kabinet zal worden begonnen met het opheffen van de hypotheekaftrek (welke helaas nog steeds als uitgaven wordt gerekend i.p.v. gederfde inkomsten). Dit opheffen zal een shock betekenen voor de huizenmarkt. Huizen zullen dan namelijk veel minder waard worden. Immers, veel mensen kunnen de rente van de hypotheekleningen dan niet meer betalen en verkopen hun huis. Hetzelfde geval geldt voor de vraag naar huizen. Dit negatieve effect zal overslaan op de aandelenmarkt. Een negatieve economische groei van 5 tot 10 procent is daarom ook niet ondenkbaar. Om dit effect te versterken zal ook begonnen worden met het rekeningrijden project. Ook dit project zal worden gestart onder het mom van “De verbruiker betaalt” en “De 80-km zones werkten niet, dus dan maar dit!”.

• 2008-2009: In dit jaar zal blijken dat de nieuwe EU-extensie een grote mislukking is geworden. Om toch met dit vrij zinloze project door te gaan zal men de landelijke extensies (.nl, .be, .de, .fr, etc) opheffen. Bedrijven en Particulieren zullen op die manier indirect verplicht worden een .EU extensie te nemen. Mogelijk zal men dit uitbreiden om toch een landsaanduiding in de .EU extensie te verwerken. Dit zal waarschijnlijk zijn: .nl.eu, .be.eu, .de.eu, .fr.eu. Dit allemaal zal worden gedaan onder het mom van “Harmonisatie van de markt binnen de EU”.

• 2010-2011: Om de computercriminaliteit (hackers, kinderporno) & terrorisme verder tegen te gaan zal men, vanuit de Europese Unie in Brussel, een zeer groot datacenter bouwen. Nadat dit datacenter gereed is zullen alle burgers en bedrijven binnen de Europese Unie verplicht worden om hun website op een server in dat datacenter te plaatsen. Het particulier hosten van websites zal verboden worden. De kosten van het hosten van de websites in het nieuwe datacenter zullen voor particulieren, non-profit organisaties en overheidsorganen nihil zijn. Echter, de bedrijven zullen fors moeten betalen. Ook hier zal gelden: “De verbruiker betaalt!”. Voor de berekening van de kosten hiervan men de volgende formule gebruiken: dataverkeer in Gigabites * 10. In de praktijk zal dat beteken dat een kleine website in plaats van nu 10 euro, nu 100 euro per maand zal gaan betalen. Een kostenstijging van 1000 % dus.

• 2013: In dit jaar zal men concluderen dat bovenstaande project, in de zin van bestrijding van computercriminaliteit & terrorismebestrijding, weinig resultaat heeft opgeleverd. Daarom zal het datanetwerk uitgebreid worden met de mogelijkheid om ook via dit datanetwerk te internetten. Niet lang daarna zal iedere EU-burger verplicht worden om te internetten via dit datanetwerk. Op die manier kan justitie wellicht iedereen goed in de gaten houden.

Op onverklaarbare wijze verbrandde mijn set met kaarten na de laatste voorspelling. Aangezien ik geen tweede set heb zou ik u willen vragen om ook een set met speelkaarten te voorschijn te halen of te kopen bij de blokker (waar ze wellicht in de aanbieding zijn) en de toekomst te voorspellen. Deze voorspellingen kunt u hieronder plaatsen. Echter, met 1 voorwaarde. De voorspellingen dienen namelijk wel realistisch te zijn! In feite betekent dit:
Hoe idioter hoe beter!

Ingezonden door James Bond

5 REACTIES

 1. [1] Bud, als dit al griezelig vindt, lees dan dit maar eens, genoeg om het weekend door te komen:

  http://www.elon.edu/e-web/p

  Speciale quote:
  Prediction on embedded networks
  As computing devices become embedded in everything from clothes to appliances to cars to phones, these networked devices will allow greater surveillance by governments and businesses. By 2014, there will be increasing numbers of arrests based on this kind of surveillance by democratic governments as well as by authoritarian regimes.

  Compiled reactions from the 1,286 respondents:
  59% of internet experts agreed
  15% disagreed
  8% challenged the prediction
  17% did not respond

 2. James,

  Gelieve dit soort research voortaan liever aan Q over te laten 😉

 3. [2] vandaag in de Telegraaf een leuk bijverschijnsel van de RFID chip in paspoorten: het ding zendt namelijk een landencode uit.
  Dus een slimme terroristen bom gaat alleen af bij 8 VS paspoorten seintjes en niet wanneer er iemand met een moslim geloofs seintje langsloopt.
  Er komt een toename in het aantal moslim gelovigen…

Comments are closed.