Wat DOEN om je vrijheid te vergroten.

Het schrijven over collectivistische mistoestanden is uitermate nuttig. Hoe meer mensen zich daarvan bewust worden en de immoraliteit gaan inzien van dwang en geweld uitoefenen op medeburgers, hoe groter de kans dat er wat kan gaan veranderen.

Maar is dat genoeg?

Natuurlijk moet iedereen in vrijheid uitmaken of en wat hij wil doen aan de vergroting van zijn eigen vrijheid. Alleen of met anderen samen.
De Vrijspreker, en het Libertarisch Centrum, proberen acties te stimuleren en mogelijkheden te scheppen om aan acties een steentje bij te dragen. Zo zijn er onder andere:

De Vrijspreker brengt daarvoor dagelijks commentaar vanuit een Libertarisch standpunt. Daarop kan aanvulling of kritiek geleverd worden waardoor de libertarische positie steeds duidelijk naar buiten gebracht kan worden.
U kunt meehelpen door de Vrijspreker bij anderen bekend te maken. Stuur bvb artikelen door aan vrienden/bekenden.

Via BOB; The Best of the Blogs, zou misschien de impact nog een pietsje sterker worden.
U kunt nu iets “doen” door te zorgen dat de Vrijspreker in ieder geval een nominatie krijgt. Dit is eenvoudig en u vindt alle gegevens via . www.vrijspreker.nl/blog/?it…

Bijeenkomst 8 oktober in ROOSENDAAL. Behalve de mogelijkheid om meer over het libertarisme te vernemen is dat een belangrijke mogelijkheid om “elkaar te ontmoeten”.
U kunt dan natuurlijk ook nieuwe ideeën of acties trachten op gang te brengen.
Zie: Ayn Rand en democratie: www.vrijspreker.nl/blog/?it…

Actie STEMNIET. In het kader van de komende verkiezingen zijn een aantal libertariërs de actie STEMNIET begonnen. Het is een uitstekende manier om ontevredenheid met de democratie aan te tonen.
Een van de onderdelen van de actie is het aanbieden van een PETITIE aan alle kiesgerechtigden en hen zodoende te laten zien dat er meer mensen zijn die het systeem door hebben en die daar zelfs voor uit durven te komen.
U kunt de actie versterken door de petitie ook te tekenen. Zie:
www.vrijspreker.nl/blog/?it…

Los van deze acties zijn er nog de:
maandelijkse bijeenkomst van de LP in Den Haag
Zie: www.libertarischepartij.nl
Libertarian International Fall Convention in Londen op 25 en 26 november 2006.
www.libertarian.to/news/ind…

Maak uw keuzen! Voeg meer ideeen toe!