We misten al een dag het verder leeglopen van de VVD.
Maar nu stapt de voorzitter van de Kamercentrale Noord-Holland-Noord, Han ter Heegde op uit onvrede met het politieke geritsel intern in de partij. Geritsel dat overigens in alle politieke partijen plaats vindt.

Han is ontevreden over de ranglijst van eventuele zetelwinnaars, en de manier waarop deze tot stand gekomen is.
Hij vindt dat Jelleke Veenendaal veel te laag op de lijst staat. Zij staat op 33, maar zou zeker lager dan 30 moeten staan. Zij was zelfs een kandidaat om partijleider te worden! En nu komt ze op een “practisch onverkiesbare plaats”.
Verder maakt Han bezwaar tegen het grote aantal nieuwe leden op de lijst.
Zou Han het licht gezien hebben?

——————————–
Zie ook: De weglopende VVD-er van de dagwww.vrijspreker.nl/blog/?it…

3 REACTIES

  1. Het ontbreekt de VVD aan een duidelijke liberale filosofie. Het zal altijd kommer en kwel blijven met deze partij als het geen klare filosofie naar buiten brengt. Zoals Elsevier al zegt, er is een grote behoefte aan een ‘rechtse’ partij. Deze partij kan van klassiek-liberale snit zijn. In ieder geval hebben we dit geneuzel van deze partij niet nodig. De VVD is eigenlijk al in de laatste 20 jaar ten onder gegaan aan mensen als Voorhoeve, Dijkstal, Zalm, De Grave, Van Baalen etc. met hun crypto-socialistisch beleid t.a.v. de economie, de EU en de instandhouding van de verzorgingstaat. Keuzes hebben zij nooit gemaakt, zij vonden het belangrijker om te regeren en dubieuze lieden als Lubbers en Kok in het zadel te helpen en te houden. Ik stem niet op deze partij, omdat ik geen fiducie heb in hun fabeltjes.

  2. [1] Waarom zouden de VVD of welke andere "partij" ook de een of ander "politiek filosofie" op na houden??? Philips verkocht naast Philips immers ook Erres, Aristona, Marantz, B&O en een half dozijn andere merken en hield de touwtjes stijf in de hand.

    Het zijn immers allen politieke pachters des konings de een nep-parlement bevolken zonder strijdabare en potente legitieme oppositie.

    De voorzitter van de Kamercentrale Noord-Holland-Noord, Han ter Heegde is helemaal knettergek dat hij niet zou weten wie zij boterhammetje steeds heeft belegt en met wat. Laat je toch niet steeds in de maling nemen …

    Dat men hier, en ook op deze site, nog in de zogenaamde "politiek" gelooft is werkelijk onstellend.

Comments are closed.