U maakt zich nog druk om het broeikaseffect? Niet doen. Global Warming is zoooo 2006, de komende jaren wordt Global Cooling (weer) helemaal de bom. Het sneeuwbaleffect, zeg maar.

8 REACTIES

 1. Interessant! Zullen wij het dan maar houden op de waan van de dag? Natuurlijk zullen politici ons gaan behoeden voor deze nieuwe ramp in aantocht – of toch niet? Ik ontkom niet aan de indruk dat de linksche mensch niet prettig kan leven zonder een doem scenario in het vooruitzicht.

 2. [1]
  De gemiddelde rechtsche mensch kan helaas ook niet zonder doemscenario’s leven. lees de doemverhalen maar op de hele riedel pimplistische websites die Nederland "rijk" is.

  Laten we het er maar op houden dat "men" graag onheil ziet dat bestreden moet worden. Maar goed, linksbashen schijnt te horen bij "libertariers", niet beseffend dat libertarisme kritisch staat tegenover Rechts EN links.

 3. [2] Je hebt volkomen gelijk. Zowel links als recht gebruiken dezelfde taktiek.
  Alle politici hebben geleerd van de kerk dat het verstandig is om een vijandbeeld (terrorisme) en een angstbeeld (milieu) te creeren.
  Door dat steeds te herhalen slikt de kudde dat voor zoete koek en is blij dat de overheid hen daartegen beschermt.

  Er staan op deze site genoeg rechtsbash stukjes. De linksen geven echter meer en gemakkelijker aanleiding om te bashen!
  Waarschijnlijk omdat aanvallen op de economie duidelijker zijn dan de aanvallen op de persoonlijke vrijheden.

 4. [2] Ik vind "rechtsch" even erg en bekrompen als "linksch". Beide kampen denken dat de mens van nature slecht is en niet zonder overheid kan om op het ‘rechte’ pad te blijven. Doemdenkerij op milieuvlak en de politiek als wondermiddel tegen dit onheil, zijn momenteel tocht vooral door links gemonopoliseerd. Zo lang het duurt.

 5. Dat doem denken (slinks of slrechts) heeft maar 1 reden: KASSA!
  Hele volksstammen kunnen zich weer met gejat geld uitleven om mij te (mogen c.q. kunnen?) beschermen, nja……
  beschermen?
  Tegen jatten?

Comments are closed.