Vluchten kan niet meer!

Vandaag waarschuwt de “Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding (NCTb) dat bedrijven zich niet bewust zijn van de gevaren die ze lopen. Daarom werkt zijn dienst aan een bewustmakingsrapport. En dat is dan nog maar een klein deel van alle gevaren die ons bedreigen.

Reformatorisch Dagblad: “De NCTb coördineert de samenwerking van ongeveer twintig Nederlandse instanties die zich bezighouden met de bestrijding van terrorisme, waaronder de politie, de Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsdienst en de marechaussee. Eerder al stelde de dienst een advies op voor Nederlandse gemeenten.
Om risico’s het hoofd te bieden, moeten bedrijven zelf investeren. “De overheid licht bedrijven goed in en stelt daarvoor [belasting]geld beschikbaar. De kosten van de maatregelen zijn voor rekening van de bedrijven”, aldus de NCTb.
Als het gaat om veiligheid loopt het Nederlandse bedrijfsleven achter bij de omringende landen en bij de Verenigde Staten, aldus commercieel directeur Richard Franken van Trigion, een van de grotere beveiligers van Nederland.”
[RED:nadruk door ons]

En dat terrorisme is maar één van de gevaren.
Daarnaast worden we bedreigd door het milieu. Dat wordt zo vervuild dat we straks niet meer kunnen ademen. De industrie en auto’s produceren maar broeikasgassen terwijl er ook nog eens zes miljard mensen rondlopen die allemaal CO2 lopen uit te ademen.
Behalve vervuilend, veranderen ze daarmee ook het klimaat. Straks wordt het zo warm hier, dan we geen puf meer hebben om nog wat te doen. Of, moderner, het wordt zo koud dat we ons huis niet meer durven te verlaten.
Het niveau van de Noordzee gaat dan zes meter stijgen en waar moeten we dan naar toe?

Onze geest wordt bedreigd door alle kwalen van het internet. Vertonen van kinderporno en aanbiedingen voor drugs zijn zo gevaarlijk dat daar nodig iets tegen gedaan moet worden. Dit nog versterkt door reclame die ons allerlei dingen doet kopen!

Ook draaien er in het heelal kometen en dergelijke dingen die best op onze kop kunnen vallen.
We weten nog helemaal niet hoe we ons daartegen kunnen beschermen. Daardoor kun je ook al niet rustig slapen.

Maar het grootste gevaar komt nog van de overheid.
Die heeft een continu draaiende wettenmaakmachine waarmee ze onze vrijheid steeds meer tracht te beperken en steeds meer van onze productie afpikt.
Dit gevaar wordt nog groter door de groei van de EU-superstaat.
En dit alles wordt vergemakkelijkt en gevaarlijker doordat een groot percentage van het volk al zodanig is gebrainwashed dat ze voor elk wissewasje de overheid vragen om het op te lossen, waardoor die overheid ook nog steeds sterker wordt.
Net als door braaf te stemmen het systeem extra wordt gesanctioneerd.

Help!
Waar kunnen we nog naar toe?
Wat kunnen we nog doen?

10 REACTIES

 1. Er is ook zo’n website "Burgerforum kiesstelsel", waarop in grote koeieletters de navolgende vraag wordt geponeerd: "Hoe gaan we in de toekomst de tweede kamer kiezen"?

  Welnu, ik weet het wel: In het plaatselijke cafe na het nuttigen van de nodige alcoholhoudende consumpties, geblindoekt, met dartpijltjes op het stembiljet gooien!

 2. [1] Het zou fijn zijn als er dan ook een paar politici ‘in the flesh’ bij aanwezig zouden kunnen zijn. Om te controleren of alles wel eerlijk verloopt bedoel ik dan natuurlijk! 8)

 3. "Om risico’s het hoofd te bieden, moeten bedrijven zelf investeren. "De overheid licht bedrijven goed in en stelt daarvoor [belasting]geld beschikbaar. De kosten van de maatregelen zijn voor rekening van de bedrijven", aldus de NCTb."

  Laat me raden, we moeten nu alle namen,adressen,telefoonnummers,etc van klanten zorgvuldig noteren en eens per maand doorsturen naar de overheid. Tevens moeten we een administratie bijhouden van kopieen van paspoorten van de mensen die bij ons kopen. Bij elke aankoop moet dus een legitimatiebewijs worden overhandigt die door de winkelier gekopieerd moet worden.

  Zal wel druk worden bij de Blokker…. Een ding is wel zeker, Reprorecht zal er wel blij mee zijn….

 4. "Vandaag waarschuwt de "Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding (NCTb) dat bedrijven zich niet bewust zijn van de gevaren die ze lopen. Daarom werkt zijn dienst aan een bewustmakingsrapport. En dat is dan nog maar een klein deel van alle gevaren die ons bedreigen."

  Gek, ik had eerder het idee dat we bedreigd werden door de belastingdienst.
  En door het collectivisme dat die belastingsdienst steunt in zijn "aanslagen".

 5. [3]
  De overheid dicteert met belastinggeld: daar moeten wij blijkbaar nog enige dankbaarheid voor opbrengen?!
  Maar de bedrijven worden verplicht.
  En de kosten moeten weer worden opgebracht door de klant, die al veel belasting betaalt (19%), maar die alweer wordt verplicht tot extra betalingen voor de decreten.

  Die huichelarij.
  De partij dicteert: met uw geld. Dank u wel, dank u wel, partij!
  En dank u wel dat wij nog meer mogen opbrengen en kromliggen teneinde nog meer dictaten te mogen financieren!
  U bent werkelijk te goed voor ons!
  Misbruik maken van het terrorisme, dat is het inderdaad.

 6. [4] M. Precies.
  Overigens heten de brieven in die blauwe enveloppen echt niet voor niets "aanslagen". De staat kondigt zichzelf met de Wet in de hand opzettelijk aan als De Grote Terrorist.

 7. Weet u het nog: die Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding (NCTb), de heer Tjibbe Joustra, werd eerder weggestuurd bij het UWV vanwege de beroemd/beruchte "gouden kranen affaire".
  Maar ik moet zeggen dat hij zijn huidige job voortvarend aanpakt, er gaan dagen voorbij dat ik geen terrorist door onze straat zie lopen.

 8. Volgens mij heeft ook op deze site niemand iets in de gaten van hetgeen op 10 sep 2006 in de Taibah-haathut in de Bijlmer zal plaatsvinden, en dat op een dag na op de kop af vijf jaar na 11 sep 2001…!!!!!!!!!!!!!!
  Van mij mag er dus een nieuwe Bijlmerramp komen, compleet met een LEGE, radiografisch bestuurde Boeing 747 model Jumbo en die mag dan in volle vaart neerdalen op voornoemde haathut.
  Vanzelfsprekend moeten daarvoor alle omwonende niet-moslims gewaarschuwd worden.
  Lees alle details -die kennelijk niet bij die padvindersbeweging AIVD in Leidschendam bekend zijn- op:
  http://www.hetvrijevolk.com

Comments are closed.