Zie de grote macht van de EU

De EU heeft hier met alle kracht tegen geprotesteerd. Maar de regering van Indonesië heeft lak aan de EU.

Dit in tegenstelling tot de grote verhalen van de politici die ons steeds proberen te vertellen dat we die EU nodig hebben om een vuist op het wereldtoneel te kunnen maken. Deze executie laat zien dat die macht niets voorstelt.
De Indonesische president, Yudhoyono schijnt zelfs niet eens op de gratieverzoeken geantwoord te hebben.

Een pikante bijzonderheid is nog dat Yudhoyono ook genoemd wordt als kandidaat voor de volgende Nobelprijs voor de vrede. De Herald Tribune zegt dat hij daar ook nog een grote kans op heeft, tenzij in de tussentijd Mahmoud Ahmadinejad een nominatie krijgt!

De EU-politici zullen wel verklaren dat zij er niet voldoende aan konden doen omdat ze nog niet genoeg macht hebben! En uiteraard doorgaan met belastinggeld aan de regering van Indonesië te geven.

5 REACTIES

 1. Er zou helemaal geen belastinggeld aan Indonesie gegeven moeten worden.
  Dit geld wordt overgeveld uit de zakken van hard werkende mensen naar de rekeningen van ambtenaren die aan de honingkraan zitten te wachten hoeveel honing er uit de kraan stroomt. En ze weten dat Nederland gek genoeg is om deze zakkenrollerij ten behoeve van de betrokken ambtenaren tot in lengte van dagen voort te zetten.
  Hugo van Reijen

 2. Is het niet zo dat in Indonesie christenen de doodstraf krijgen voor zaken waar moslims hooguit 15 jaar gevangenisstraf voor krijgen – effectie 3-4 jaar? Dit noem ik ‘apartheid’. Hoe hebben de Dhimmi’s op het binnenhof het genoemd?

 3. @Vrijbuiter: in de hadith staat: geen moslim zal worden gedood voor het doden van ongelovigen. Wat je zegt, klopt dus. Daarom is het beter de mohammedaanse hersenziekte wereldwijd uit te roeien, om te beginnen hier in Nederland. Dat moet kunnen. Met de pokken is het immers ook gelukt.

 4. "Maar de regering van Indonesië heeft lak aan de EU."

  In principe, BRAVO! Meer mensen zouden lak aan de EU moeten hebben.

 5. [2] Dat is geheel juist.
  In Indonesie is het geen publiek geheim , maar publiek besef dat praktisch de gehele rechtelijke macht corrupt is.
  Wie het meest biedt, wint.
  Hugo van Reijen

Comments are closed.