We hebben nog tot 30 September tijd om de kansen van de Vrijspreker op nominering in de Best Of The Blogs wedstrijd te verhogen. Dat is niét moeilijk, maar wél gemakkelijk:
1. Klik HIER als je wil meehelpen om onze kansen te verhogen in de Best Of The Blogs verkiezing.

2. Kies bovenaan voor “Dutch” als het in het Engels verschijnt.

3. Scroll naar beneden, naar het vak “deze Blog voor The Bob’s 2006 voorstellen”, vink het aanvinkvakje “Beste Nederlandse Weblog” aan, en klik op versturen. KLAAR!
Lees verder voor nog 2 andere manieren om onze kans op nominering te verhogen:

Met 1 van volgende dingen kan je de kans op nominering voor de Vrijspreker in de BEST OF THE BLOGS verhogen:

1.Je kan de Vrijspreker inschrijven als je favoriete blog: HIER vind je hoe dat kan. Hoewel je de Vrijspreker theoretisch op 2400 verschillende manieren kan inschrijven is het best je te beperken tot Categorie “Nederlandstalig” en Rubriek “Nieuws + Politiek”.

2.Je kan de Vrijspreker opzoeken op de Best Of The Blogs website door HIER te klikken (Kies Dutch als het in het Engels verschijnt) en een Persoonlijke Beoordeling toe te voegen.

3. Helemaal onderaan diezelfde pagina kan je bij “Deze Blog voor The Bob’s 2006 voorstellen” het vakje “Beste Nederlandse Weblog” aanvinken en versturen. De teller “bezoeken” stijgt dan met ééntje en die telt mee in het ranken van de populairste weblog. Er wordt niet zo duidelijk vermeld in hoeverre dat meetelt voor de nominering, maar het lijkt me alvast een goed idee om met zijn allen te proberen dit tellertje flink omhoog te jagen.

IEDER KLIKJE HELPT!

4 REACTIES

  1. Heb daar de volgende eerlijke mening ge-inpoet …

    "" De BESTE Blog voor een letterlijk intellectueel achterlijk land (waar niemand, noch elke andere Blog ooit de kern-issues in de gaten heeft … laat staan dat men het ter sprake brengt). ""

    Hi … hi … hi … zal N. Afrikaanse Leyla wel zeggen …

  2. [3]

    Moet zijn: … "" Politiek Achterlijk land, waar zelfs de zogenaamde intellectuelen volledig gebrainwashed zijn …"" en klakkeloos achter de oranje-vaandel aandrentelen …

Comments are closed.