Hoe is meneer Van Vollenhoven toch DE aangewezen autoriteit op het gebied van rampenonderzoek in Nederland geworden ? Met zoveel professioneel gezag dat zelfs een notoire plucheplakker als zo’n griezel van een Donner het veld heeft moeten ruimen.

Voor zover ik het heb kunnen nagaan heeft deze Van Vollenhoven ooit een stukkie rechten gestudeerd in Leiden en heeft daar een mineure Oranjeprinses weten te scoren. Hij schijnt vervolgens de titel “prins Pieter” te hebben begeerd maar nooit gekregen zodat hij het maar met “meester Pieter” moest doen.

Je moet toch wat in dit leven.

Ik meen dat hij ook verdienstelijk piano speelt tussen de Koninklijke schuifdeuren, maar dat is het dan en hoe hij daar nou rampendeskundige van is geworden is mij toch niet duidelijk.

Het is gebruikelijk dat seksuele partners van Oranje in allerlei prestigieuze adviesbaantjes bij de staat worden geparachuteerd. Der Claus werd deskundig in uitgehongerde negeren, Maxima weet opeens alles van derdewereldproblemen af en wijlen Bernhard was zonder noemenswaardige militaire achtergrond meteen inspecteur-generaal van het leger wat hem in London van pas kwam.
Daar verrichte hij inwendige inspecties bij Milva’s en Marva’s en zijn laatste levensjaren was hij grootwildbeschermdeskundige nadat hij eerst in een vorige incarnatie dat beschermde grote wild tientallen jaren lang voor zijn genoegen heeft afgeschoten. En groot wild was niet het enige waar hij op schoot, ook dames werden regelmatig onder vuur genomen met zijn andere jachtgeweer, die ouwe schurk heeft hem zeker niet alleen met plassen versleten, maar dat terzijde.

Kennelijk leidt het onderhouden van seksuele betrekkingen met de juiste Oranje tot een verhoogde staat van bewustzijn bij de betrokkene en is bij “meester” Pieter door het met prinses Margriet te doen dat gedeelte van de hersenen dat over rampenbestrijding gaat ineens hevig tot ontwikkeling gekomen.

Of zouden ze “meester” Pieter daar toch zomaar hebben neergezet omdat hij ook ergens mee beziggehouden moest worden ?

12 REACTIES

 1. Toch wel opvallend dat juist Piet Hein Donner, een lakei die met zijn beide armen tot aan de oksels in de reet van Trix The Grand Old Royal Bitch zit, net door toedoen van iemand van de Oranje-clan zijn baan verliest. Ironisch. Ik gun het hem wel, zeker na zijn belachelijke sharia-uitspraken. Welke baan zou Donner nu ambiëren? Imam aan het koninklijk hof?

 2. minister van staat is ook zo’n baantje waar hij wel in terecht zal komen.

 3. Vladimir, geweldig stuk.
  Ja, die Donner schijnt een ‘echt’fan te zijn van ons koningshuis. Vond het ook vreemd dat hij wegging.
  Niet getreurd jongens, dhr Donner zal binnenkort heus wel een nieuwe baan krijgen. Waarschijnlijk ergens in het buyitenland tegen een hoof salaris, of als dat niet lukt, kan hij wel een baantje krijgen in een moislimland, want vrienden zal hij daar nu wel hebben met zijn achterlijke uitspraken.
  PS zoon uitspraak had ik wel van Boskabouter verwacht, maar niet van iemand uit het CDA.
  Word eens tijd dat die C verwijderd word, want die partij heeft niets met doe C te maken.

 4. [Leo de post van Hoofd van Kabinet van de Koningin is vacant want Felix Rhodius (die van de opengebroken kluizen,inbraken bij sociale diensten enzo) gaat met pensioen.Zo kan Donner heel dicht bij zijn aanbeden vorstin zijn,gelijk zijne voorvaderen. c7]
  En Rechtsliberaal: volgens mij is dit Pieter van Vollenhoven’s Finest hour(al twijfel ik niet aan zijn oprechtheid).
  Deze burger aan het hof is zo vernederd,WA heeft hem wel eens "boeren…"genoemd.Uitgerekend WA,onze toekomstige koning.
  En ze zijn nu definitief naar de lagere regionen verwezen,nu de drie van Bea een vrouw en nageslacht hebben verworven.
  Je zult ze steeds meer in vergetelheid zien wegzakken.De Vollenhoventjes.Het charme-offensief draait nu alleen nog maar om de drie van Bea.
  Ik vind Pieter een moedig man. Hij heeft gelijk.Wie kan hem nu nog wat maken?
  Anne [1]

 5. Je kan hartelijk (zij het ultra masochistisch) om Wladi’s opsteltje lachen, maar eigelijk is het om te hui-ui-len. Want Wladi verstaat als weinige anderen de kunst hoe je iemand verbaal een flinke (electrische) schroevedraaier in de reet moet duwen, om dan stiekum op het knopje te drukken.

  De belachelijken en armzaligen zijn in dit geval helaas NIET zij die zich boven de mensen verheven wanen, en/of hun geteiseme aanhang, danwel de van hun afhankelijken als de Pieter Flap-oren,, maar het voetvolk die dat allemaal maar neemt … danwel te afgestompt zijn om te beseffen waar zij mee geconfronteerd worden.

  Men kan beter de hand in eigen borst steken, en dit klotenkoninkrijkje de rug toekeren of de hooivorken aanscherpen …

 6. [7] Ik stel voor om het het ISA van te maken, het Islamitisch Sharia Appel, want zowel Balkellende als Donner Kebab schijnen het wel fantastisch te vinden. Ook in de 17e eeuw waren gereformeerden geporteerd van de islam, want men had als credo: liever Turks dan paaps en men liep toen ook met fezzen rond met halve manen erop. Zie daarvoor: The embarassment of riches van Simon Schama. Dus deze gereformeerde hufters hebben een voorgeschiedenis.

 7. Ik luister niet eens na die pieter , ik woon elders zie het nieuws op mijn laptop,kan ik het met een klik doorschuiven naar het volgende item.

 8. [11] Als Anno niet in het eeene nep-koninkrijkje woont, verblijft hij in het andere …. Biiiiig deal …

  Dachie werrekeluk dat militaire coupes zonder medeweten en medewerking van de monarch plaatsvinden … zolang men die niet heeft opgeknoopt?

Comments are closed.