(Wijsheid van de scheurkalender:)

Als een politicus tegen jou zegt:”We zitten allemaal in de zelfde boot”, dan moet je op je hoede zijn.

-Waarom?

-Hij bedoelt dan dat hij kapitein wil spelen en dat jij kunt roeien!

3 REACTIES

  1. [ironie] Door niet te stemmen heb je aangegeven geen inspraak te behoeven in het bereiken van een werkbare kapiteinsconsensus. Het is echter in beginsel het algemeen belang, dus ook jouw belang, dat de boot in beweging is. Daarom rust de morele verantwoording om de boot te laten bewegen ook op jouw schouders. Schouders die overigens sterk genoeg zijn om die last te kunnen dragen en er zo mogelijk nog een extra schepje bovenop te doen zodra er drenkelingen aan boord genomen worden door de kapitein. [/ironie]

    Roeien kreng! Make me move!

Comments are closed.