Melanie Sijber, 15 jaar geworden, is het zoveelste slachtoffer van gepruts van rechtbanken en Tbs-klinieken.

Haar moordenaar is een tbs-klant die vast heeft gezeten wegens een reeks van gewelddadige verkrachtingen. Hij is op de maatschappij losgelaten op last van een rechtbank, deze keer tegen het advies van de kliniek waar hij werd behandeld.

De gevolgen zijn bekend: een 15-jarge is op een verschrikkelijke manier verkracht en vermoord door deze psychopaat en niemand is verantwoordelijk.

Intussen is gebleken dat hij minimaal nog een verkrachting + moord op een ander tienermeisje op zijn geweten heeft, gepleegd tijdens een proefverlof toen hij nog in de kliniek zat.

En toch worden de betrokken rechters en behandelaars, die rechtsreeks persoonlijk verantwoordelijk zijn voor het verlies van deze twee jonge levens niet aangesproken: zij wassen hun handen in Pontius Pilatonische-onschuld en gaan over tot de orde van de dag en laten de volgende psychopaat los op de samenleving met alle gevolgen van dien en wij accepteren dat gewoon omdat het door de staat bovenonsgestelden zijn.

Waarom worden er geen foto’s met naam en adres van de betrokken rechters en behandelaars overal op muren geplakt, zoals dat gebeurt bij pedofielen ?

Die rechters en behandelaars zijn niet minder gevaarlijk gebleken dan menig pedofiel.

Overigens ben ik van mening dat dit soort psychopaten niet te genezen is en dat het beste voor iedereen is om ze na de eerste keer op te knopen, dan ben je er meteen vanaf. Als dat was gebeurd dan hadden Melanie Sijbers en dat andere meisje nog geleefd.

32 REACTIES

  1. [30] Sander, weet je wat mij nu ook opvalt? Vrijdag werden de andere, eerdere verdachten van 27 en 38 jaar in de media expliciet aangeduid als zijnde "niet meer verdacht". Nu, Zondag, meldt Omroep Brabant echter dat deze personen dan wel op vrije voeten zijn, maar ook nog steeds als verdachte worden gezien. Opmerkelijk, net wat je zegt.

  2. Niet iedere tbs er is een moordernaar of verkrachter.
    Mijn kind heeft tbs omdat ze twee keer personeel van de ggz heeft bedreigd.
    Dat is niet goed te praten, maar al ruim vier jaar in de tbs is dan toch wel erg lang. Zij ziet veel mensen de vrijheid in gaan die voor veel ergere dingen daar zitten.Volgens mij zijn ze in die klinieken zelf bang voor de gevaarlijke gekken en die worden dan weer snel geloosd.

    http://www.indetbs.nl

Comments are closed.