Toen een lezer ons aanraadde mee te doen aan de wedstrijd voor de beste Blog, (BOB, The Best of Blogs), en we zagen dat er een categorie “Nieuws en Politiek” was, durfden we het aan.
Wij denken dat we inderdaad het beste Nederlandse blog op dit gebied zijn! En het enige met een echte principiële visie.

Gedurende de “nominatie periode” kregen we steeds meer steun, en we waren dan ook redelijk tevreden toen we vernamen dat we bij de eerste 10 blogs waren in de categorie Nieuws en Politiek. En wel op plaats 9, en zelfs als de enige Nederlandse blog!

Wie keken raar op toen we daarna merkten dat we daardoor niet terecht kwamen bij de tien Nederlandse genomineerden, en dus niet zouden kunnen meedoen met de echte wedstrijd.
Tot onze niet geringe verbazing zagen we toen op onze plek de blog van Wim de Bie verschijnen:
bieslog.vpro.nl/programma/b…

Vreemd, jammer.
Mogelijk komt onze Project Manager, Bud, hier nog wat uitgebreider op terug.
Hier wilden we u slechts op de hoogte brengen, en bedanken voor het vertrouwen dat u in ons stelde door ons op zo’n grote schaal voor te dragen.

8 REACTIES

 1. Wie weet WIE er allemaal wel niet TEGEN gelobbied hebben … Het maakt overigens geen eene RUK uit.

  Maar als meer heikele zaken hier aanhangig wordt gemaakt, dan weet ik zeker dat de hoeranisten op af komen.

  En DAAR reageer ik ook graag op …

 2. Ik weet wel een betere plek om de aandacht van journalisten te trekken.

 3. [3]
  Trouw biedt een gemodereerde mogelijkheid reacties op artikelen te posten. Dat zal bij ACP, die zich niet in behoorlijk Nederlands kan/wenst uit te drukken problemen opleveren, maar voor hen die inhoudelijke kwaliteit laten primeren boven schelden en schofferen hoeft het geen probleem te zijn.

 4. IS de vrijspreker geeindigd op negen? Tussentijds waren we nog op weg van zeven naar zes. Jammer. Toen ik las dat er een ‘jury’ aan te pas zou komen, was mij eigenlijk al duidelijk dat de kans klein was op wat mooie publiciteit.

 5. [4] Probeer eens of het lukt om een Vrijspreker-artikel als reactie geplaatst te krijgen.
  Ik ben benieuwd.

 6. [6] FOOB snapt er geen eene ruk van … want het gaat errom dat de hoernalisten achter je aangaan en dus HIER naartoe komen ( waar zij zich om de oren laten slaan, en niet andersom). En zij zullen zich verschrikkelijk moeten beheersen niets te zeggen. Zo hadden wij ooit steeds een Charles Groenhuysen (die NOS man was in Washington) Later kreeg hij ruzie met hoofd hoernalist Laroes (die zelf ook steeds stiekkum meelas) en wat bleek?

  Groenhuysen was al lang naar onze kant overgelopen. Dat nu vind ik veel belangrijker dan steeds de Libertarische boodschap vergeefs rond te toeteren.

  Bovendien waarom zouden wij naar HUN toe gaan waar je binnen de kortste keren wordt geband. Zoals ik bij de NOS en de NCRV.

  Geef mij maar een HOT blog … En laat deze zijn zoals The Christian Science Monitor (waar de eigenaars een soort extreem garristelijkheid aanhangen, en dat hier "Libertarisme" heet) maar steeds met beide benen stevig op de grond staan, zodat in real time inhoudelijk gediscussieerd kan worden …

  Weliswaar zullen libertariers die graag tegen elkaar glimlachen niet zo happy zijn, maar so what? Zij kunnen ook gelijk een veeg uit de pan krijgen … wat mij betreft.

 7. [6]
  Hub,
  je zit vast aan de beperking van 1000 tekens. Een link zal wel lukken denk ik.

Comments are closed.