2 REACTIES

 1. Niet in Nederland tijdens de Tweede Kamerverkiezingen?
  Stemmen vanuit het buitenland
  Op 22 november 2006 vinden in Nederland de Tweede Kamerverkiezingen plaats. Tijdens deze verkiezingen kunnen alle Nederlandse kiesgerechtigden hun stem uitbrengen. Niet alleen alle kiezers in Nederland, maar ook kiezers met de Nederlandse nationaliteit die in het buitenland wonen of er wegens beroep, of beroep van partner of ouder, tijdelijk verblijven kunnen hun stem uitbrengen.

  Tijdens de Tweede Kamerverkiezingen dit jaar wordt de mogelijkheid geboden om te stemmen via internet voor Nederlandse kiezers in het buitenland. Het doel van stemmen via internet is het vergroten van het stemgemak voor deze groep kiezers. Hiervoor moet u zich wel op tijd registreren.

  Registreren
  Bent u op de dag van de verkiezingen in het buitenland wegens beroep of werkzaamheden van uzelf of van uw partner of ouder? Dan dient het registratieformulier M3 uiterlijk 25 oktober in bezit te zijn van uw eigen gemeente in Nederland.

  Wilt u zeker weten of u inderdaad in aanmerking kunt komen om vanuit het buitenland te stemmen? Of wilt u het registratieformulier downloaden? Ga dan naar http://www.kiezenuithetbuit… Ook vindt u hier meer informatie over stemmen via internet.

  http://www.arnhem.nl/sites/
  simpel, je registreet jezelf even , want je gaat naar het ‘buitenland ‘ ( maar je blijft bij nader inzien toch thuis, ken gebeure) , je krijgt een code toegemaild en daar stem je vrolijk mee op 22/11 , THUIS !

  Anno

 2. [1] En stem je dan allemaal blanco?
  Of weet je een integere politicus aan wie je het mandaat kunt geven om over jouw salaris te beschikken?
  Graag advies wie dat is!!

Comments are closed.