Twintig jaar geleden nam Willy De Clercq, die soms doorgaat als de geestelijke vader van Guy Verhofstadt, het initiatief voor het beruchte ‘charter van de belastingplichtige’.

Kwatongen beweren dat hij dat alleen maar deed om zelf aan vervolging voor fiscale fraude te ontsnappen, maar goed. Het charter zorgde er in ieder geval voor dat de burger een ietsje meer bescherming kreeg tegen de heksenjachten van de tollenaars.

Zijn poulain Verhofstadt heeft echter niet alleen toegestaan dat het land nu helemaal geregeerd wordt door belastingambtenaren met een gestapo-mentaliteit (en zonder verstand in vele gevallen), maar is nu zelfs zo laag gezonken dat hij zich ertoe liet verleiden het bankgeheim, of hetgeen er nog van overblijft, op te heffen.

Tot op heden mag de belastingadministratie geen gebruik maken van gegevens die zij verzamelt bij het controleren van banken voor het belasten van haar klanten. Een vraag om informatie aan de bank kan alleen via gerechtelijke weg. Maar onze “liberale” premier kon de druk van de linkerzijde van paars niet weerstaan, omdat de begroting 2007 alleen maar een schijn van evenwicht kan worden aangemeten als er inderdaad 1,3 miljard aan extra inkomsten worden binnengehaald door een verbeterde strijd tegen de fiscale fraude.
En daarmee breekt het tijdperk van de datamining en het vermogenskadaster aan. Nog enkele jaren en het chartaal geld zal verdwijnen. Dan zal leven alleen nog mogelijk zijn bij de gratie van de staat. Alles wat er over jou te weten valt zal de staat weten en niets zal nog kunnen zonder het girale geld dat de staat je ter beschikking stelt. Iedere overtreding zal aanleiding geven tot een onmiddellijke inning van de boete die met een automatische incasso van je rekening af zal gaan. De boete zal bovendien recht evenredig zijn met de grootte van je volledig bekende vermogen. De burgerlijke dood die de Franse revolutie wist af te schaffen wordt heringevoerd onder de vorm van een burgerlijke coma.

En wat zegt de beleidsverklaring over deze ingrijpende maatregel? Niets. En de media? Een oorverdovende stilte. Googlet u ‘bankgeheim’ maar even.

In deze donkere tijden heb ik voor u allen maar één advies: VLUCHT!

8 REACTIES

 1. Belgie is met Luxemburg en Oostenrijk een van de laatste landen van de EU, dat het bankgeheim (nog) respecteert. Nederland gaat al lang onder het fiscale juk gebukt. En het belooft alleen maar veel erger te worden.

  Voor de mogelijkheden en gevolgen van een VLUCHT naar het buitenland zie:
  http://www.wereldexpat.nl/n

 2. De VLD onder de socialist Verhofstadt is net zo diep gezonken als de VVD onder de socialisten Rutte en Dijkstal. Zij plegen niet alleen verraad ten aanzien van hun oorspronkelijke principes, maar consolideren de macht van de staat en superstaat in wording. Zowel de VLD als de VVD zijn vurige aanhangers van de Europese (Sovjet) Unie. Wie op hun stemt krijgt de dictatuur er gratis bij. Te walgelijk voor woorden.

 3. [2]
  Inderdaad, Albert.
  Ik ontmoet steeds weer mensen, die denken, dat het met dit soort partijen zoals de VVD "wel goed zit".
  Niets is minder waar natuurlijk.

  Leg ik dan vervolgens bijvoorbeeld de vraag voor: "Weet je eigenlijk, dat de nieuwe Zorgwet van Hoogervorst formeel betekent, dat je je niet meer particulier tegen de z.g. "basisrisico’s" kunt verzekeren, maar verplicht wordt mee te betalen aan een peperdure nepverzekering van staatswege, waarover niets meer te kiezen valt en die bovendien steeds verder uitgehold wordt ?"

  dan krijg ik strijk en zet een borreltafeldiscussie.

  Die mensen wensen zich blijkbaar niet eens te realiseren, dat het ook bij de Zorgwet weer eenvoudigweg gaat om een ordinaire verkapte belastingmaatregel. Nog even en de premies worden verplicht automatisch door de belastingdienst ingehouden en doorbetaald aan de zorgverzekeraars.

  Na de fiscalisering van het ZORGstelsel zal een volgende stap zijn: de FISCALISERING van het BANKwezen.

  Groet,
  SpyNose.

 4. Er gaan geruchten dat de burgermanifesten van Verhofstadt, die hij zelf grotendeels liet vernietigen en uit de handel halen na ’99, op het internet gaan komen.

  Enfin, er gaan heel concrete "geruchten"…

  😉

 5. [4] Alleen al deel 1 zou mooi zijn. Dan is elke dag te zien hoever Guy daarvan is afgedwaald toen hij de macht zag lonken.

  VRAGEN:
  1.Stuurt iemand uit België dit bericht ook door aan Guy?
  Ik denk dat hij daar wel prijs op stelt.

  2. Is er in België (nog) helemaal geen vereniging of actiegroep die de verplichte stem-opkomstplicht wil afschaffen?

 6. Arjen,

  JIJ : In deze donkere tijden heb ik voor u allen maar één advies: VLUCHT!

  Ik : Goed idee aber….waar naartoe ?

  Groetz,

  Cincinnatus

 7. [6]
  Misschien naar Guyana.
  Waar u zich veilig kunt wanen tegen die boze buitenwereld.

 8. Het verheugt ons zeer om te moeten constateren dat er hier en daar toch nog wat mensen wakker worden of tenminste uit een soort van roes, ontkenning of sluimering ontwaken.

  Toen ik in 2000 Project L.U.C.I.D — het 666 universeel controle systeem vertaalde en samenvatte had je de reactie en het gehoon van lieden die hun kop onder het maaiveld hadden moeten horen.

  Texe Marss was een radicaal, een extremist, werd nog net niet als een lid van de KKK bestempeld. En een onderhuise chip om de wereldbevolking te identificeren en te chippen ? Dat kon niet, dat was SF, dit was veel te ver gezocht, En, dat zou onze ‘democratie’ toch immers nooit toestaan. De stakkers !

  Inmiddels weten we wel beter.

  Checkout de volgende URL’s en wordt een een keer keihard wakker (als dit nog niet het geval is).

  Van deze zgn democratie is niet veel meer over, vooropgesteld dat er al sprake was van een soort van democratie, De ene na de ander privacy en vrijheidsberovende wet wordt er door heen gejast door lieden, waaronder politici in binnen- en buitenland, die aan de touwtjes hangen van de illuminiaten en de NWO in het algemeen.

  Eindtijd Informatie Web
  http://83.161.104.6/henryv/
  911 en de leugens/onwaarheden van de offciele versie:

  http://83.161.104.6/henryv/

  en Project LUCID — het 666 universeel controle systeem van het beest

  http://83.161.104.6/henryv/

Comments are closed.