Wie heeft gezegd dat België een land is waar integratie moeilijk is ?

Een paar snuggere jongens hebben een simulatie becijferd hoeveel de familie Bouziane kost aan de Belgische gemeenschap .

Deze gebaarde heer, Imam te Brussel die, na te hebben verklaard dat men zijn eigen vrouw mag slaan, is voorlopig door België uitgewezen.
De stad heeft als sociale en islam-tolerante instelling de polygame gezinssituatie van Mijnheer Bouziane goedschiks aanvaard.
Zij heeft aanvaard dat zijn tweede vrouw hem vervoegd in België zonder haar een verblijfsvergunning uit te reiken.
Maar aangezien al zijn kinderen in België geboren werden zijn zij echte Belgen.
Daardoor kan zij, zelfs zonder papieren, niet uitgewezen worden.
Imam Bouziane, ook wanneer hij veel kritiek heeft op het Westen, vraagt altijd aan alle moslims, om de wet van het land waar zij leven, te eerbiedigen .
Hij is zeer gelukkig wanneer Belgen zich tot de rechte weg van de islam bekeren.

Imam Bouziane heeft met ieder van zijn vrouwen 8 kinderen, dus 16 in totaal.
—1) Zijn tweede vrouw is echter geen echte echtgenote, zij wordt door België als “een alleenstaande ouder” beschouwd.
Zij geniet dus van een uitkering A.P.I. (allocation parent isolé) die 707,19 euro voor een ouder met 1 kind bedraagt, te vermeerderen met 176,80 euro per aanvullend kind = (+) 7 x 176,80 Eur. Ofwel een totaal van 1944.79 euro.
—2) Voor haar 8 kinderen geniet zij ook elke maand 978,08 euro kinderbijslag.
—3) 2 van de kinderen zijn minder dan drie jaar dus geniet zij ook nog “A.P.J.E” ( allocation pour jeune enfant). zijnde
161,66 euro x 2 = 323,32 euro.
—4) Als alleenstaande ouder geniet zij ook nog van een woontoelage (Allocation d’aide au logement ) van 300 euro .
—5) Met 8 kinderen heeft mevrouw Bouziane-2 absoluut geen tijd om te gaan werken, te meer daar Imam-lief niet kan dulden dat zijn moslimvrouw in de nabijheid zou komen van andere verderfelijke westerse mannen.
Dus geniet zij ook van een R.M.I. ( leefloon ) zijnde 417,88 euro plus 167,15 euro/kind maakt in totaal 1755,08 euro.
—6) Onder de 8 kinderen zijn er vier schoolgaand, dit geeft recht op een recent gestemde tegemoetkoming voor aanvang schooljaar van 257,61 euro X 4 = 1030,44 euro zijnde een maandelijks bedrag van 85,87 euro.
In totaal ontvangt Mevrouw Bouziane-2 dus 5296,14 euro per maand. (213 656 Bef.)

De heer en Mevrouw Bouziane-1: met hun 8 kinderen krijgen 978,08 euro gezinstoelagen iedere maand + 2 uitkeringen voor jonge kinderen 323,32 euro + uitkering huisvesting 300 euro + RMI voor gehuwd paar (626,82 euro) + 8 kinderen (1337,20 euro)! zijnde 1964,02 euro + uitkering voor aanvang schooljaar 4 kinderen X 85,87 euro.
De Heer en Mevrouw Bouziane-1 ontvangen dus 3651,29 euro per maand.

HET POLYGAME MOSLIM-GEZIN BOUZIANE ONTVANGT DUS IN TOTAAL EEN BEDRAG VAN 8947,43 EURO PER MAAND! ! !
(360 938 Bef.)

Mediteer, revolteer, schreeuw het uit . . . . . . . . . .
maar blijft zeker hard werken en betaal trouw je sociale bijdragen, en vooral ” WEES VERDRAAGZAAM ” ! ! ! !

Stuur dit bericht door aan alle belastingsbetalers in dit land !
Want Bouziane, hij betaalt geen eurocent belastingen ! ! !
——————————————
Ingezonden door Werner
RED: We vermoeden dat de uitkomsten in Nederland niet veel zullen afwijken.

42 REACTIES

 1. [30]
  Albert S.,
  Die verzorgingsstaat breekt zichzelf toch al af ? EU-politici zijn druk bezig een staat van multiculti armoedzaaiers te creeren.

 2. [31]
  Pleuropa VERPAUPERT eenvoudig zienderogen en wordt een grote DDR … dat uiteindelijk ook net zo failliet gaat.

  Terwijl men zich in Nederland gedraagt als de kleine kruidenier die het hoofd niet langer boven water kan en daarom aan de grotere (Brusselse) winkelketen gaat.

  Daarmee probeert hij nog zo lang mogelijk zijn "kinderen" niet de illusie te ontnemen dat zij eigelijk maar hele arme drommels zijn, en zij het in realiteit nooit echt goed gehad hebben.

 3. Wij zijn nog slechts een natie van goore vale klerken, in blikkerige gemotoriseerde kinderwagens die veels te hard langs de wegen jagen, in plaats van een volk van risico dragende ondernemers met grote durf als een paar eeuwen geleden.

  De belangrijkste reden daarvan is een mentaal totaal gedegenereerde monarchie die van huis uit ook al niet tot de snuggersten behoren. Anders hadden zij wel op een hier premier aangedrongen, als een Lee Kuan Yu, die van dit land een onafhankelijke, zelfstandige, soevereine en welvarende handelsmogensheidje met een harde valuta had weten te maken.

  Maar iemand die vaagjes in die richting dacht werdt prompt VERMOORD door een goore vale klerkenfiguur omdat hij "het evenwicht" zou verstoren …

  Er zijn duidelijk veel belangrijkere zaken dan het opgeklopte "libertarisme" … (en dat NERGENS een rol speelt) …

 4. [35] Yaaaa … als een zuiver filosofische opstel is er wat voor te zeggen … Althans is het een eerlijke poging om positieste verklaren, Vanuit de (machts) politiek bekeken, en ALLE politiek draait om macht, is het echter een VOD dat totaal van de realiteit is losgemaakt …

  Zoiets als hoe religieuzen het hiernamaals steeds proberen te projecteren …

  Nu zou je moeten weten dat ik als vijfjarige voor het eerst een "echte" film zag … Tom Sawyer. En ik deed het zowat in mijn broekie tijdens die voor mij zeer angstige begraafplaats scene. Toen werdt ik als kind echter heel erg kwaad, want waarom doet die vent die de opnamen maakte, en daar toch ook ter plaatse aanwezig was, nu niks …?

  Vandaar is het bergafwaards gegaan … ik houd NIET van fictie, enwel omdat er steeds zo onwaarschijnlijk veel toevalligheden in voorkomen. Ik word genaaid … en ik kan mij er niet in verliezen …

  Net zo min als in "Atlas schrugged’ dat ook nog een dubbele agenda heeft en politiek zeer "far fetched" is .

  Maja .. sommigen lezen voor hun plezier de bijbel …

 5. ja weg met de verzorgingstaat ,laten al die gehandicapten fysiek of verstandelijk maar lekker werken voor de kost of ze nou lvg of zwaar gestoord zijn…en die oude van dagen? nou als ze nog kunnen lopen ,lekker de handjes laten wapperen….ga maar foldertjes lopen of het AD met hun rollators….

 6. [37]
  Een wel zeeeer serieuze en uiterst verstandige voorstel van Linda, want hoe meeer de mensen worden geholpen hoe meeeer "hulpbehoefenden" zich zullen aanmelden … Ik zou zeggen begin met het aantal "hulpverleners" te halveren … dan haakt men ook zoveel eerder af …

  Hi … hi … hi … zal Layla wel zeggen. Of niet soms?

 7. [37]
  linda,
  Is het dan niet in wezen gewoon een kwestie van eerlijkheid en moreel fatsoen om vanaf 18 jaar ofzo voor je eigen leven (en risico’s) op te komen en je eigen kostje te verdienen i.p.v. levenslang te leunen op een door een willekeurige en wisselende collectiviteit gesteund anoniem staatsapparaat, dat een willekeurige "orde" instelt die willekeurige belastingen heft en willekeurige beslissingen neemt ?

 8. Is het niet zo, dat je volgens Islamitische wetten (Sharia), alleen meerdere vrouwen mag hebben als je ze ook allemaal kunt onderhouden?

  Bigamie = dus geen enkele uitkering accepteren en zeker niet geven…
  Dat deze man het accepteert (en zijn vrouwen, die al helemaal geen geld zouden mogen krijgen, laat staan aannemen van andere mannen, dan is het een hoer), bewijst de godvruchtige (godslaterige) hypocrisie van dit soort geloofsfanaten (lees geloofsmongolen).

  En hetzelfde geldt voor prekende pastoren, die niet met z’n handjes van kleine kinderen af kan blijven. Voor de rabbi, die Gij zult niet doden, maar wel fosforbommen op libanese kinderen gooien, aanghangt. Etc. Etc. Etc.

 9. [40]

  Wat een genuanceerde en evenwichtig reactie dat toevallig op het zelfde fenomeen duidt … religien zijn de GEEZEL des mens.

  Het wordt werkelijk tijd dat deze civilizatie ten einde loopt …

 10. Als u dit leugenachtig racistisch haatbericht publiceert, dan moet u ook de correctie publiceren.
  http://www.diversiteit.be/C
  http://www.blokwatch.be/con
  Ik kan begrijpen dat u vind dat het kindergeld en vervangingsinkomens te hoog zijn, maar argumenteer hierover met het juiste cijfermateriaal!
  Ik lees in uw huisregels dat u voor vrije meningsuiting bent. Inclusief beledigen? Hebben jullie problemen met laster en eerroof? Leugens?
  Wat hebben we dan nog aan vrije meningsuiting?

Comments are closed.