Nu kletst ze weer over wat Madonna met haar eigen geld mag doen.

En als Madonna er iets anders mee doet, probeert Agnes de moraalridder uit te hangen.

Waar bemoeit ze zich mee? Ze lijkt wel een politica!

Wij schreven eerder over de adoptie van Madonna van een 13 maanden oud jongetje uit Malawi. *)
Ondertussen is het gelukt het kind, David Banda, naar de woning van Madonna te brengen.
Nu is Madonna ook nog bezig met het adopteren van een negermeisje.

Dat maakt Agnes van Ardenne boos. Zij wil liever dat kinderen in het weeshuis in Afrika blijven, daar honger lijden en een gebrekkige opvoeding krijgen. Dat de vader en verdere familie van het kind blij zijn met deze mogelijkheid voor hun kinderen, deert deze CDA-dame niet.
“Ze vindt dat je kinderen niet weg moet halen uit hun omgeving, maar ze juist daar moet ondersteunen.”
Ja, Agnes is gewend om met het geld van anderen mooi weer te spelen. Zij is gewend om u te vertellen wat u moet doen.

Agnes:”Mensen gaan naar een arm land waar weinig of geen adoptieregels zijn en kiezen het mooiste kindje uit”.
Nou en ?? Had ze het lelijkste kindje moeten uitkiezen?
Als Agnes vindt dat kinderen beter in hun eigen land kunnen opgroeien, wat let haar dan om dat te financieren met haar eigen geld?

Zolang adoptie vrijwillig gaat, in overeenstemming met de ouders, heeft Agnes daar geen fluit mee te maken.

Als adoptie door misdadigers gedaan wordt, die bvb kinderen opkopen onder vals voorwendsels, om bvb de organen te gebruiken of op te voeden voor prostitutie, dan is dat bedrog op de meest afschuwelijke en verwerpelijke manier.. Dat daar tegen gevochten wordt, is terecht. Maar dat is wel een andere zaak

——————————————–
*) Mag Madonna negerkindje adopteren? En de discussie.
www.vrijspreker.nl/blog/?it…

3 REACTIES

  1. En het is een NEP-"Ardenne" ook nog … wijven proberen steeds door huwelijk en op-de-rug-liggerij omhoog te klimmen … of beter van te worden en zeker zoveel mogelijk de baas te spelen. Kijk maar naar de society protie als een Jackie boevier-Kennedy-Onasis-Templeton of dat dat mens van Heinz-Kerry of Neeltje Blah de Blah Blah.

  2. Agnes heeft als hoogst genoten opleiding een opleiding als apothekers-assistente. Een denkniveau wat zij nooit onstegen is.

  3. Dit doet me om de één of andere reden denken aan een liedje van Jasperina de Jong, over abortus. Daarin speelt zij een vrouw die moreel bezwaar heeft tegen abortus, maar zich daardoor "genoodzaakt" ziet het ene na het andere kind op latere leeftijd om zeep te helpen. De leukste passage was iets van (uit mijn hoofd): "We hadden ook nog kleine Peer. Wat deed die bengel ook alweer? Op het vloerkleed plassen, heb je ooit! Ik heb hem in de vaart gegooid. En ik dacht blij en opgelucht, daar drijft een Peer, en toch geen vrucht. Want dat zou onfatsoenlijk zijn. Een vrucht afdrijven is niet fijn!" 😉

Comments are closed.