De verkiezingsuitslag was nog niet goed en wel bekend, of de Nationale Staatsomroepbende (NSB) maakte bekend, dat de overgrote meerderheid van uitheemsen (allochtonen) op linkse partijen heeft gestemd. Wie had nou anders verwacht ? En geef ze eens ongelijk. Je mag van geluk spreken, als je als allochtoon betaald werk vindt, dus ga je voor een “uitkering”. Dat is trouwens het eerste woordje Nederlands (zoniet het enige), dat een allochtoon leert, zodra hij Nederlandse “aspiraties” vertoont.

De verantwoordelijke Nederlandse politici en autoriteiten weten al lang, dat het leeuwendeel van de allochtonen kansarm is. Ze weten ook al lang, dat dit een ideale voedingsbodem is voor rassenonlusten, e.d. Recente voorbeelden ziet men in Frankrijk, Libanon en Irak. Aanslagen, politieke moorden, rassenrellen en wat dies meer zij, zijn aan de orde van de dag.

Om dit te kunnen beheersen heeft Nederland een goed opgeleid politie-apparaat nodig, nietwaar ?
Daarom heeft men in Nederland besloten de politie een soort niet-Westerse culturele antropologie-cursus aan te bieden.
De eerste cursussen “islamistiek voor Nederlandse politiefunctionarissen” zijn al begonnen. Locatie: Marokko.
Er zijn zelfs al -nog geheime- plannen om de Nederlandse politieambtenaren ook naar Turkije, Somalie, Kurdistan, Senegal, Bosnie en Iran te sturen. De politie-academie krijgt het druk.

Uiteraard zullen ook taalcursussen niet mogen ontbreken. Daarom zal men de politie straks in het klaslokaal druk bezig zien met het leren van Berbers, Arabisch, Turks, Somalisch, Kurdisch, Senegalees en Iraans. En uiteraard de bestudering van de heilige koran en de shari’a. Dit worden verplichte vakken. Pas na gebleken voldoende culturele en taalkundige vaardigheden kan het politie-diploma worden uitgereikt.

Maar dan zijn we er natuurlijk nog niet, want waarom zouden die brave jonge ambtenaren-in-spe alleen kennismaken met de Islamitische cultuur ? Dat riekt naar discriminatie (of wellicht diskriminazi). Nee, ze zullen toch minstens iets moeten afweten van Oost-Europese culturen, zoals Poolse, Hongaarse, Roemeense, Bulgaarse, Kroatische en de Servische cultuur.
Zo zullen zij straks ook vloeiend Pools, Hongaars, Roemeens, Bulgaars en Servo-Kroatisch spreken om Oost-Europese hangjongeren en criminelen zinvol te kunnen bezighouden.

En ik zou nog bijna de voormalige Westelijke kolonieen vergeten: Aruba en de (toekomstige) gemeenten, Curacao, Bonaire en de bovenwindse gemeenten, alsmede Suriname.
De beheersing van het papiamento in woord en geschrift is slechts een minimumeis om het beroep politie-agent überhaupt te mogen uitoefenen en dan nog slechts in speciale aangewezen wijken.

Kortom, als men wil, dat Nederland veiliger wordt, moet men voortaan vooral op de traditionele partijen, zoals CDA, PvdA, SP, VVD blijven stemmen: dan weet men zeker, dat de politie-ambtenaren goed beslagen ten ijs komen, mochten er ooit onlusten in dit land uitbreken. Wat een verrijking voor Nederland, die multiculturele samenleving !

9 REACTIES

 1. Is het niet praktischer om uit die landen wat politieagenten in te huren om hun ‘landgenoten’ volgens eigen cultuur aan te pakken? Persoonlijk lijkt het mij best aardig om moslims volgens de sharia te berechten. Ik ben benieuwd hoeveel marokkanen dan nog een rechterhand hebben…

 2. [2] Maverick,
  Dat zou je wel zeggen, ja. Eenieder heeft het recht geoordeeld te worden naar zijn eigen recht. Kwestie van hoger recht (of hogerhand).

 3. Lang leve het multiculturalisme. Wie gaat dit allemaal betalen, ja u raadt het alweer de al uitgewrongen belastingbetalers. Het wordt tijd dat de politie zich eens meer ging bezighouden met het oplossen van misdaden en de rechtbanken langere straffen gaan uitdelen en de buitenlandse criminelen pardoes het land uitzetten. Veel efficiënter, veel goedkoper en bevordert de veiligheid.

 4. Jullie zien alleen de buitenlandse criminelen. Van de anderen hoor je weinig of bijna niet!

  + Hebben jullie u zelf eens afgevraagd waarom die mensen aan criminaliteit doen? Omdat ze het beu zijn van mensen zoals jullie

 5. [6] Tuurlijk hoor je van de anderen ook, maar inderdaad minder. Procentueel zijn het er ook minder. En gerekend naar ‘hun’ groepsgrootte zijn het er zelfs veeeeel minder…

  Uitvreters leven nu eenmaal graag op andermans zak, ongeacht hun afkomst. En het is nu eenmaal een aantoonbaar feit dat er meer import-uitvreters zijn dan eigen kweek.

 6. Ik heb niet gezegt dat er minder buitenlandse criminelen zijn. 😉

  Maarja zoals eerder gezegt. Het is jullie schuld;)

  Alle ciaoooooooooo

 7. Ik vraag me af wie Karmen met "jullie" bedoelt en hoe ze zo precies weet, wat HET motief is van "de buitenlandse criminelen."

Comments are closed.