Een echt klassieke leugen is dat Nederland een echt vrij land is, een leugen die vrijwel elk aspect van de Nederlandse samenleving betreft. Wel gaat deze stelling voor je op als je pedofiel bent.

Het AD meldt dat een bescheiden 59% van veroordeelde pedofielen geen celstraf krijgt maar een boete of werkstraf. Wel moeten we begrijpen, zegt Algemeen Directeur van Gennip van Reclassering Nederland, ‘dat een werkstraf geen pretje is’. Verder is het zo dat als een pedofiel wel naar de gevangenis wordt gestuurd dat het om strafjes gaat van hooguit 3 jaar.

Echt recht geschiedt in Nederland, vindt vergeving door afbetaling. Iedereen is vrij zolang de staat er financieel op vooruit gaat. De staat is wat pedofielen betreft een soort van verbeterd ‘pimp’,’pooier’ of ‘Zuhalter’ geworden; waar elke normale pooier zijn ‘eigendom’ aan vrouwen heeft, zo heeft de staat ieders kind dat voor een relatief prikje genomen kan worden door elke pedofiel met een Nederlands paspoort.

4 REACTIES

 1. Je hebt duizend procent gelijk, maar DAT komt beste Samuel … zuiver en alleen omdat de hele rechtsstelsel en totale rechtsspraak in Nederland volledig is toegespits op het beschermen (van de zogenaamde rechten) van de wetsovertreders en kriminelen … in plaats van ter verdediging en ter behartiging van de belangen van het publiek in het algemeen en dat van de slachtoffers in het bizonder.

  Alle juristen in Nederland zijn aldus reeds tijdens hun opleiding bijvoorbaat intelectueel in dat opzicht gecontamineerd en bevooroordeelt. Of niet soms?

 2. [1] Helemaal niet,het "rechtssysteem" in NL is gericht op het instandhouden van de privileges van de kliek die dit land runt: (ex-)politici, ambtenaren, juridische kadavers en de 21e eeuwse houders van een kaapbrief,notarissen. Hierbij is het geregeld vrijspreken van criminelen en pakken van de slachtoffers en de kleine man collateral damage.

  Twee Amerikaanse ideeën die ze liever gisteren dan vandaag moeten invoeren hier is de verkiesbaarheid van de officier van justitie en de lekenjury.

 3. [2] Echt waar …? En ook NIET geloven in het bestaan van dat MPP-clubje? Uitgeloelt tegen CinCin …?

  Overigens (behalve in het Federale stelsel) zijn ook de rechters verkiesbaar, en hoeven rechters in bepaalde gevallen GEEN eens jurist te zijn (Justices of the Peace). Het rechtsprincipe daar is namelijk … beoordeelt te worden door gelijken …

 4. [3]
  Als iemand dit nog leest, de kliek die dit land runt is denk ik van een hoog gelegenheidsgehalte.
  De ontwikkeling van deze kliek is een natuurlijk voortvloeisel uit de sektarische en conservatieve aard van de nederlander. Een herhaling van zetten… in de 18e eeuw werden er ook massaal luizenbaantjes gecreeerd om aan vriendjes uit te delen.

Comments are closed.