Ik heb gisteren hier in Heiloo in het winkelcentrum gefolderd voor lijst 13, Geert Wlders. Niet helemaal mijn partij maar redelijk vijandig tegen de heersende kliek dus dat lijkt mij het minste kwaad.

Een mevrouw nam een foldertje van mij aan en vroeg wat Wilders ongeveer wilde.

“Om te beginnen 50% van de ambtenaren eruit” was mijn antwoord waarop die mevrouw mij de folder teruggaf met de mededeling dat zij ambtenaar was.

Waarop ik weer zei: “maar dat is ook in uw belang mevrouw, u krijgt hierdoor de kans om eindelijk een echte baan te vinden”.

10 REACTIES

 1. LOL! Groot gelijk, al kun je de ambtenaren misschien beter op andere argumenten overhalen. Een beetje als vliegen vangen met honing in plaats van azijn…

 2. Wladi zou zijn steekproeven nog even moeten voortzetten … tot hij een statisisch significante "sample size" heeft vergaard, zodat werkelijk BEVESTIGD kan worden hoe volledig AFHANKELIJK en overgeleverd het electoraat inmiddels is van (en aan) de neo-marxistische machthebbers.

  Nu weten wij reeds uit diverse bronnen dat het rond de tachtig procent ligt, waardoor als alle mensen die voor een meer geminmaliseerde verzorgingstaat zijn ter stembus tuigen zij tesamen op HOOGUIT een 30 zetels aanspraak kunnen maken, dat dan nog eens letterlijk versplinterd wordt tussen de diverse koetpartijtjes.

  Daaruit volgt dat een ieder die NIET met het huidige regeringsbeleid eens is (ONGEACHT wie de coalitiepartenrs zijn) het wel kunnen SCHUDDEN … omdat toch nooit enige wezenlijke verandering zal plaatsvinden.

  Daaruit volgt ook dat een ieder buiten de reguliere partijen die zich voor een kadaverzetel kandidaat stellen … of hondsnaive zijn … of als "parlementaire kadaver" eenvoudig op gewetenloze manier een graantje proberen mee te pikken ….

 3. Idee voor een folder bij de stem lokalen:

  Vraagt u zich nooit af,……..als u zometeen weer gaat stemmen :

  -Ben ik eerlijk naar mezelf als ik in het stemhokje sta, en maak ik een zelfstandige keuze,
  of laat ik mijn stemgedrag bepalen door wat anderen denken ?
  -Ga ik nu weer hetzelfde stemmen omdat ik altijd zo stemde en….vind ik dat een echt argument ?
  -Wil ik nou echt dát, waar ik op ga stemmen ?
  -Ben ik bang voor mijn eigen mening ?
  -Kijk ik meer naar de boodschapper of vind ik ideeën belangrijker ?
  -Dúrf ik te stemmen op de partij die ik wil of kan ik dat niet maken, wordt ik gehinderd door taboe’s ?
  -Realiseer ik me eigenlijk wel dat ik alleen verantwoording naar mezelf hoef af te leggen.
  -Vind ik dat ik moét stemmen op de partij waar ik écht achter sta ?

  *Als u altijd voor uw gevoel op de goede partij stemt is dat prima.

  *Als dat niet het geval is, en ook als u niet van plan bent te gaan stemmen, overweeg het dan nog eens.

  Bedenk dit:
  Uw stemgedrag heeft meer invloed op uw leven en dat van uw dierbaren dan u denkt !!

 4. [3] die beweerdt"
  "" … Uw stemgedrag heeft meer invloed op uw leven en dat van uw dierbaren dan u denkt !!""

  WAAAAROM zou ik mij "bedenken" …? Want ik ga helemaaaal NIET …

  In Nederland heeft stemgedrage NIETS en met NIEMAND wat te maken. Men wordt slechts verzocht een GOOI te doen naar hoe de politieke partijen de parlementaire kadaverzetels onderling gaan verdelen. Niets meer en niets minder.

  Geen wonder dat Onbestemd gevoel een onbestemd gevoel heeft … want hij weet echt niet waar tie over loelt.

 5. Ik zou best ‘ns met Wladi willen gaan folderen. Lijkt me een dag vol lol. 🙂

 6. [5] TSJAH … verkiezingen worden steeds lolliger … zal ook niet lang meer duren of daar wordt nog een officiele vrije dag van gemaakt …

 7. [5] ach het is wel geinig. ZO heb je de meeste mensen die zo’n ding gewoon aannemen of netjes weigeren. Dan heb je de figuren die op "foldertje, mevrouw/meneer ?" reageren alsof je ze vraagt hun broek uit te trekken en dan de primadonna’s die eerst zo’n ding aannemen en hem dan met veel theatrale ophef teruggeven: " oh nee, deze niet, oh nee oh nee" om daarmee hun politiek correcte afschuw uitgebreid te etaleren.

 8. We leven in een ‘echte democratie’; we kunnen geen wethouders kiezen, geen burgemeester, geen ministers, geen staatssecretarissen, geen minister president, geen staatshoofd.

  Overheden onderdrukken het volk, dat doen ze al duizenden jaren.

 9. [8] die wat hij zegt geheel BEVESTIGD ziet in de volgende samenvatting van de CIA:

  "" … chief of state: Queen BEATRIX (since 30 April 1980); Heir Apparent WILLEM-ALEXANDER (born 27 April 1967), son of the monarch
  head of government: Prime Minister Jan Peter BALKENENDE (since 22 July 2002) and Deputy Prime Ministers Gerrit ZALM (since 27 May 2003) and Laurens Jan BRINKHORST (since 31 March 2005); note – Prime Minister BALKENENDE tendered his resignation on 30 June 2006
  cabinet: Council of Ministers appointed by the monarch

  elections: NONE; the monarchy is hereditary; following Second Chamber elections, the leader of the majority party or leader of a majority coalition is usually APPOINTED prime minister by the MONARCH; vice prime ministers APPOINTED by the MONARCH
  note: there is also a Council of State composed of the MONARCH, heir apparent (SILLY WILLY dus), and councilors that provides consultations to the cabinet on legislative and administrative policy …"" https://www.cia.gov/cia/pub

  Het is gewoon zonde dat de Yanks geen behoefte voelen om hier "REGIME CHANGE" te plegen … Maar de boodschap blijft … om NIET TE STEMMEN

Comments are closed.