Waarom eigenlijk?

!++44++!

3 REACTIES

 1. Ik ga wèl stemmen, omdat (7.) ik de nadelen van het democratisch systeem denk te minimaliseren.

  Ik denk dat stemmen enkel in kleine groepen goed kan werken, dus op het meest lokale niveau, en het liefst op basis van vrijwilligheid.
  Nu is de ene stem op negen miljoen die ik nu heb bepaald niet lokaal of vrijwillig. Maar hij is me een stuk liever dan de ene stem op 300 miljoen (..and counting) die ik straks in de EU nog over heb wanneer het veto-recht de komende vier jaar het raam uit gaat.

  Als we iets willen veranderen, maken we het meeste kans als we klein beginnen. Bij een ‘Europees’ instituut van een miljoenen democratie maken we zelfs geen schijn van kans.
  Dus tracht deze ontwikkeling te blokkeren! Stem PVV!

 2. 6. Ik denk dat daarmee een "bepaald probleem" wordt opgelost.

  Ik zou dat "bepaald probleem" willen invullen met "hoge lastendruk". Oplossing zal niet helemaal realistisch zijn, ik hoop dan ook op een streven.

 3. Ik stem NIET omdat ik denk dat de gevestigde orde al helemaaal GEEN nep-mandaat van het volk nodig heeft. En dat allerlei wannabe partijtjes getolereerd worden als evenzovele blixemafleiders en afvalbakken voor het ongenoegen dat onder het volk leeft.

  Waarom zou ik mij voor de gek laten houden of gaan meewerken aan totale farce.

Comments are closed.