Verkiezingscampagnes en verkiezingen hebben helemaal niets met het landsbestuur van doen, dat doen de ambtenaren en dat vindt de eigen weg wel.

Het zijn eigenlijk een soort Missverkiezingen waarin het volk vrijblijvend punten mag toekennen aan de partij die het mooiste programma weet te drukken en dat vervolgens door een lijsttrekker laat verkopen die de beste act van betrouwbaar en sympathiek weet neer te zetten terwijl dit alles gesouffleerd wordt door het CPB dat de betrokken partijprogramma’s een solide glans moet geven met behulp van malafide doorberekeningen.

Uiteraard worden de partijen en hun lijstrekkers na de verkiezingen niet aan die partijprogramma’s gehouden, daar waren die dingen immers nooit voor bedoeld zodat niemand dat echt verwacht.

Deze shows worden voor ieder denkbaar publiek gegeven, zelfs onschuldige kinderen van 9 tot 12 worden hiermee lastiggevallen in het noSS Wouterjugend journaal waar uiteraard Wouter, Jan en Femke voorspelbaar automatisch bovenaan eindigen omdat verstandige rechtse ouders (zoals ik) hun kinderen niet naar die linxfascistische rotzooi laten kijken.

Het vergiftigen van onschuldige kinderzieltjes volgens de langgevestigde socialistische traditie.

Politieke pedofilie van het zuiverste water dus.

11 REACTIES

 1. Wladi, je hebt nog enigszins in de hand of je kinderen wel of niet naar het jeugdjournaal kijken, maar niet wat ze je kinderen op school voorschotelen, tenzij je ze op bepaalde dagen thuishoudt.
  Ik hoorde dat in Roosendaal (en dat is beslist niet de enige plaats) op een bepaalde school morgen Rita Verdonk een uur met een geselecteerde groep kinderen komt discussiëren. De rest van de leerlingen mag luisteren – géén ouders of zo toegestaan.
  "Discussiëren" met die gehaaide Rita! Die veegt de meeste, geharde, politici al zo van tafel. Dit is je reinste indoctrinatie.
  Ouders mogen in deze tijd wel extra goed opletten wat er op de scholen van hun kinderen op het programma staat.

 2. Wat Wladi hier zeer accuraat beschrijft is de uiteindelijk funeste en kwalijke symbiose tussen het "bewogen" neo-marxisme en een uit machtsverlangen sjosjialistische monarchie … op hun laatste benen.

  Wat zij met elkaar gemeen hebben zijn de nooit aflatende pogingen om iedereen te harsensspoelen en het hardnekkig blijven opvoeren van de POPPENKAST "demekrasjie" (als zouden politieke pachters en partijen het volk vertegenwoordigen).

  Het krimininele ervan is de openlijk DECEPTIE dat echt verschil uitmaakt voor welke partijen en "kandidaten" men gaat "stemmen", terwijl het tegendeel een feit is.

  Allemaal errug genoeg ware het niet dat precies dezelfe lieden land en volk inmiddels hebben uitgeleverd aan de Brusselse Bierkaai, en zij zichzelf met de uitzuigers aldaar hebben gefuseerd.

  Mijn positie …. ? Hier valt NIKS te stemmen. En men kan omwille van het eigen geweten het ook beter NIET doen.

 3. [1] Relax, Sara. "A man convinced against his will, is of the same opinion still".

 4. Was of ben je zelf betrokken bij een van die politieke partijen met dat soort partijprogrammas?

 5. Miss Partijprogramma Verkiezingen? Op omroep Brabant teletekst lees ik dat Hans Smulders van 1NL naaktfoto’s van Femke over het internet aan het mailen is!

 6. [6]
  Een lage actie. Hoewel ik het politiek niet met mevrouw Halsema eens ben, heb ik voor haar als persoon grote waardering. Meer dan voor die schreeuwerige maoïstische proleet Marijnissen, waar de domme meute mee wegloopt.

 7. Wladi beschrijft de "big Picture" en het redicule ervan, maar hier daalt men gelijk in de politieke leprozenkolonie af …

 8. [3]"Mijn positie …. ? Hier valt NIKS te stemmen. En men kan omwille van het eigen geweten het ook beter NIET doen."

  Ik ben het niet vaak met je eens, ACP…

Comments are closed.